Bayramda yol yapmak isteyen istanbullular
Reklamlar
-
18 Eylül 2009, 17:50
Kriz bayram harçlıklarınıda etkiledi
hehe polo ben edremitten gelicem dahah doğrusu gelemiycem
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...377808&t=h&z=8
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Reklamlar
-
18 Eylül 2009, 19:58
bayramda hava hep yağmurlu dua edinde yağmasın
-
18 Eylül 2009, 20:15
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=4
yukarıdaki linke göre yağmur var ama başka linklere göre yoktu ...
yağmur yağarsa iptal zaten ...
İZNİK YOLCUSU KALMASIN !!! SALI GÜNÜ GİDİLİYOR
avrupa yakası: levent bp, saat 8 ...
anadolu yakası: pendik TEM otoyolu üzerinde mehmetçik vakfı (Opet) tesisleri saat 8.30..
1- OGLUM VE BEN
2- polo34
3- cihan_34_ist
4- mehmetay18
5- askon
6- kuyucadısı
7- osbourne
8- ????
NOT: Gelmek isteyenler listeyi kopyalayıp kendini ekleyebilir, vapurla yalova oradan iznik yapılacak, buluşma yerleri ve saatleri de belirlendikçe güncelleriz bu yazıyı listeyle beraber.....
-
18 Eylül 2009, 20:28
Bende bu guruba dahil olabilirim % 50 ekleyelim pilisss
-
18 Eylül 2009, 21:05
selim'cim tamam da oraya ne yapmaya gideceğiz şimdi?
yol çok az bence..daha uzağa gidilebilirdi..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 PM ----------
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
sanırım iznik tarafına gidecez salı günü yani bayramın son günü hem bi arkadaşımızı ziyaret hemde yol yapmış oluruz
kimi ziyarete gidiyoz?
-
18 Eylül 2009, 21:12
[QUOTE=osbourne;1789539]selim'cim tamam da oraya ne yapmaya gideceğiz şimdi?
yol çok az bence..daha uzağa gidilebilirdi..QUOTE]
aslında giderken otobandan gidip dönüşte feribotu kullanabiliriz, böylece 60 km yerine 210 km yol yapmış oluruz, dönüşte feribota bineriz, sadece 60 km + feribot -istanbul arası mesafe olur, sana uyarsa biz bir grup direk otobandan gideriz, dönüşte birleşiriz, bende yol yapmak isterim...
bu akşam ki toplantıya gözlerin yüzünden gitmiyormusun? ben geç geldim işten ama birazdan çıkmayı düşünüyordum ...
-
18 Eylül 2009, 21:26
[QUOTE=polo34;1789549]
osbourne adlı üyeden alıntı
aslında giderken otobandan gidip dönüşte feribotu kullanabiliriz, böylece 60 km yerine 210 km yol yapmış oluruz, dönüşte feribota bineriz, sadece 60 km + feribot -istanbul arası mesafe olur, sana uyarsa biz bir grup direk otobandan gideriz, dönüşte birleşiriz, bende yol yapmak isterim...
bu akşam ki toplantıya gözlerin yüzünden gitmiyormusun? ben geç geldim işten ama birazdan çıkmayı düşünüyordum ...
yav yok tam yola çıktım Alperle de buluştuk..15 dk. sonra eşim aradı banyo patlamış..2 saattir onunla uğraştım..şimdide geberdim yorgunluktan..aksilik..
otoban işine uyarım ama orada nereye gidiyoruz ben hala anlamadım..
-
18 Eylül 2009, 21:30
[QUOTE=polo34;1789549]
osbourne adlı üyeden alıntı
gidiş dönüşüde otobandan yapin bende geleyimSevmem pek feribotu yol yapmak daha iyi zaten gittiğimiz yer yakın sayılır...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
18 Eylül 2009, 21:35
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:33 PM ----------
[/COLOR]
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
burada biraz resim var, daha önce gidilmiş ....
-
18 Eylül 2009, 21:46
abi anlatamadım.iznik ten çeşitli fotolar bu yolladıkların..orada tam olarak nereye gidiyoruz derken..pikniğe mi, restorana mı, öayıra mı, çimene mi...?
birine mi gidiyoruz yoksa?
ha kafamıza göre de gidebiliriz ona da uyarım..ama tam nedir?
-
19 Eylül 2009, 00:59
-
19 Eylül 2009, 16:24
liste oldukca uzadı ben tek tek yazmıyım şimdi... bayramda kalabalık olucaz kısmetse
iznike gidersek mükemmel bir mekan var yemek yiyebilecegimiz. hem lezzet hem fiyat olarak bizi üzmiycek biyer (adını hatırlamıyorum tarifte beklemeyin edemem )
gürkanın bahsettiği ziyaret iznikte değil izmitte bi yanlış anlaşılma olmuş bunuda dip not olarak belirtmek istedim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
19 Eylül 2009, 16:28
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
liste oldukca uzadı ben tek tek yazmıyım şimdi... bayramda kalabalık olucaz kısmetse
iznike gidersek mükemmel bir mekan var yemek yiyebilecegimiz. hem lezzet hem fiyat olarak bizi üzmiycek biyer (adını hatırlamıyorum tarifte beklemeyin edemem
)
gürkanın bahsettiği ziyaret iznikte değil izmitte bi yanlış anlaşılma olmuş bunuda dip not olarak belirtmek istedim
Çağla'cım tamam orada bir tek seni tanırım bak mükemmel mekan var dedin bir kere
Ben büyük bir adamım karnımın doyması lazım oralarda
-
19 Eylül 2009, 16:34
iznike gidersek mükemmel bir mekan var yemek yiyebilecegimiz. hem lezzet hem fiyat olarak bizi üzmiycek biyer (adını hatırlamıyorum tarifte beklemeyin edemem
)
aynen cadı muratı ziyarek ederiz dedim birde meşhur köfteden yeriz
borcun var zaten
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
19 Eylül 2009, 16:59
anadolu yakası: pendik TEM otoyolu üzerinde mehmetçik vakfı (Opet) tesisleri saat 8.30..
1- OGLUM VE BEN
2- polo34
3- cihan_34_ist
4- mehmetay18
5- askon
6- kuyucadısı
7- osbourne
8- ımroz
9- sedat_57
10- ?
NOT: Gelmek isteyenler listeyi kopyalayıp kendini ekleyebilir, belki direk otobandan gidilecek dönüş vapurla olacak, ya da direk feribot yalova oradan iznik yapılacak, buluşma yerleri ve saatleri de belirlendikçe güncelleriz bu yazıyı listeyle beraber.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 PM ----------
)
Çağla hatırladığın gelirim diyen arkadaşların isimlerini yazarsan iyi olur, böylece onları tanımayan kalabalığı gören başkaları da katılır ...
-
19 Eylül 2009, 17:00
polo34 adlı üyeden alıntı
1- OGLUM VE BEN
2- polo34
3- cihan_34_ist
4- mehmetay18
5- askon
6- kuyucadısı
7- osbourne
8- ımroz
9- sedat_57
10- ?
NOT: Gelmek isteyenler listeyi kopyalayıp kendini ekleyebilir, belki direk otobandan gidilecek dönüş vapurla olacak, ya da direk feribot yalova oradan iznik yapılacak, buluşma yerleri ve saatleri de belirlendikçe güncelleriz bu yazıyı listeyle beraber.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 PM ----------
Çağla hatırladığın gelirim diyen arkadaşların isimlerini yazarsan iyi olur, böylece onları tanımayan kalabalığı gören başkaları da katılır ...
otobandan gidip gelirseniz ben katılırım yoksa feribotu sevmiyorum...Beni yazmayın isterseniz
-
19 Eylül 2009, 17:01
arkadaşlar gidiş dönüş direk feribot mu olsun yoksa sadece gidiş otoban dönüş feribot? ya da gidiş dönüş otoban? buna da bir karar verelim isterseniz
-
19 Eylül 2009, 17:05
polo34 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar gidiş dönüş direk feribot mu olsun yoksa sadece gidiş otoban dönüş feribot? ya da gidiş dönüş otoban? buna da bir karar verelim isterseniz
otoban hem çok dolaştırır hem fazla benzin yakar hemde yorar ...bence feribot en akıllısı...hiç yoktan hem deniz havası alırsın..hemde giderken dinlenme fırsatın olur...hemde daha ucuz olur...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
19 Eylül 2009, 17:13
-
19 Eylül 2009, 17:31
ferıbota edırnekapıdanmı bınıcez yenıkapıdanmı ben ona göre gelırımde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler