22 kişinin katıldığı minik bir gezi yaptık, arkadaşlar sağolsun 10.00 olarak buluşma saatini belirtmemize rağmen 10.30'a kadar beklemişler, bende geç kalmıştım, katılabildim, önce garipçe ardından kilyos yaptık...
22 kişinin katıldığı minik bir gezi yaptık, arkadaşlar sağolsun 10.00 olarak buluşma saatini belirtmemize rağmen 10.30'a kadar beklemişler, bende geç kalmıştım, katılabildim, önce garipçe ardından kilyos yaptık...
helal olsun
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
son nefesıne kadar varım diyen cihan kardeşim ne oldu nefesınmi tükendi
neyse sağlık olsun inşallah bir şeyın yoktur birdahakı buluşmada görüşürüz önemli olan gönüllerın bır olması hani kulaklarını da cıtlattık orda
cok güzel bir gün yaşadık arkadaşlarımın hepsıne teşekkür ederim iyi gezdık kazasız belasız resımleri topic acıldığında ekleriz değerli diğer arkadaşlarımızıda gözlerımız aramadı değil hani inşallah onlarıda en kısa zamanda bir başka beraberliğimizde aramızda görürüz hepinize iyi akşamlar
MT ye üye olduktan 2 yıl sonra ilk geziye katıldım. Çok güzeldi. Geziyi düzenleyenlere teşekkürler
Evet arkadaşlar güzel geziydi. acayip yoruldum artçıyken. Valla ilkay senden motoru aldığımda 75cc scooter'a biniyormuşum gibi geldi. Ama değdi doğrusu. Herkese teşekkürler...
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
senin dragstar'ın yıldızı parlamıyordu pek yolda kendine gelmiştir
zamanla acemiliğini üstünden attıkca ufak ufak sende rahat bi şekilde kullanmaya başlarsın bende yorulmuşm çaktırma
garipçeye bi uğradık cadının inine oradan rumeli fenerine geçtik kaleye çıktık az oturduk demlendik yemeğe kaçtık sonra oradanda kilyos yapalım dediler gittik geldik
1453te şu an kalan millet
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Demek garipçeden sonra kilyosa gittiniz bende nerede bunlar diye bayaa merak ettim hatta 13:45 e kadar sizleri orada bekledim neyse iyi eğlendiyseniz ne mutlu size demekki bu buluşmada ben olamıyacakmışım sağlık olsun bir dahaki sarıyer buluşmasına inş.
Herkese teşekkürler güzel bir gezi oldu. Benim ilk gezimdi ve böyle bir tecrübeye ihtiyacım vardı.
Sabah kahvaltısı, durduğumuz yerler, içtiğimiz çaylar herşey çok güzeldi.
Polo34'e bu organizasyon topiğini açtığı için ve balık lokantasını ayarlayan arkadaşlara ayrıca teşekkürler..
Düşündüğün için teşekkür ederim. Bir sorun olmadı. Doğrusunu söylemek gerekirse köprüden pek geçmiyorum. Ve geçmekten de korkuyorum(Rüzgar vs) O nedenle peşinizi bırakmamaya çalıştım. Fakat Köprüde aramıza giren otobüs nedeniyle geride kaldım. Gişeleri geçtikten sonra 200 m. arkanızdaydım. Boğaz çıkışından ayrılırken bir iki korna çaldım. Sanıyorum duymadınız. Gezilerde geride kalmamak için motorumu satıp daha büyük birşey alacağım. Hoşçakalın.
Duymamışız sanırım..size bakıyorduk aslında..bu arada gezilerde motosikletin büyüklüğü hiç fark etmez..hep birlikte gider döneriz her zaman..dediğim gibi sizi kaybettiğimizi düşündüğümüz ve köprüye de vardığımız için biz biraz hızlı gittik..aksi halde asla arkada bırakmak gibi bir durum olmaz..
gelen herkese teşekkürler gelkemeyenlerde çatlasın...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
arkadaşlar bende gelicektim sizlerle iznik veya her hangi bir gezinize ama bayramın 2 ci gecesi saat 22.10 da dayanamayıp 3 motor biz cınarcığa gittik 2 saat cafe de takıldık sonra 4 5 saat evde takıldık altta kalanın canı çıksın uzun eşşekk gibi oyunlar oynarken cınarcıklı gsr mert abimizin zaten muhtelif yerleri kırıktı motor kazasından dolayı birde biz köprücük kemiğini kırdık ve sabah 6:25 de gerisin geriye istanbula döndük 3 motor 1 araba olarak hayatımda bu kadar ıslanmamıştım 3 gunde anca kurudu elbiselerim
sizin garipce gezinizde guzel olmuş tebrikler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)