Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
18. sayfa BirinciBirinci ... 8161718192028 ... SonuncuSonuncu

[istanbul mt]04/10/09 şilede mangala davet...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    GKN nin numarasını pm atıyorum sana
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    NeTMaViSi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    3 motosiklet parçaladım şimdi tabanvayım :)
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GKN nin numarasını pm atıyorum sana
    rahatsız olmaz ınsallah numarasını vermenden + tamam saolasın =)
    [COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
    TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı NeTMaViSi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rahatsız olmaz ınsallah numarasını vermenden + tamam saolasın =)
    ben kendi numaramı da attım sana

bende bi değişiklik yapıp gelsem mi acaba diye düşünüyorum ama henüz düşünme aşamasındayım
    [COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]

Motosikleti
    My Kawa..
    1.-kuyucadısı
    2.-KyCd
    3.-GKN
    4.-ninjet
    5.-hlmyk85
    6.-askon+1
    7.-A.Y.F.E.R
    8.-yt_servan
    9.-hasanpinar0537
    10.-hüseyinpinar
    11.-ibrahim
    12.-canercamalan
    13.-berktoprak
    14.-Lucifercod
    15.-korkut250
    16.-Oğlumve Ben
    17.-ünaltürkyazı
    18.-mehmetay18
    19.-akileos
    20.-arwen
    21.-Arjantinli69 + 1
    22.-Speedy17
    23.-snaken
    24.-jonturq
    25.-kadir_3483
    26.-mevlutgs
    27.-CAPANORD
    28.-vukuat
    29.-esp
    30.-fenerist
    31.-RunemagicK
    32.-polo34
    33- sudabatmayanadam
    34-taytıs
    35-edii
    36-selma
    37-mustafa_87
    38-?

hadi son iki gün..
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

ghostrıder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    bende bu ıkı organızasyonu kacırmak ıstemıyorum nede olsa yılın son organızasyonları ama pazar gunu dugunum var evlenıyorum donustede sızlerı beklerım dugunume ......

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı JeopardY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bi değişiklik yapıp gelsem mi acaba diye düşünüyorum ama henüz düşünme aşamasındayım
    düşün bakalım sonrada resimlere bakarsın canım

Alıntı ghostrıder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bu ıkı organızasyonu kacırmak ıstemıyorum nede olsa yılın son organızasyonları ama pazar gunu dugunum var evlenıyorum donustede sızlerı beklerım dugunume ......
    düğünün varsa git evlen kardeşim sen bakma bunlara
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

snaken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zc
    allah mesut bahtiyar etsin bir yastıkta kocayın
    OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    abi iyi düşündünmü bak geri dönüşü yok bunun ne yapıcan evlenıpte sen gel bek mangal yapacağız eğleneceğiz boşveeeer düğünü

Motosikleti
    My Kawa..
    "Her şeyin kıymeti kaybedilince anlaşılır.."

Allah Mesut Etsin..
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    düşün bakalım sonrada resimlere bakarsın canım

düğünün varsa git evlen kardeşim sen bakma bunlara
    abi nasıl bir ekiptir bunlar adamı düğününden vazgeçirecekler...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Motosikleti
    My Kawa..
    Arkadaşlar ;

Pazar günü hareket saatinde herkes orda olmuş olacak.. sizlerden ricam listede bakılınca 25-30 kişilik bi ekip olarak gideceğiz.. Yola çıkmadan önce toplu sürüş ile alakalı konuşalım ve bu kurallara uyalım ki bu güzel gezi hiç birimiz için cansıkıcı bir hal almasın.. Lütfen grup sürüşünde aralardan slalom yapıp diğer arkadaşlarımızın hayatını tehlikeye atmayın.. Siz harika motor kullanıyor olabilirsiniz fakat yanınızda, önünüzde yada arkanızdaki sürücü acemi olabilir, tecrübesiz olabilir.. Şile çok da yakın sayılmaz lütfen motorlarınızın gerekli bakımlarını yapınız, lastik havalarınızı, yağınızı, frenlerinizi kontrol ediniz.. En önemlisi Lütfen KASKINIZI takınız.. Artçınız varsa lütfen ama lütfen onada KASK takması konusunda uyarıda bulunun.. Yolunuz Açık Eğlenceniz Bol Olsun...

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı KyCd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ;

Pazar günü hareket saatinde herkes orda olmuş olacak.. sizlerden ricam listede bakılınca 25-30 kişilik bi ekip olarak gideceğiz.. Yola çıkmadan önce toplu sürüş ile alakalı konuşalım ve bu kurallara uyalım ki bu güzel gezi hiç birimiz için cansıkıcı bir hal almasın.. Lütfen grup sürüşünde aralardan slalom yapıp diğer arkadaşlarımızın hayatını tehlikeye atmayın.. Siz harika motor kullanıyor olabilirsiniz fakat yanınızda, önünüzde yada arkanızdaki sürücü acemi olabilir, tecrübesiz olabilir.. Şile çok da yakın sayılmaz lütfen motorlarınızın gerekli bakımlarını yapınız, lastik havalarınızı, yağınızı, frenlerinizi kontrol ediniz.. En önemlisi Lütfen KASKINIZI takınız.. Artçınız varsa lütfen ama lütfen onada KASK takması konusunda uyarıda bulunun.. Yolunuz Açık Eğlenceniz Bol Olsun...
    tamamen katılmakla beraber herkez buluşma noktasına dolu depoyla gelsin arkadaşlar...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi nasıl bir ekiptir bunlar adamı düğününden vazgeçirecekler...
    zaten düğünden evvel şileye gelirse gelin çok bekler sanırım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 PM ----------

Alıntı KyCd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ;

cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    slolom nedır artcı nedır gurup nasıl olur kuralları kım koyar kask nasıl takılır lastık hava basıncı kaçtır şile kac km re depo ne kadar dolu olmalı depoya ne doldurmalıyız lütfen acıklık getırırmısınız

Motosikleti
    My Kawa..
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slolom nedır artcı nedır gurup nasıl olur kuralları kım koyar kask nasıl takılır lastık hava basıncı kaçtır şile kac km re depo ne kadar dolu olmalı depoya ne doldurmalıyız lütfen acıklık getırırmısınız
    açılım istiyosun yani..

ben seni açarım orda merak etme..

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    2 gün önce sağanak yağışlı görünüyordu meteo'da hava, bugün ise hafif sağanak yağışlı diyor.

Arkadaşlar hadi biraz ittirelim de parçalı bulutluya dönsün en azından.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arkadaşlar hadi biraz ittirelim de parçalı bulutluya dönsün en azından.
    vay be Tamer yine ölüyü dirilten canlıyı irkilten espirikler senden gelmiş...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Millet,hava güzel olursa oğlanı da alıp arabayla gelmeyi düşünüyorum.Malzeme teminini nasıl yapıyoruz?
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Motosikleti
    My Kawa..
    havanın durumunu yarın tekrar değerlendiririz.. yağmur fazla olursa grup sürüşü riskli olacak hatta varsa acemi arkadaşlar sorun yaşayabilir.. bunu göz önünde bulundurmak lazım diye düşünüyorum..

18. sayfa BirinciBirinci ... 8161718192028 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler