Bayramda yol yapmak isteyen istanbullular
Reklamlar
-
Pazartesi (19.09.09) ya da salı (20.09.09) günü hava durumuna ya da katılımcıların isteğine göre bir yerlere gidelim istiyorum, aklımda Yalova-Çınarcık var, bayramda gezmek isteyenler fikirlerini yazabilir, çoğunluk nereye gitmek isterse oraya gideriz
İstanbul
21/09/2009, Pazartesi Bulutlu 22°C 15°C
22/09/2009, Salı Genelde Güneşli 22°C 15°C
Yalova
21/09/2009, Pazartesi Genelde Güneşli 18°C 7°C
22/09/2009, Salı Güneşli 21°C 8°C
http://www.havadurumu.com.tr/
Reklamlar
-
eminmisin gezecekmısın
-
Hocam Kanaatim Bayramda zor olur.Eş dost ziyareti falan eğer bakalım ayarlayabilirsem neden olmasın.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
eger iyi bir katılım olursa bende gelmek isterim
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
-
bayramda bayrampaşaya gıdılır demedı demeyın
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
sss
motoru değiştirir sem glmek isterim
-
kelon adlı üyeden alıntı
motoru değiştirir sem glmek isterim
Ben benim pır pır ile gelicem sen neden değiştiricen??
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
ss
benim keeway sl150 var dayanmaz o yola sanmam onun için
-
kelon adlı üyeden alıntı
benim keeway sl150 var dayanmaz o yola sanmam onun için
Bende Çelikmotor martian 150 cc scooter ile gelicem daha 400 km yaptım 1000 bakımını yani rodajını bile yapmadı motorum. ben göze alıyorum. geçen sene silivriye gitmiştim bişey olmamıştı sadece egzostun boğazı çıktı :D
-
O güzergaha Ne çin scoterlar gitti de banamısın demedi.
-
ss
bir çaresini bulucaz kalıcazmı orda.
-
kelon adlı üyeden alıntı
bir çaresini bulucaz kalıcazmı orda.
Kalma işini bilmiyorum eğer yolculuk çok yorarsa sahilde yatarız canım. okadar büyütme yolu güzünde alet edevatını al yiyeceğinide al yanına sadece benzin parası al yeter.
-
ss
onun için değil ben 1.bayram izinliyim ama 2. gün çalışıyorum
-
sen şu kılometreye bir daga bak yanlışlık var
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
sen şu kılometreye bir daga bak yanlışlık var
Senin Yeşil fıstığın dili olsada konuşsa.
-
-
buradaki arkadaşlar geçen ay kıyıköy yaptılar, yolu biliyorlar, ben gidememiştim, hava yaz gibi sıcak olmaz orada heralde, o sebepten şehir gibi bir yer Yalova Çınarcık olsun istemiştim, ayrıca dönüşte çok yorulursak atlarız gemiye doğru İstanbula kaçardık, Çınarcık dan sonrada devam edip Armutlu vs de yapabiliriz, yani durmayız ...
çoğunluk kıyıköy derse illa ki gideriz artık salı daha iyi galiba herkes için ... gerçi salı günü de tatilcilerin dönüşüne gelme riski var ....
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
O güzergaha Ne çin scoterlar gitti de banamısın demedi.
Bana mı sesleniyon
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
Ney 200 km mi?
Valla yanlış hesaplamadıysam kıyıköy e git gel 500 kmyi geçmişti..
polo34 adlı üyeden alıntı
buradaki arkadaşlar geçen ay kıyıköy yaptılar, yolu biliyorlar, ben gidememiştim, hava yaz gibi sıcak olmaz orada heralde, o sebepten şehir gibi bir yer Yalova Çınarcık olsun istemiştim, ayrıca dönüşte çok yorulursak atlarız gemiye doğru İstanbula kaçardık, Çınarcık dan sonrada devam edip Armutlu vs de yapabiliriz, yani durmayız ...
çoğunluk kıyıköy derse illa ki gideriz artık
salı daha iyi galiba herkes için ... gerçi salı günü de tatilcilerin dönüşüne gelme riski var ....
Abi sen takıldın bu yalova'ya..Orada ne var ki? Doğa manasında kıyıköy tarafını tercih ederim ve unutulan bir şey var..eğer Salı günü yola çıkılırsa Bayram trafiği'ne kalınır...Dikkat!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler