ben (serkan79) ve seifo (alonso) bayram tatilini antalyada değerlendirme kararı aldık yarın öğlen saatlerinde istanbuldan yola çıkıyoruz tahminen akşam 8 gibi antalyada oluruz. antalya grubunun toplantılarına davet kabul edilir ) görüşmek üzere
ben (serkan79) ve seifo (alonso) bayram tatilini antalyada değerlendirme kararı aldık yarın öğlen saatlerinde istanbuldan yola çıkıyoruz tahminen akşam 8 gibi antalyada oluruz. antalya grubunun toplantılarına davet kabul edilir ) görüşmek üzere
Yolunuz açık olsun
büfede yemek yiyen cbf'li delikanlılar sizler miydiniz
Eger sali gunu donecekseniz size eslik edebilirim
Sevdim vermediler sen motorcusun dediler.
Merhabalar... Antalya'da bugün akşam üzeri mi olacaksınız?
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
antalya güzel şehir ama bana çok karışık geldi kaleiçini bulana kadar 1 saat dolaştım. araba trafiginden çok motosiklet trafigi var, sanırım antalyadaki motorcuların sayısı istanbuldan fazla
antalyada 3 tane beat gördüm ama motor üzerindeki toplam kişi sayısı 9 :D
size özel msj yolladım uguratac
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
bende sana yolladım picasso
eyvallah erdem görüşürüz
abi bugün 18:15- 21:00 arası hatırlamıyorum kaç kez aradım, bir de mesaj yolladım sana, aşkolsun insan bir geri döner. herhalde müsait olamadın dedim ben de aramaktan vazgeçtim sonra.
kaleiçi'nde de gezdim belki motosikletini görürüm de yakalarım diye ama bir tane 34 plaka honda motosiklet gördüm yivli minarenin hemen alt tarafında pansiyon önünde, olabilir diye düşündüm fakat sormadım artık taksicilere
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Evet İstanbul'dan fazla motosiklet sürücüsü var Antalya'da , bende Antalya'dayım.Yine az görmüşsün 2 YBR 8 Kişide gördüm ben: )
Yolunuz alanya taraflarına düşerse beklerim sizleri..Adres:ALANYUM Alışveriş Merkezi YKM Mağazası..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)