Bayramda yol yapmak isteyen istanbullular
Reklamlar
-
19 Eylül 2009, 21:05
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
süper fikir buyrun gelin
Bir ördek doğduğunda koşarak denize girer belki birdaha annesine hiç ihtiyacı olmaz bir civciv doğduğunda koşamaz annesine ihtiyacı vardır bir gençte uzun yolculuklara Annesiz Çıkamaz Sorumluluk yüklenicek Bağ lazımdır Madem Anne dedik Senin yüreğin dayanırmı Beni Yetim Bırakmaya
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Reklamlar
-
19 Eylül 2009, 23:45
İki yıldır MT ye üye olduğum halde fırsat bulup bir geziye katılamadım. İlk defa müsaitim fakat, 125 cc. motorla bu geziye çıkılırmı pek emin değilim.
-
19 Eylül 2009, 23:46
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
19 Eylül 2009, 23:56
acemi60 adlı üyeden alıntı
İki yıldır MT ye üye olduğum halde fırsat bulup bir geziye katılamadım. İlk defa müsaitim fakat, 125 cc. motorla bu geziye çıkılırmı pek emin değilim.
Öncelikle ehliyetin ve sürüş tecrüben olması gerekir,motorunun 125 lik olması bir şeyi değiştirmez.
-
20 Eylül 2009, 00:04
askon adlı üyeden alıntı
evde oturmak
hemde sen
hadi diyelım ki öyle işsiz kalan ramazan davulcularına bahşiş verip evde oturduğun kadar kapıda davul caldırırız kafanı şişiririz ya ayakta durursun yada bizimle gelırsın ama emın ol evde oturamazsın
vallahamııı? davul çaldırırsanız halayda çekeriz ohh mis gibi egleniriz gelmiyom ben siz gelin
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
Bir ördek doğduğunda koşarak denize girer belki birdaha annesine hiç ihtiyacı olmaz bir civciv doğduğunda koşamaz annesine ihtiyacı vardır bir gençte uzun yolculuklara Annesiz Çıkamaz Sorumluluk yüklenicek Bağ lazımdır Madem Anne dedik Senin yüreğin dayanırmı Beni Yetim Bırakmaya
sen nereye gidiyosun ben gelmeden
elbette motosikletinin cc si bizimle gelmen için engel değil... yeterki başka engellerin olmasın (ehliyet,kask tecrübe vs. )
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
20 Eylül 2009, 00:15
-
20 Eylül 2009, 00:18
arkadaşlar şimdiden kazasız belasız sürüşler diliyorum.
bende gelmeyi istiyorum ama daha net'leşmedi öncelikle can güvenliğiniz lütfen dikkatli sürün.
kimse kimseyi sollamasın agrasif bir şekilde sürüş yapmayın ve her sürücü
arkasındaki motosiklet'ten sorumludur bunu unutmayın.
keyifli ve eylenceli bir gezi olacağına inanıyorum tekerleriniz düz bassın
http://www.motosiklet.net/forum/suru...saretleri.html bu linki incelemenizde fayda var
Drift Religion
-
20 Eylül 2009, 00:20
ugur volkan adlı üyeden alıntı
Öncelikle ehliyetin ve sürüş tecrüben olması gerekir,motorunun 125 lik olması bir şeyi değiştirmez.
vallahamııı? davul çaldırırsanız halayda çekeriz ohh mis gibi egleniriz
gelmiyom ben siz gelin
sen nereye gidiyosun ben gelmeden
elbette motosikletinin cc si bizimle gelmen için engel değil... yeterki başka engellerin olmasın (ehliyet,kask tecrübe vs. )
Ehliyetim, korumalarım ve yaklaşık 14000km sürüş tecrübem olduğuna göre ben de geliyorum. İnşallah yağmur yağmaz. Salı günü tanışmak üzere hoşçakalın.
-
20 Eylül 2009, 00:21
benim tecrübem yok ben geLemezmiyim şimdi yani =P
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
-
20 Eylül 2009, 00:26
aparat adlı üyeden alıntı
arkadaşlar şimdiden kazasız belasız sürüşler diliyorum.
bende gelmeyi istiyorum ama daha net'leşmedi öncelikle can güvenliğiniz lütfen dikkatli sürün.
kimse kimseyi sollamasın agrasif bir şekilde sürüş yapmayın ve her sürücü
arkasındaki motosiklet'ten sorumludur bunu unutmayın.
keyifli ve eylenceli bir gezi olacağına inanıyorum tekerleriniz düz bassın
http://www.motosiklet.net/forum/suru...saretleri.html bu linki incelemenizde fayda var
teşekkürler cem
arkadaşlar lütfen güvenli bir yolculuk için linkteki konuyu okuyun. unutmayın sadece kendimizden değil tüm gruptan mesulsünüz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 PM ----------
Ehliyetim, korumalarım ve yaklaşık 14000km sürüş tecrübem olduğuna göre ben de geliyorum. İnşallah yağmur yağmaz. Salı günü tanışmak üzere hoşçakalın.
tamam ozaman salı günü görüşmek üzere
NeTMaViSi adlı üyeden alıntı
benim tecrübem yok ben geLemezmiyim şimdi yani =P
senin ehliyette yoktur şimdi
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
20 Eylül 2009, 00:27
yalovaya geliyosanız benide alınn..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
20 Eylül 2009, 00:28
vaLLa ehliyeti oLanLar biLe söyLüyo motoru ehLiyet kuLLanamıyomuş =P
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
-
20 Eylül 2009, 00:31
mezit adlı üyeden alıntı
yalovaya geliyosanız benide alınn..
tabi mezit evden mi alalım işten mi?
vaLLa ehliyeti oLanLar biLe söyLüyo motoru ehLiyet kuLLanamıyomuş =P
aaa senin ehliyet motor kullanmayı bilmiyomu
[/B]
-
20 Eylül 2009, 00:31
bence her motor her yola gider.sadece birinde daha sık mola vermen gerekir.hatırlarsanız siteden iki arkadaşımız ragal raptor marka motorlarla manisadan çkıp karedeniz turu yapmışlardı
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
20 Eylül 2009, 00:33
ı ıh =( o kadar denedim koydum motorun üstüne kuLLanamıyo boşuna para vermişim yazık yazık =P
-
20 Eylül 2009, 00:35
ben gelirsem araba ehliyetiyle gelecem uzun yolda sorun olurmu
Drift Religion
-
20 Eylül 2009, 00:39
2 sene önce yetersiz ehLiyet yazdıLar yani motor araba ehLiyetiyLe kuLLanıLmıyomuş 750 en temizinden =) yani o zaman o kadardı şimdi ne kadar biLmiyorum =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 PM ----------
hatta hiç ehLiyetim yok de daha az ceza yiyosun =)
-
20 Eylül 2009, 00:40
ya inanmıyorum sana bi senedir hala almadınmı ehliyetini?
[/B]
-
20 Eylül 2009, 00:42
2 sene önce yetersiz ehLiyet yazdıLar yani motor araba ehLiyetiyLe kuLLanıLmıyomuş 750 en temizinden =) yani o zaman o kadardı şimdi ne kadar biLmiyorum =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 PM ----------
hatta hiç ehLiyetim yok de daha az ceza yiyosun =)
tamam o zaman ben gelmeyeyim.750 azda değilmiş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------
ya inanmıyorum sana bi senedir hala almadınmı ehliyetini?
yok abla alamadım yazılıda çakıyorum biversem yazılıyı direksiyon sular seller gibi
Drift Religion
-
20 Eylül 2009, 00:44
tamam o zaman ben gelmeyeyim.750 azda değilmiş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------
yok abla alamadım yazılıda çakıyorum biversem yazılıyı direksiyon sular seller gibi
dediğim gibi 2 sene önceki fiyattı o söyLediğim =) ki daha emniyete gitmeni savcı karşısına çıkmanı daha sonra otoparkta bekLeme parasını söyLemedim sana =)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler