4 Ekim Şile Enduro Yarışı
-
snaken adlı üyeden alıntı
iyide zaten o gün bizim şile mangal turumuz yokmu zaten
isteyen mangala isteyen yarış izlemeye gidecek..
Reklamlar
-
Jagadam adlı üyeden alıntı
Enduroya gitmek isterim ben. Ama evet, kim nerede buluşuyor? İki grup var, ikisi de enduro yarışına mı gidiyor?
hayır 2 grub var bırısı şileye enduro yarışlarını ızlemeye gıdıyo dığeri gene şileye mangal yapmaya gıdıyo :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 PM ----------
snaken adlı üyeden alıntı
iyide zaten o gün bizim şile mangal turumuz yokmu zaten
mangaL enduro başLığından sonra yazıLdı
asLında mangaL erteLenmeLi çünkü herzaman mangal yapıLabiLir ama herzman enduro yarışı izLeyemeyebiLiriz ama zevk meseLesi =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 PM ----------
osbourne adlı üyeden alıntı
bak diğer siteleride kontrol ettim herkes saat 08.30 da ikea da buluşuyor ve 09.00 da hareket ediyorlar..öyle yaparız bizde..
mantıkLı o zaman 8:30 da ikea da buLuşaLım...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
-
NeTMaViSi adlı üyeden alıntı
mantıkLı o zaman 8:30 da ikea da buLuşaLım...
Tamamdır..Ben eğer gelebilirsem pazar günü yarışa geleceğim orası kesinleşti..
Son durum:
Buluşma yeri: Ümraniye IKEA
Buluşma saati: 08.30
Hareket saati: 09.00
-
Tamamdır..Ben eğer gelebilirsem pazar günü yarışa geleceğim orası kesinleşti..
sende gelmessen saat 8:30 da ıkeanın orda tek basıma olucam demektır =P
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
-
NeTMaViSi adlı üyeden alıntı
sende gelmessen saat 8:30 da ıkeanın orda tek basıma olucam demektır =P
o gün o saatte en az 30-40 motor olacak orada sen merak etme
-
o gün o saatte en az 30-40 motor olacak orada sen merak etme
herzaman oLduğu gibi pazar günüde MT iLe gitmek isterdim ama bu sefer oLmıycak sanırım =)
-
1,5 gün kaldı..
orada görüşmek üzere
-
ruzgarin_tor adlı üyeden alıntı
1,5 gün kaldı..
orada görüşmek üzere
inşallah =)
-
Pazar günü 8:30'da da buluşulur mu yahu
-
flying hellfish adlı üyeden alıntı
Pazar günü 8:30'da da buluşulur mu yahu
hemde nasıL buLuşuLur bi biLsen =P geLiyomusun sende ?¿
-
enduro yarışı şilenin neresinde olucak acaba, ayrıntısı nedir acaba gittimi bulabilecekmiyiz, biraz acabilirmisiniz harita kroki tarzı bişeyle.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
enduro yarışı şilenin neresinde olucak acaba, ayrıntısı nedir acaba gittimi bulabilecekmiyiz, biraz acabilirmisiniz harita kroki tarzı bişeyle.
o gün Şile motosiklet baskınına uğrayacağı için bulurmuyuz şeklinde bir kaygı yok ortada..Şile sınırları içinde hiçbirşey olazsa yoldan geçenlere sorulduğunda bile yer bulunur
Bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapan yerlerde yaşayanların farkındalık seviyeleri bizden çok daha fazla..
-
o gün Şile motosiklet baskınına uğrayacağı için bulurmuyuz şeklinde bir kaygı yok ortada..Şile sınırları içinde hiçbirşey olazsa yoldan geçenlere sorulduğunda bile yer bulunur
Bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapan yerlerde yaşayanların farkındalık seviyeleri bizden çok daha fazla..
bencede sence :D de o kalabalıkta ayrı gıdersek bırbırımızı bulurmuyuz onu bılmıyorum :D:D:D
-
Hocam sen tekmi gideceksin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Hocam sen tekmi gideceksin.
Valla şu saat itibariyle hiçbir şey belli değil zira 400 küsür km yol gidip gittiğim yerde de 12 km yol yürümekten geliyorum..Üstüne bir de yemeli içmeli fasıl oldu..Pert haldeyim yarına uyanabilirsem ne yapacağıma IKEA da karar vereceğim artık..
-
Kimler geldi?
ben fotoğraf çekimi ile ilgili olarak etaplarda farklı yerlerdeydim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler