Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
18. sayfa BirinciBirinci ... 8161718

Bayramda yol yapmak isteyen istanbullular

REKLAM ALANI
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    22 kişinin katıldığı minik bir gezi yaptık, arkadaşlar sağolsun 10.00 olarak buluşma saatini belirtmemize rağmen 10.30'a kadar beklemişler, bende geç kalmıştım, katılabildim, önce garipçe ardından kilyos yaptık...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cihan_34_ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    helal olsun
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Alıntı cihan_34_ist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    helal olsun
    son nefesıne kadar varım diyen cihan kardeşim ne oldu nefesınmi tükendi
    neyse sağlık olsun inşallah bir şeyın yoktur birdahakı buluşmada görüşürüz önemli olan gönüllerın bır olması hani kulaklarını da cıtlattık orda

cok güzel bir gün yaşadık arkadaşlarımın hepsıne teşekkür ederim iyi gezdık kazasız belasız resımleri topic acıldığında ekleriz değerli diğer arkadaşlarımızıda gözlerımız aramadı değil hani inşallah onlarıda en kısa zamanda bir başka beraberliğimizde aramızda görürüz hepinize iyi akşamlar

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    MT ye üye olduktan 2 yıl sonra ilk geziye katıldım. Çok güzeldi. Geziyi düzenleyenlere teşekkürler

Turintr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xvs 650 Sport
    Evet arkadaşlar güzel geziydi. acayip yoruldum artçıyken. Valla ilkay senden motoru aldığımda 75cc scooter'a biniyormuşum gibi geldi. Ama değdi doğrusu. Herkese teşekkürler...

cihan_34_ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    son nefesıne kadar varım diyen cihan kardeşim ne oldu nefesınmi tükendi
    neyse sağlık olsun inşallah bir şeyın yoktur birdahakı buluşmada görüşürüz önemli olan gönüllerın bır olması hani kulaklarını da cıtlattık orda

cok güzel bir gün yaşadık arkadaşlarımın hepsıne teşekkür ederim iyi gezdık kazasız belasız resımleri topic acıldığında ekleriz değerli diğer arkadaşlarımızıda gözlerımız aramadı değil hani inşallah onlarıda en kısa zamanda bir başka beraberliğimizde aramızda görürüz hepinize iyi akşamlar
    Bi gelcez dediniz bi gitmiyoruz yağmur var sel var naapıcağımı şaşırdım Fenaa sinirlendim Gelmedim Mutsuz olup ordakilerinde moralini bozmak istemedim. Başka Sefere inşaallah
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı Turintr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar güzel geziydi. acayip yoruldum artçıyken. Valla ilkay senden motoru aldığımda 75cc scooter'a biniyormuşum gibi geldi. Ama değdi doğrusu. Herkese teşekkürler...
    senin dragstar'ın yıldızı parlamıyordu pek yolda kendine gelmiştir
    zamanla acemiliğini üstünden attıkca ufak ufak sende rahat bi şekilde kullanmaya başlarsın bende yorulmuşm çaktırma

garipçeye bi uğradık cadının inine oradan rumeli fenerine geçtik kaleye çıktık az oturduk demlendik yemeğe kaçtık sonra oradanda kilyos yapalım dediler gittik geldik

1453te şu an kalan millet
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

ımroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-strom DL 650
    Demek garipçeden sonra kilyosa gittiniz bende nerede bunlar diye bayaa merak ettim hatta 13:45 e kadar sizleri orada bekledim neyse iyi eğlendiyseniz ne mutlu size demekki bu buluşmada ben olamıyacakmışım sağlık olsun bir dahaki sarıyer buluşmasına inş.

Motosikleti
    Alıntı ımroz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demek garipçeden sonra kilyosa gittiniz bende nerede bunlar diye bayaa merak ettim hatta 13:45 e kadar sizleri orada bekledim neyse iyi eğlendiyseniz ne mutlu size demekki bu buluşmada ben olamıyacakmışım sağlık olsun bir dahaki sarıyer buluşmasına inş.
    biz 10.30da bp'den yola çıktık kahvaltı yaptık oradan garipçeye geldik 12ye kadar felan oralardaydık bizde sanırım oradan rumeli fenerine geçtik girişte beklediysen görmemiş olman imkansız

Motosikleti
    ER5
    Herkese teşekkürler güzel bir gezi oldu. Benim ilk gezimdi ve böyle bir tecrübeye ihtiyacım vardı.

Sabah kahvaltısı, durduğumuz yerler, içtiğimiz çaylar herşey çok güzeldi.

Polo34'e bu organizasyon topiğini açtığı için ve balık lokantasını ayarlayan arkadaşlara ayrıca teşekkürler..

