4 Ekim Şile Enduro Yarışı
-
Merhaba Arkadaşlar;
Bu Pazar Şile’de EMOK’un düzenlediği ENDURO MOTOR YARIŞI var.
http://www.emok.org/
Ben ilk kez gidip seyredeceğim.
Haftasonu hava fena olmayacak,
sonrasında limandaki teknelerde balık yemek fikri de cazip geliyor..
Aranızda o tarafa yolu düşecek olan var mı?
Reklamlar
-
Düzceye gitmesem olabilirdi.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
slm ehliyetim olsa ve benm çinlinin oraya kadar gideceğini bilsem gözüm kapalı gelirdim.....
-
hafta sonu arkadaşın yerıne kalıcaktım eger kalmassam gelırım hava ıyı olucak dıyosun olursa ve arkadası kandırabılırsem kesın gelırım =)
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
-
keşke benim de ehliyetim olsada gelsem
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
-
benim motorum bılem yok ama gıdıcem inşallah :D
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
-
kaçmaz bu arkadaşlar inşallah hava güzel olurda işte cıkmaz angarya gıderım
-
askon adlı üyeden alıntı
kaçmaz bu arkadaşlar inşallah hava güzel olurda işte cıkmaz angarya gıderım
inşallah bi aksilik olmazsa beraber gıderız adaş abi =P
-
bende gelebilirim..organizasyon sayfasına bir başlık ister bu iş
-
geliyorum
-
Arkadaşlar,
4 Ekim 2009 Pazar Günü Şile'de yapılacak olan Emok Türkiye Enduro Şampiyonası 4.Ayak Yarışı'nı izlemeye gidiyoruz.
Mayıs ayında düzenlenen 3. Ayak Ankara Yarışı ile 1. sezonu tamamlayan Türkiye Enduro Şampiyonası uzun bir yaz arasından sonra zorluğu ve doğası ile ünlü Şile yarışı ile 2. sezona merhaba diyecek. Yarışa bir hafta kala tüm hazırlıkların sonuna gelen EMOK bu yıl da eksiksiz bir organizasyona imza atabilmek için tüm ekibi ile çalışıyor.
Son 3 yıldır Karadeniz' in çetin hava koşullarında yarışçılara ve yönetime oldukça sıkıntılı anlar yaşatan Şile yarışlarının sonuncusu, metrekareye 100 kg yağış altında düzenlenen ve etabın içinde yer alan derenin taşması sonucu 13 yarışçının birinci etapta diskalifiye olmasına ve etabın iptal edilmesine sahne olmuştu.
Bu yıl Şile' nin zorlu hava ve doğa koşullarını yarışçılara biraz daha az hissettirebilmek için TMF Enduro Komisyonu ve EMOK bir takım önlemler aldı. Yarışın her zamanki tarihinden çok öne çekilerek Ekim' in başında koşulması yanısıra parkurlar içinde yer alan dere geçişlerinin çok hassas incelenmesi ve olası bir yağış durumunda alternatif parkurların oluşturulması bu önlemlerden en önde gelenleri oldu.
3-4 Ekim tarihinde koşulacak 4. ayak yarışı Enduro Yarışçıları tarafından da oldukça heyecanla bekleniyor. 66 puanla şampiyona liderliğini elinde tutan Burak Özdemir'in en yakın takipçisi Kunter Kuşçu karşısında işi oldukça zor olacağa benziyor.
Mayıs ayında düzenlenen 3. Ayak Ankara Yarışı ile 1. sezonu tamamlayan Türkiye Enduro Şampiyonası uzun bir yaz arasından sonra zorluğu ve doğası ile ünlü Şile yarışı ile 2. sezona merhaba diyecek. Yarışa bir hafta kala tüm hazırlıkların sonuna gelen EMOK bu yıl da eksiksiz bir organizasyona imza atabilmek için tüm ekibi ile çalışıyor.
Son 3 yıldır Karadeniz' in çetin hava koşullarında yarışçılara ve yönetime oldukça sıkıntılı anlar yaşatan Şile yarışlarının sonuncusu, metrekareye 100 kg yağış altında düzenlenen ve etabın içinde yer alan derenin taşması sonucu 13 yarışçının birinci etapta diskalifiye olmasına ve etabın iptal edilmesine sahne olmuştu.
Bu yıl Şile' nin zorlu hava ve doğa koşullarını yarışçılara biraz daha az hissettirebilmek için TMF Enduro Komisyonu ve EMOK bir takım önlemler aldı. Yarışın her zamanki tarihinden çok öne çekilerek Ekim' in başında koşulması yanısıra parkurlar içinde yer alan dere geçişlerinin çok hassas incelenmesi ve olası bir yağış durumunda alternatif parkurların oluşturulması bu önlemlerden en önde gelenleri oldu.
3-4 Ekim tarihinde koşulacak 4. ayak yarışı Enduro Yarışçıları tarafından da oldukça heyecanla bekleniyor. 66 puanla şampiyona liderliğini elinde tutan Burak Özdemir'in en yakın takipçisi Kunter Kuşçu karşısında işi oldukça zor olacağa benziyor.
Yarış Programı ise Şöyle
SAAT PROGRAM YER
10:00 1.Etap Sahil Start Sahil Parkuru
10:30 E0 Kontrol Orman Parkuru
11:00 2.Etap Orman Start Orman Parkuru
12:00 E0 Kontrol Sahil Parkuru
12:30 3.Etap Sahil Start Sahil Parkuru
13:30 4.Etap Kumsal E1,E2
,E3,ATV Sınıfı Start Kumsal Parkuru
15:00 Geçici Sonuçların İlanı Yarış Kontrol Merkezi
15 Kapalı Parkın Açılması Padok Alanı
15:30 Jüri Toplantısı Yarış Kontrol Merkezi
15:40 Kesin Sonuçların İlanı Yarış Kontrol Merkezi
16:00 Ödül Töreni Otel Toplantı Salonu (Çatı)
-
düzce gezimizle çakışması kötü...yoksa bende gelirdim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
düzce gezinizi haftaya yapın
bu hafta geziniz ŞİLE ye olsun
-
MEERTT93 adlı üyeden alıntı
slm ehliyetim olsa ve benm çinlinin oraya kadar gideceğini bilsem gözüm kapalı gelirdim.....
cuplardan korkma ya sağlam motorlar da ehliyet olmassa olmaz
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
şimdi şile gezi topici acıldı sanırım ordakı arkadaşları bu konuda bılgılendırırsen istıkamet aynı yerde aynı katılım orası için olacak muhtemelen oyüzden o topic de bılgılendırme yapalım
-
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
askon adlı üyeden alıntı
şimdi şile gezi topici acıldı sanırım ordakı arkadaşları bu konuda bılgılendırırsen istıkamet aynı yerde aynı katılım orası için olacak muhtemelen oyüzden o topic de bılgılendırme yapalım
onLar ayrı gidiyo =) biz ayrı gidicez sanırım ama bakaLım onLar 9 da buLuşucakalr ikeanın orda biz o saate kaLırsak geç kaLırız gibi geLiyo =)
-
topik içeriği netleşirse ayarlama yapılabilir
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
topik içeriği netleşirse ayarlama yapılabilir
bence içerik gayet net program saatLeri beLLi =)
-
NeTMaViSi adlı üyeden alıntı
bence içerik gayet net program saatLeri beLLi =)
ayarlarız diyorum bi şekilde helebi o gün olsunda
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler