Etiketlere bakar mısın:
benden, bulusmasi, hepinizi, hosbulduk, hosgeldin, naber, nasilsin, ozleyen
Etiketlerle bile muhabbet ediyor bizim Ati.
Etiketlere bakar mısın:
benden, bulusmasi, hepinizi, hosbulduk, hosgeldin, naber, nasilsin, ozleyen
Etiketlerle bile muhabbet ediyor bizim Ati.
= = = Be Aprilia racer! = = =
tekrar hoşgeldin.. insallah gelirim ama belli olmaz.... deli kafam nereye eserse o tarafa giderim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ben hiç alay görmedim, acemilikte tugaydaydım sonra bölük ordanda karakol, tugayımı özlediysen gelirim
azrailin kendi haline bıraktığı aman banane ne halt yerse yesin dediği o azgın rider duruldu artık yaşlandı, ama sonra havlu aldı kurulandı yav ati ne halt yiyecek işte herzamanki ati ne işler çevirdi kimbilir, neden terk etti sinop u? kimbilir hangi tazenin canını yaktı
yerım senın mekanı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 PM ----------
olm alem adamsın ya gıderken benı de alsana
bulusmaya
benım motorum yok ama kaskım var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 PM ----------
soyle o delı kafana kopsun gelsın mekana vay be cok estetık bı cumle oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 PM ----------
emın ben senın taburunuda severım bölüğünüde biliyosun senı sevdıgım gunlerı bır hatırla;) hem ben kımsenın canını falan yakmıs deılım bı onu beceremedım hayatta
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
vay be kayıp kırbaç geridöndü desene.
DRİFT RELİGİON
Hoşgeldin Atilla
:cherry: :cherry: :cherry:
ne işi var lan bunun burda napmaya geldin olum ne istiyon gene
bende geliom o zaman lan ! :D
tamer abi naaabaer? nasılsın hoşgeldin :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Hehe, Erhan sana bu sefer nerelerdesin demeyeceğim.
Hoşbulduk kardeşim, iyiyim ne olsun. İnceden tekrar ortama döndüm. Kimileri yol almış, kimileri gruba katılmış. Baya bi harmanlanmış İstanbul MT. Nassi diyolağğğ, fğansiz kaldğiimmm.
akşam ben size bi süpriz yaparım bekleyin siz
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Ben gelemeyebilirim.. Annem rahatsızlanmış, eve gidicem..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
gelmek ısterdım ama malesef bı kac ısım var artık bıdahakı sefere tanısırız gorusmek dılegıyle VUKUAT
booş kooooooooooyyyy gitsin
yenılerı korkutmım dıye dedım bebeğim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:04 PM ----------
cok gecmıs olsun teyzeme baska zaman ınsallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 PM ----------
nası yanı süprız derken
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 PM ----------
duydumkı meydanı boş görenler varmıs adı lazım değil basharfi sen bı kolacan yapim dedım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 PM ----------
arkadaslar trafıkte takıldım suan saat 20:05 10 dakıkaya çapadayım bekleyın ve çıldırın
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Cafe 1453'ten canlı bağlantı:
Yavaş yavaş cemaat toplanıyor. Ati'yi bir süredir görmemiş olan mt gençliği çoşmuş durumda.
Herkese selam ederiz.
herkeze selam tamer abi hepinizi teker teker öpüyorum atilla abiye söz verdık ama işler istediğim gibi gitmedi ve gelemedim hepinize iyi eylenceler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)