cok ekmeğini yedik ya dayının... hala daha yiyoruz gıkı çıkmıyor maaşallahBu pazarda bi 500 km onu bekliyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 PM ----------
tümer abi bizle düzceye gelebilriisn): ama biz 80 le gidiyoruz sen sıkılmayasın ara ara uzarsın:D
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
sedat adam 80 le kafayı yer.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ne kadar masraf tutar bi hesap yaptınızmı
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
sapancada sapan ca konuşuruz olurmusapancanım sapmayan canım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 PM ----------
hız sınırı 80-180-240
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Çağla bende gelmeyi isterim fakat cumartesi daha sağlıklı bir bilgi verebilirim, gelip gelmeme hakkında.
1-1kuyucadısı
2.1-GKN
3.1-ninjet
4.1-hlmyk85
5.1-askon+1
6.1-A.Y.F.E.R
7.1-yt_servan
8.1-hasanpınar0537
9.1-canercamalan
10.1-Lucifercod
11.1-?
güncel liste
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
gelenler:
1.1-kuyucadısı
2.1-GKN
3.1-ninjet
4.1-hlmyk85
5.1-askon+1
6.1-A.Y.F.E.R
7.1-yt_servan
8.1-hasanpınar0537
9.1-canercamalan
10.1-Lucifercod
11.1-ünaltürkyazı
12.1-berktoprak
13.1-?
isminizi listeye eklerseniz sevinirim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
gelenler:
1.1-kuyucadısı
2.1-GKN
3.1-ninjet
4.1-hlmyk85
5.1-askon+1
6.1-A.Y.F.E.R
7.1-yt_servan
8.1-hasanpınar0537
9.1-canercamalan
10.1-Lucifercod
11.1-ünalyazıcı
12.1-berktoprak
13.1-?
Evet güzel bi gün olacağını şimdiden kestirmek mümkün katılacak arkadaşlar kendilerini yassınlar.
Yolver gitsin .
ben gelmiyorum
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
teşekkürler millet, güzel bokunu çıkarmışsınız topik in..
çağla açtı diye bize kızmaz diye geyik yapalım, çağlaya nazınız geçiyor diye sitedeki diğer insanları hiç sayamanız hoş bir durummu?
biliyormusunuz kim var topikin arkasında yada kim açtırdı topiki ????
geyik geyik geyik.. bi çoğunuzla oturup konuştukta bu mesleleri, aynı tas aynı hamam...
yada ağar konuşiyimi, eşşek bizim eşşek dimi????
bir gezi topiği arkadaşım bu farkındamısınız???
gelen gelmeyen listeler falan..
umarim bir daha kimse karşıma gelipte site içerisinde bulunduğu sosyolojik durumun kendisine verdiği rahatsızlıktan bahsetmez..
yemin ederim insanları tanımıyo olsam ne topici okurdum ne yorum yapardım..
eminimki uzaktan bakan birçok insan da bu şekilde düşünmekte..
yorumlarımla ilgili problemi olan arasın çağarsın yüzüme konuşsun mümkünse topicte uzamaasın...
Pazar günü hava durumu cumadan netleşir, eğerki havada bisıkıntı olmazsa bikaç motor hem yol yapmak hem yarışlara göz atmak hemde yemek içmek bol bol fotoğraf çekmek için şileye gidicez arkadaşlar..
gelmek isteyen buyursun..
GKN MOTORS
evet abey sen onLarLa gitme bizLe enduro yarışLarını izLemeye geL =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:12 AM ----------
hiçbiri yeşiLvadi gezisi kadar kaLabaLık değiLdi + poyaz koy , yeşilvadi ve kerpe gezısının cd sı mevcut ısteyene verıyım cogaltsın ama cdlerımı gerı ısterım :D
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)