Bayramda yol yapmak isteyen istanbullular
Reklamlar
-
Birinci sorum motorum henüz 350 km de ilk yağını yarın değiştireceğim..Rodajda ya hani yolda sakatlık çıkarmı?
İkinci önerim ise kesinlikle uçmakdere'ye gidelim..daha evvel gezilerden gördüm vallahi bak oralar çok güzelmiş
1 günlük çadır olabilir..ama olmayabilir de
Reklamlar
-
osbourne adlı üyeden alıntı
Kesinlikle
uçmakdere'ye gidelim..daha evvel gezilerden gördüm vallahi bak oralar çok güzelmiş
1 günlük çadır olabilir..ama olmayabilir de
evet..öyle
-
osbourne adlı üyeden alıntı
evet..öyle
engın günaydın rodajda motoruna daha iyi olur zaten ağır gıdıyoruz maksadım yazın şu son sıcaklarında cadır kamp yapıp denıze gırmek ama nasıp uçmak dere güzel ama sakın sen cadırla yuvarlanmayasın aşağı
-
sanırım iznik tarafına gidecez salı günü yani bayramın son günü hem bi arkadaşımızı ziyaret hemde yol yapmış oluruz
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
sanırım iznik tarafına gidecez salı günü yani bayramın son günü hem bi arkadaşımızı ziyaret hemde yol yapmış oluruz
gürkan abi iznik değilmi izmit olmasın
yani iznik olursa sevınırım tabiii
-
iznik mükemmel bi tercih olur abi...çok güzel yerdir kendileri her sene bir kere gidip arkadaşlarımın bağ bahçelerine dalıp erik, domates,salatalık,soğan, biber toplayıp, gecenin 1.inde dereköy girişinde arabayı bırakıp traktöre atlayıp dağın başındaki alabalık tesislerini bulmak, orda fileyi atıp çıkartıp temizlediğimiz balıkları ızgara ve topladıklarımızdan salata yaparak derenin sesi eşliğinde ateşin kenarında yemek eşsiz bişey
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
-
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
-
Evet sıralama yapsak iyi olur Kalkış güzergahı yanımıza alıcaklarımız vs.vs
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
polo34 adlı üyeden alıntı
bu sene satış çok az oldu
şaka bir yana illa ki önemli geçerli bir mazeret olmuştur, normal değil 40 kişinin birden gelmemesi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 AM ----------
istanbul iznik arası 210 km deniyor, eğer yalovaya vapur ile geçilirse yol 60 km'ye düşüyormuş...
http://www.iznik.biz/iznik.php?b=nasilgidilir
bizim de Erzincan'da akrabalarımız var, onları da görmeye gitsek mi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 AM ----------
Gürkan abi yere karar verdiysek konu açalım ya da buradan sıralama yapalım, iş hareket enerji sinerji olsun
millet kendini ona göre ayarlasın ...
aynen vapurla geçicez zaten salı günü iznik niyoruz köfte yemiye
:
-
-
İZNİK YOLCUSU KALMASIN DİYELİM Mİ?
1- OGLUM VE BEN
2- polo34
3- cihan_34_ist
4- mehmetay18
5- askon
6- kuyucadısı
7- ????
NOT: Gelmek isteyenler listeyi kopyalayıp kendini ekleyebilir, vapurla yalova oradan iznik yapılacak ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:07 PM ----------
Mehmet kardeşim kopyaladığın şey çok güzel ama oradak listeyi, tarihleri, buluşma yerlerini silersen iyi olur, karışıklık olmasın ...
-
İZNİK YOLCUSU KALMASIN DİYELİM Mİ?
1- OGLUM VE BEN
2- polo34
3- cihan_34_ist
4- mehmetay18
5- askon
6- kuyucadısı
7- ????
NOT: Gelmek isteyenler listeyi kopyalayıp kendini ekleyebilir, vapurla yalova oradan iznik yapılacak ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:07 PM ----------
Mehmet kardeşim kopyaladığın şey çok güzel ama oradak listeyi, tarihleri, buluşma yerlerini silersen iyi olur, karışıklık olmasın ...
aynen salı günü gidecez saatikararlaştırırız
:
-
aynen salı günü gidecez saatikararlaştırırız
resimli olarak anlattığım yol güzergahından Gidicez dimi
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
evet hareket başlamış yalnız erken saat olsun şu topici baştan bi elden gecirin
-
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
resimli olarak anlattığım yol güzergahından Gidicez dimi
yolu bilen arkadaşlar var merak etme
askon adlı üyeden alıntı
evet hareket başlamış yalnız erken saat olsun şu topici baştan bi elden gecirin
:
-
yolu bilen arkadaşlar var merak etme
Ozaman Tek sorun sabah kaçta gidiliceği ve nerde buluşulcağı + minimum nekadar Türk Lirası ile Bu geziye Katınılabilir bununda bilgisini verirsek Kabataslak güzel olur
-
yazmışsın işte kaçta toplanıcahını
masrafta kişiye ve motora göre degişebilir
:
-
gürkan abi madem yolu da biliyorsun avrupa yakası ve anadolu yakası için bir buluşma yeri ve saati de ayarlayalım:
avrupa yakası: levent bp olur mu? saat 8 desek geç olur mu?
anadolu yakası: pendik TEM otoyolu üzerinde mehmetçik vakfı (Opet) tesisleri uyar mı?
vapura nereden binilecek, hangi saatlerde, ne kadar tutar gidiş geliş?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:41 PM ----------
Cihan kardeşim kopyaladığın şey çok güzel ama oradak listeyi, tarihleri, buluşma yerlerini silersen iyi olur, karışıklık olmasın ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 PM ----------
İZNİK YOLCUSU KALMASIN !!! SALI GÜNÜ GİDİLİYOR
1- OGLUM VE BEN
2- polo34
3- cihan_34_ist
4- mehmetay18
5- askon
6- kuyucadısı
7- ????
NOT: Gelmek isteyenler listeyi kopyalayıp kendini ekleyebilir, vapurla yalova oradan iznik yapılacak, buluşma yerleri ve saatleri de belirlendikçe güncelleriz bu yazıyı listeyle beraber.....
-
gürkan abi madem yolu da biliyorsun avrupa yakası ve anadolu yakası için bir buluşma yeri ve saati de ayarlayalım:
avrupa yakası: levent bp olur mu? saat 8 desek geç olur mu?
anadolu yakası: pendik TEM otoyolu üzerinde mehmetçik vakfı (Opet) tesisleri uyar mı?
vapura nereden binilecek, hangi saatlerde, ne kadar tutar gidiş geliş?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:41 PM ----------
Cihan kardeşim kopyaladığın şey çok güzel ama oradak listeyi, tarihleri, buluşma yerlerini silersen iyi olur, karışıklık olmasın ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 PM ----------
İZNİK YOLCUSU KALMASIN !!! SALI GÜNÜ GİDİLİYOR
1- OGLUM VE BEN
2- polo34
3- cihan_34_ist
4- mehmetay18
5- askon
6- kuyucadısı
7- ????
NOT: Gelmek isteyenler listeyi kopyalayıp kendini ekleyebilir, vapurla yalova oradan iznik yapılacak, buluşma yerleri ve saatleri de belirlendikçe güncelleriz bu yazıyı listeyle beraber.....
tamamdır selim levent bp uyar saatte uyar karşı da mehmetçik vakfında bulunsun
:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler