Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123412 ... SonuncuSonuncu

Bayramda yol yapmak isteyen istanbullular

REKLAM ALANI
    salih425 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    dostlar bayramda baklava şeker yenir ....yolda yapılır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    yalovayı beğenmiyorsanız bir yer söyleyin oraya gidelim, kıyıköy yollarında telef oldunuz biliyoruz

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    maksat yol yapmaksa yalova tarafına yada izmite dogru gidilebilir. bayramın son günü bence biçok kişi için çok daha uygun olur. size katılırım diyemiyorum anca bi gönüllü olması lazım beni alabilecek

Alıntı kelon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru değiştirir sem glmek isterim
    sen neye dayanarak okadar uzun yola çıkıyosun kelon? farkındamısın bilmiyorum ama sürekli sana bişeyler anlatmaya çalışıyorum. grup halinde yola çıkman için önce ehliyetin olmalı... sonra yola çıkabilme yeterliliğin. açıkcası ben senin sorumlulugunu almam alabilecek arkadaş varsa kendi bilir. sanada hak veriyorum gezmek dolaşmak istiyosun. ama biraz daha sabırlı olmalısın. biraz daha büyümen ve tecrübe sahibi olman gerekiyo kardeşim. göz göre göre hem kendi hayatını hemde başkalarının hayatını tehlikeye atmanı ben onaylamıyorum. bana kırıla bilir kıza bilirsin. ancak söylediklerim tamamen senin iyiliğin için
    ben gelirde seni orda görürsem ailenden yazılı izin kagıdı isterim yoksa vururum kıçına bi tokat evine yollarım haberin olsun.
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

dark_face - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 CBF 1000
    iğneada kıyıköy taraflarını pek düşünmeyin derim son selde geçilen köprülerin bir çoğu çökmüştü durumu şu an nedir bilinmez pek riske girmeye değmez bence =)
    Honda Hayat Onda...

kelon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHE SİYAH İNCİM
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maksat yol yapmaksa yalova tarafına yada izmite dogru gidilebilir. bayramın son günü bence biçok kişi için çok daha uygun olur. size katılırım diyemiyorum anca bi gönüllü olması lazım beni alabilecek

sen neye dayanarak okadar uzun yola çıkıyosun kelon? farkındamısın bilmiyorum ama sürekli sana bişeyler anlatmaya çalışıyorum. grup halinde yola çıkman için önce ehliyetin olmalı... sonra yola çıkabilme yeterliliğin. açıkcası ben senin sorumlulugunu almam alabilecek arkadaş varsa kendi bilir. sanada hak veriyorum gezmek dolaşmak istiyosun. ama biraz daha sabırlı olmalısın. biraz daha büyümen ve tecrübe sahibi olman gerekiyo kardeşim. göz göre göre hem kendi hayatını hemde başkalarının hayatını tehlikeye atmanı ben onaylamıyorum. bana kırıla bilir kıza bilirsin. ancak söylediklerim tamamen senin iyiliğin için
    ben gelirde seni orda görürsem ailenden yazılı izin kagıdı isterim yoksa vururum kıçına bi tokat evine yollarım haberin olsun.
    abla o riske razıyım gelmek için 1 kere liğine sonra ehliyetimi alınca gelicem zaten eğerki artcı olarak kimse almazsa tabiki

Motosikleti
    abla o riske razıyım gelmek için 1 kere liğine sonra ehliyetimi alınca gelicem zaten eğerki artcı olarak kimse almazsa tabiki
    canım kardeşim sen o riske razısında gelenler o riske razımı acaba?

boşa konuştugumun farkındayım buzamana kadar sana bişey anlatamadıysak bundan sonrada anlatamayız.
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBR 125R
    @kuyucadısı

ben gelebiliirm heralde abla itirazın yoksa tabiii
    By.Speedy :bounce:

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı cihan_34_ist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    • Ben kısmetse Kıyıköye gidicem Askon sende geliorsun dimi Diğer Arkadaşlarda katılırsa güzel olur yol üzerinde köylerde manda yoğurdu yeriz güzel bir gün olur Salı sabahı sabah namazında buluşur gideriz toplam 200 km yol
    güle gülee :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 PM ----------

sen plakanı bi versene bakıyım senmi riski alıyon risk mi seni
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    Alıntı speedy17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @kuyucadısı

ben gelebiliirm heralde abla itirazın yoksa tabiii
    estafirullah canım gel tabiyki deee bunu bana niye soruyosun ben muhtemelen gitmiycem
    ancak kelonun durumu farklı ve ona yada onun yüzünden başkasına bişey olsun istemiyorum. sadece ablalık vazifemi yapıp uyarıyorum gerisi onun sorunu
    [/B]

Motosikleti
    TVS APACHE SİYAH İNCİM
    gelicem abla ölsemde kalsam da yol tadını almak istiyorum şanss

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 PM ----------

34 bh 1290 plakam

Motosikleti
    Honda CBR 125R
    estafirullah canım gel tabiyki deee bunu bana niye soruyosun ben muhtemelen gitmiycem
    ancak kelonun durumu farklı ve ona yada onun yüzünden başkasına bişey olsun istemiyorum. sadece ablalık vazifemi yapıp uyarıyorum gerisi onun sorunu
    aaa sen niye gelmiyosun abla ya ... olmadı bak şimdi
    By.Speedy :bounce:

Motosikleti
    TVS APACHE SİYAH İNCİM
    kmseyi riske atamam doğru kim bni artçı alır????????

Selam arkadaşlar haydi tekeriniz şimdiden düz bassın

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    benim ardçım olmanı isterdim ama ehliyeti martta almış bir acemiyim, henüz bir kişiyi bile ardçı olarak taşımışlığım yok, istanbuldan tekirdağ ve ağva taraflarına bu yaz 3 er kere gittim ama benimle gelmen riskli olur ayrıca adrenalin pek yaşatamam yolda mecbur kalırsak illa ki yavaş yavaş beraber gideriz ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 PM ----------

Alıntı dark_face adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iğneada kıyıköy taraflarını pek düşünmeyin derim son selde geçilen köprülerin bir çoğu çökmüştü durumu şu an nedir bilinmez pek riske girmeye değmez bence =)
    kıyıköycüler iyi okusun anadolu yakasında bir yerlere gidelimmmmmm

Ah beee kötü hava koşullarından dolayı direksiyon sınavım ertelenmeseydi ehliyetim bayramda cebimde olacaktı...

Ehliyet yok; yolda yok...

Selim hocam iyi eğlenceler diliyorum size
    Tekeriniz düz bassın

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi sen takıldın bu yalova'ya..Orada ne var ki? Doğa manasında kıyıköy tarafını tercih ederim ve unutulan bir şey var..eğer Salı günü yola çıkılırsa Bayram trafiği'ne kalınır...Dikkat!
    ben eski Yalovalıyım dostum, çocukluğum orada geçti, kebaplar güzeldir orada termalde bir de kaplıcaya gireriz, dinleniriz dedeler gibi sonra rüzgar motorda bizi bir çarpar, zatüre oluruz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:21 PM ----------

Alıntı karasahin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ah beee kötü hava koşullarından dolayı direksiyon sınavım ertelenmeseydi ehliyetim bayramda cebimde olacaktı...

Ehliyet yok; yolda yok...

Selim hocam iyi eğlenceler diliyorum size
    Tekeriniz düz bassın
    sensiz bir yere nasıl gideriz, kim çekecek fotoları bakalım organize olursa millet sende birinin arkaya atlarsın, bayramda sıkılrısınız arkadaşlar, gezmeye kaçalım işte ...

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    bekleyın leeeen abınız rota cıkaracak şimdi sizlere sardalya adası önce otobandan tekırdağa ordan uçmak dereden uçmadan gecerek şar köyden şar şar aşağı ineceğiz karşimizda şile şileden şile bezi alarak devam edeceğiz kulfallıdan sağa hereke ordan otobandan saroza sarmalayıpgelıbolu yarımadasına geleceğiz topu topu iki saat sürecek mola istanbul boğazına karşı çayımızı içeceğiz hadiii yola nereye asosa masoslanmadan balıkesıre öğle yemeği balık yıyeceğizfazla esir olmadan yola devam balıkesırden cıkacağız nereye cerkezköye bi cerkez düğünü seyredip feribota yetişeceğiz ve yalovadan feribotla edırnekapıya ayak basacağız bu kadaaar nasıl rota bayram bıtse evi zor bulursunuz

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    abi sen bir el atta o dediğin rotayı uygulayalım bari ama unutma 1 haftalığına gitmiyoruz

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi sen bir el atta o dediğin rotayı uygulayalım bari ama unutma 1 haftalığına gitmiyoruz
    kardeşim benım şaka bı yana düşünüyorum yapıcaz bir şeyler haberınız olacak

Motosikleti
    transalp yavrusu
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bekleyın leeeen abınız rota cıkaracak şimdi sizlere sardalya adası önce otobandan tekırdağa ordan uçmak dereden uçmadan gecerek şar köyden şar şar aşağı ineceğiz karşimizda şile şileden şile bezi alarak devam edeceğiz kulfallıdan sağa hereke ordan otobandan saroza sarmalayıpgelıbolu yarımadasına geleceğiz topu topu iki saat sürecek mola istanbul boğazına karşı çayımızı içeceğiz hadiii yola nereye asosa masoslanmadan balıkesıre öğle yemeği balık yıyeceğizfazla esir olmadan yola devam balıkesırden cıkacağız nereye cerkezköye bi cerkez düğünü seyredip feribota yetişeceğiz ve yalovadan feribotla edırnekapıya ayak basacağız bu kadaaar nasıl rota bayram bıtse evi zor bulursunuz
    abi uçmakdere veya şarköy tarafına giderseniz bizede haber verin müsait olursam ben gelirim.
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

2. sayfa BirinciBirinci 123412 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler