cadı kahvaltıda neler var sabah
cadı kahvaltıda neler var sabah
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
01. A.Y.F.E.R
02. yt_servan
03. hanedan12
04. oğlumveben
05. hell24
06. kuyucadısı
07. canercamalan
08. darkeage
09. pepoles
10. aparat
11. asubayah + vip
12. nahzuvay
13. ilkay
14. Akileos
15. GKN
16. ninjet
17. aargh
18. taytis
19. arjantinli69
20. tanrının_kırbacı
21. kycd
22. ergun1968
23. zargana-21
24. hlmky85
25. tombo+1
26. sultans
27. emin_arikoglu
28. bygrm
29. kelleci
30. Capanord
31. Osbourne
32. ünaltürkyazici
33. eryilmaz
34. takendy (belki)
35. alsanfb
36. Nayss
37. Esp
38. relique
39. ferhatdm
40. vukuat
41. pikachu
42. aykut009
43. kadir_3483
44. arwen
45. RaQuEtTe 77
46. genç kaptan
47. hasanpinar0537
48. E-M-R-E
49. deli-mavili
50. fenerist
51. eyüp
52. romeo
53. ....................?
arkadaşlar kan bağışından önceki son gün. lütfen kan verecek arkadaşlarımız bu akşam alkol almasınlar ilaç kullanmasınlar
pazar sabahı saat:11:00 de meydana gelebilen arkadaşlarla birlikte kahvaltı yapıcaz. doktorumuz gelip bize kan vermeden önce bilgi vericek. görev dagılımı yapıcaz. katılabilen arkadaşları pazar sabahı bekliyoruz.[/QUOTE]
yakındaki bir börekciye gidicez kahvaltı için.
aklıma cem yılmazın askerlik anıları geldi hemşire diyince
en az okadar güzeller hemşireler merak etme
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
arkadaşlar yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler erken yatın erken kalkın dinlenin biraz
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
Yaaa :( Kahvaltıdan şu anda haberim oldu ne yazık ki uyanamam sanırım o kadar erken ama kişi sayımıza +1 ekledim bir arkadaşımla geliyoruz kısmetse yarın öğlen görüşmek ve tanışma üzere tüm İstanbul MT'ye iyi geceler
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
Yaaa :( Kahvaltıdan şu anda haberim oldu ne yazık ki uyanamam sanırım o kadar erken ama kişi sayımıza +1 ekledim bir arkadaşımla geliyoruz kısmetse yarın öğlen görüşmek ve tanışma üzere tüm İstanbul MT'ye iyi geceler
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
kanımızı sonun a kadar verecez :D
Yolver gitsin .
üzülerek diyorumki ben gelemiyorum ama bizim oraya 3g otobüsü gelicek arkadaşlardan yarımcı olmak isteyen olursa benim yerime kan verirler
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Bıraz gec katılabılsemde orada olmak guzeldı ama cogu vatandasların olaya duyarsızlıgı ve bazı geclerın bana bısey olmaz ne gerek varkı kan vermeye gıbı tavırları ne kadar duyarsız bır toplum oldugumuzu gosterdi...Saglık nedenlerınden kan veremedım ama bugun orda olan ve kan veren herkese tesekkurler...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
uzun süredir grip hastalığım nedeni ile dışarı çıkmıyordun bu gün havanında güzel olmasını fırsat bilerek biraz hava almak için dışarı çıktım taksimdeki kan bağışı yerindeki arkadaşları ziyarete gittim Kan vermek için sıra bekleyen vatandaşlarımıza ,bu insani görevi yerine getirmeleri beni çok duygulandırdı bu memlekette gerçekten sağ duyulu insanlarda var ,kan bağışı ile ilgili emeği geçen tüm motorsiklet.net arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden ,çok güzel ve hayırlı bir ortamdı ..
ordan geldim arkadaşlar.İlk yazanlardanım heralde hehe (:
Çok eğlendik yine. Ama o kadarda duyarsız insan vardı ki.
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
evet arkadaşlar yine güzel bi gündü ....biz oradan çıkarken donör sayısı 105 ti..sağduyulu olana da olmayana teşekkür ediyoruz...
verdik rahatladık oh beeeee
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
105 ti herkes giderken motorlar çalıştı ve 4 bayan daha forum dolduruyodu (:
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
Katılan herkeze teşekkür.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Tanrının kırbacı çok iyiydi bugün
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
arkadaşlar çok iyi bir etkinlik oldu ardından biz tekirdağ yaptık köftehorlar la köfteleri yedik geldik herkese selamlar.
günaydınlar herkese dun ben ve esımde taksımdeydık saglık sebebı ıle veremedık ama destek ıcın gıttık valla yaradıda bana guzeldı herkese cok tesekkurler bu arada gurkan abı o kadar resım cektın koyuversene bakalım resımlerımıze bu arada ortakoyden 2 tane motor montu aldım super oldu sonunda tum ekıpmanlarımı tamamlamıs bulunuyorum ehlıyet sınavımda bu ayın 24unde herkese hayırlı gunler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)