dostlar bayramda baklava şeker yenir ....yolda yapılır
dostlar bayramda baklava şeker yenir ....yolda yapılır
yalovayı beğenmiyorsanız bir yer söyleyin oraya gidelim, kıyıköy yollarında telef oldunuz biliyoruz
maksat yol yapmaksa yalova tarafına yada izmite dogru gidilebilir. bayramın son günü bence biçok kişi için çok daha uygun olur. size katılırım diyemiyorum anca bi gönüllü olması lazım beni alabilecek
sen neye dayanarak okadar uzun yola çıkıyosun kelon? farkındamısın bilmiyorum ama sürekli sana bişeyler anlatmaya çalışıyorum. grup halinde yola çıkman için önce ehliyetin olmalı... sonra yola çıkabilme yeterliliğin. açıkcası ben senin sorumlulugunu almam alabilecek arkadaş varsa kendi bilir. sanada hak veriyorum gezmek dolaşmak istiyosun. ama biraz daha sabırlı olmalısın. biraz daha büyümen ve tecrübe sahibi olman gerekiyo kardeşim. göz göre göre hem kendi hayatını hemde başkalarının hayatını tehlikeye atmanı ben onaylamıyorum. bana kırıla bilir kıza bilirsin. ancak söylediklerim tamamen senin iyiliğin için
ben gelirde seni orda görürsem ailenden yazılı izin kagıdı isterim yoksa vururum kıçına bi tokat evine yollarım haberin olsun.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
iğneada kıyıköy taraflarını pek düşünmeyin derim son selde geçilen köprülerin bir çoğu çökmüştü durumu şu an nedir bilinmez pek riske girmeye değmez bence =)
Honda Hayat Onda...
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
@kuyucadısı
ben gelebiliirm heralde abla itirazın yoksa tabiii
By.Speedy :bounce:
[/B]
gelicem abla ölsemde kalsam da yol tadını almak istiyorum şanss
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 PM ----------
34 bh 1290 plakam
kmseyi riske atamam doğru kim bni artçı alır????????
Selam arkadaşlar haydi tekeriniz şimdiden düz bassın
benim ardçım olmanı isterdim ama ehliyeti martta almış bir acemiyim, henüz bir kişiyi bile ardçı olarak taşımışlığım yok, istanbuldan tekirdağ ve ağva taraflarına bu yaz 3 er kere gittim ama benimle gelmen riskli olur ayrıca adrenalin pek yaşatamam yolda mecbur kalırsak illa ki yavaş yavaş beraber gideriz ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 PM ----------
kıyıköycüler iyi okusun anadolu yakasında bir yerlere gidelimmmmmm
Ah beee kötü hava koşullarından dolayı direksiyon sınavım ertelenmeseydi ehliyetim bayramda cebimde olacaktı...
Ehliyet yok; yolda yok...
Selim hocam iyi eğlenceler diliyorum size
Tekeriniz düz bassın
ben eski Yalovalıyım dostum, çocukluğum orada geçti, kebaplar güzeldir orada termalde bir de kaplıcaya gireriz, dinleniriz dedeler gibi sonra rüzgar motorda bizi bir çarpar, zatüre oluruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:21 PM ----------
sensiz bir yere nasıl gideriz, kim çekecek fotoları bakalım organize olursa millet sende birinin arkaya atlarsın, bayramda sıkılrısınız arkadaşlar, gezmeye kaçalım işte ...
bekleyın leeeen abınız rota cıkaracak şimdi sizlere sardalya adası önce otobandan tekırdağa ordan uçmak dereden uçmadan gecerek şar köyden şar şar aşağı ineceğiz karşimizda şile şileden şile bezi alarak devam edeceğiz kulfallıdan sağa hereke ordan otobandan saroza sarmalayıpgelıbolu yarımadasına geleceğiz topu topu iki saat sürecek mola istanbul boğazına karşı çayımızı içeceğiz hadiii yola nereye asosa masoslanmadan balıkesıre öğle yemeği balık yıyeceğizfazla esir olmadan yola devam balıkesırden cıkacağız nereye cerkezköye bi cerkez düğünü seyredip feribota yetişeceğiz ve yalovadan feribotla edırnekapıya ayak basacağız bu kadaaar nasıl rota bayram bıtse evi zor bulursunuz
abi sen bir el atta o dediğin rotayı uygulayalım bari ama unutma 1 haftalığına gitmiyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)