GKN nin numarasını pm atıyorum sana
GKN nin numarasını pm atıyorum sana
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bende bi değişiklik yapıp gelsem mi acaba diye düşünüyorum ama henüz düşünme aşamasındayım
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
1.-kuyucadısı
2.-KyCd
3.-GKN
4.-ninjet
5.-hlmyk85
6.-askon+1
7.-A.Y.F.E.R
8.-yt_servan
9.-hasanpinar0537
10.-hüseyinpinar
11.-ibrahim
12.-canercamalan
13.-berktoprak
14.-Lucifercod
15.-korkut250
16.-Oğlumve Ben
17.-ünaltürkyazı
18.-mehmetay18
19.-akileos
20.-arwen
21.-Arjantinli69 + 1
22.-Speedy17
23.-snaken
24.-jonturq
25.-kadir_3483
26.-mevlutgs
27.-CAPANORD
28.-vukuat
29.-esp
30.-fenerist
31.-RunemagicK
32.-polo34
33- sudabatmayanadam
34-taytıs
35-edii
36-selma
37-mustafa_87
38-?
hadi son iki gün..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
bende bu ıkı organızasyonu kacırmak ıstemıyorum nede olsa yılın son organızasyonları ama pazar gunu dugunum var evlenıyorum donustede sızlerı beklerım dugunume ......
"Her şeyin kıymeti kaybedilince anlaşılır.."
Allah Mesut Etsin..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Arkadaşlar ;
Pazar günü hareket saatinde herkes orda olmuş olacak.. sizlerden ricam listede bakılınca 25-30 kişilik bi ekip olarak gideceğiz.. Yola çıkmadan önce toplu sürüş ile alakalı konuşalım ve bu kurallara uyalım ki bu güzel gezi hiç birimiz için cansıkıcı bir hal almasın.. Lütfen grup sürüşünde aralardan slalom yapıp diğer arkadaşlarımızın hayatını tehlikeye atmayın.. Siz harika motor kullanıyor olabilirsiniz fakat yanınızda, önünüzde yada arkanızdaki sürücü acemi olabilir, tecrübesiz olabilir.. Şile çok da yakın sayılmaz lütfen motorlarınızın gerekli bakımlarını yapınız, lastik havalarınızı, yağınızı, frenlerinizi kontrol ediniz.. En önemlisi Lütfen KASKINIZI takınız.. Artçınız varsa lütfen ama lütfen onada KASK takması konusunda uyarıda bulunun.. Yolunuz Açık Eğlenceniz Bol Olsun...
slolom nedır artcı nedır gurup nasıl olur kuralları kım koyar kask nasıl takılır lastık hava basıncı kaçtır şile kac km re depo ne kadar dolu olmalı depoya ne doldurmalıyız lütfen acıklık getırırmısınız
2 gün önce sağanak yağışlı görünüyordu meteo'da hava, bugün ise hafif sağanak yağışlı diyor.
Arkadaşlar hadi biraz ittirelim de parçalı bulutluya dönsün en azından.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Millet,hava güzel olursa oğlanı da alıp arabayla gelmeyi düşünüyorum.Malzeme teminini nasıl yapıyoruz?
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
havanın durumunu yarın tekrar değerlendiririz.. yağmur fazla olursa grup sürüşü riskli olacak hatta varsa acemi arkadaşlar sorun yaşayabilir.. bunu göz önünde bulundurmak lazım diye düşünüyorum..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)