özer siz kaçta çıkıcanız muratlı kavşağında buluşalımmı
özer siz kaçta çıkıcanız muratlı kavşağında buluşalımmı
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
tamam ilhan biz 3 kişi buluşup gidecez orada görüşürüz o zamn
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
mecidiyeköy-silivri merkez google earth programında 74 km yazıyo süre olarak da 1saat34dk yazıyo acaba kuş uçuşu mu onu çıkaramadım 74 km se eğer ben 1 saatte gelirim
tamam sabah telefonlaşırız acelemiz yok sağ salim buluşalım da
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 PM ----------
ilk defa gelecem artık tabelalara baka baka
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 PM ----------
belki yolda mt grubuna rastlarsam onlarla gelmem daha iyi olur,bakalım Allah büyüktür
millet sabah mahmutbey gişelerinde buluşabiliriz
UYUMAYIN İSTANBUL MT NERDESİNİZ ÖLDÜNÜZMÜ MECİDİYEKÖYÜ GEÇTİM YOKMU MAHMUTBEY GİŞELERDE BULUŞACAK BİRİSİ
BARİ ORDA BULUŞCAK BİRİLERİ OLSUN
tamam mahmutbey gişelerinde görüşürüz benim motor repsol plakası 34 fb 7084
tel nom;0506 5957716 sendez bi irtibat yazdırırsan uygun olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:21 AM ----------
motor aynenresimde görüldüğü gibidir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:22 AM ----------
sabah 9 da çıkarsam kaç saatte geleceğimi kestiremiyom valla
Beni tanıman için motora kırmızı karanfil takacam
gezimize katılan tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler ederiz
FOTALAR NERDEEEEEE?.............GELEMEDİK BİDE GÖREMEDİK Mİ OLSUN ...
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
http://www.facebook.com/home.php#/ph...&id=1044878565 işte resimler
burayada koydum
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)