Motosikleti
    Suzuki V-strom DL 650
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz 10.30da bp'den yola çıktık kahvaltı yaptık oradan garipçeye geldik 12ye kadar felan oralardaydık bizde sanırım oradan rumeli fenerine geçtik girişte beklediysen görmemiş olman imkansız
    ben 12:30 da garipçe köyündeydim 13:45 gibi ayrıldım

Motosikleti
    Alıntı ımroz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 12:30 da garipçe köyündeydim 13:45 gibi ayrıldım
    hmms tam biz çıktıktan sonra geldin belkide rumeli fenerine doğru kötü olmuş arkadaşım keşke cadıdan birimizin numarasını alsaymışsın

Motosikleti
    Suzuki V-strom DL 650
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hmms tam biz çıktıktan sonra geldin belkide rumeli fenerine doğru kötü olmuş arkadaşım keşke cadıdan birimizin numarasını alsaymışsın
    Ewet dediğim gibi asıl suç bende hiçbirinizin nosunu almadım neyse sağlık olsun..

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MT ye üye olduktan 2 yıl sonra ilk geziye katıldım. Çok güzeldi. Geziyi düzenleyenlere teşekkürler
    Hocam sizi dönüş yolunda kaybettik bir ara..Yolda problem olmadı değilmi? Ben köprü tabelalarını gördükten sonra nasıl olsa vedalaştığımız için arkama pek bakmadım açıkçası..

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam sizi dönüş yolunda kaybettik bir ara..Yolda problem olmadı değilmi? Ben köprü tabelalarını gördükten sonra nasıl olsa vedalaştığımız için arkama pek bakmadım açıkçası..
    Düşündüğün için teşekkür ederim. Bir sorun olmadı. Doğrusunu söylemek gerekirse köprüden pek geçmiyorum. Ve geçmekten de korkuyorum(Rüzgar vs) O nedenle peşinizi bırakmamaya çalıştım. Fakat Köprüde aramıza giren otobüs nedeniyle geride kaldım. Gişeleri geçtikten sonra 200 m. arkanızdaydım. Boğaz çıkışından ayrılırken bir iki korna çaldım. Sanıyorum duymadınız. Gezilerde geride kalmamak için motorumu satıp daha büyük birşey alacağım. Hoşçakalın.

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Düşündüğün için teşekkür ederim. Bir sorun olmadı. Doğrusunu söylemek gerekirse köprüden pek geçmiyorum. Ve geçmekten de korkuyorum(Rüzgar vs) O nedenle peşinizi bırakmamaya çalıştım. Fakat Köprüde aramıza giren otobüs nedeniyle geride kaldım. Gişeleri geçtikten sonra 200 m. arkanızdaydım. Boğaz çıkışından ayrılırken bir iki korna çaldım. Sanıyorum duymadınız. Gezilerde geride kalmamak için motorumu satıp daha büyük birşey alacağım. Hoşçakalın.
    Duymamışız sanırım..size bakıyorduk aslında..bu arada gezilerde motosikletin büyüklüğü hiç fark etmez..hep birlikte gider döneriz her zaman..dediğim gibi sizi kaybettiğimizi düşündüğümüz ve köprüye de vardığımız için biz biraz hızlı gittik..aksi halde asla arkada bırakmak gibi bir durum olmaz..

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bizde seni tanıdığımızaa memnun olduk abicim.burayı takip et...her an gezi olabilir saati zamanı belli olmuyo
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizde seni tanıdığımızaa memnun olduk abicim.burayı takip et...her an gezi olabilir saati zamanı belli olmuyo
    hocam bizde memnun olduk.yolda biraz bakındık sana ama göremedik.temelin de dediği gibi kurt var bunlarda her gün başka bir adres,ayrı bir yer ama güzelde oluyor hani.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gelen herkese teşekkürler gelkemeyenlerde çatlasın...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

c@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSX600F
    arkadaşlar bende gelicektim sizlerle iznik veya her hangi bir gezinize ama bayramın 2 ci gecesi saat 22.10 da dayanamayıp 3 motor biz cınarcığa gittik 2 saat cafe de takıldık sonra 4 5 saat evde takıldık altta kalanın canı çıksın uzun eşşekk gibi oyunlar oynarken cınarcıklı gsr mert abimizin zaten muhtelif yerleri kırıktı motor kazasından dolayı birde biz köprücük kemiğini kırdık ve sabah 6:25 de gerisin geriye istanbula döndük 3 motor 1 araba olarak hayatımda bu kadar ıslanmamıştım 3 gunde anca kurudu elbiselerim

sizin garipce gezinizde guzel olmuş tebrikler

18. sayfa BirinciBirinci ... 8161718

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler