Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bayramda yol yapmak isteyen istanbullular

REKLAM ALANI
    askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    yuh be abi örnek bir iki resım koysaydın birtek ben cıkıyorum yazacam
    neyse mete abi sağol iyide gezmişsiniz şimdi örneğe bakarak birde kar ararlar bunlarnerden bulcaz karı resımlerden özendırdin şimdi neyse hepimize hayırlı yolculuk olsun bakalım inşallah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulen pandacan, öncelikle zilyon tane resim ve video yükleyerek topiğin içine ettiğini belirtmek ve seni yuhlamak istiyorum.

Ardından, o resimlere bakacak olursak, kafana çöp poşeti geçirerek özgür willy triplerine girmene ne demeli?

Ya peki kendini enduro sanan CBF'inle dağ tepe bayır gezmene...?

Sein bu dünyaya, bu aleme isyanın varsa ve gücünü bu uğurda yaz kış motosiklet depesinde kilometrelerce yol alarak harcıyorsan kime ne?

Bekliyordum, Metehan ne zaman gelir de topiğe sulanır diye.

Bu konu ile birlikte aklıma patagonyalıların şu vecizeli lafı geliverdi.

Yönet, olmadı bize katıl, o da olmadı yolumuzdan çekil!

Çekil len adamların yolundan, gölge etme.
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süper gezi olmuş ayaklarınıza,tekerinize sağlık.bir gün bizde gideriz Allah izin verirse.şimdilik kısa koşu ben çıktım bu arada.
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yuh be abi örnek bir iki resım koysaydın birtek ben cıkıyorum yazacam
    neyse mete abi sağol iyide gezmişsiniz şimdi örneğe bakarak birde kar ararlar bunlarnerden bulcaz karı resımlerden özendırdin şimdi neyse hepimize hayırlı yolculuk olsun bakalım inşallah
    evet abiler foto olayını biraz abartmışım pardon...

Tamer seninde motorun var ya ona yanarım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    biraz geç mi kaldım ne?

evet..anadolu yakasından şuanda hemen buluşup garipçe ye gidecek olan varmı?

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    metehan abi bir iki foto beklerken bütün geziyi paylaşmışın ya

Birde çöp poşetlerinle aram iyi beden ölçülerini ver ben sana yapıyım bir yağmurluk alt üst takım
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

Motosikleti
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraz geç mi kaldım ne?

bence yok

Alıntı Hay.alper.est adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abi bir iki foto beklerken bütün geziyi paylaşmışın ya

Birde çöp poşetlerinle aram iyi beden ölçülerini ver ben sana yapıyım bir yağmurluk alt üst takım
    evet motor branda projen tam Zihni Sinir şekliydi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    lo metehandrooo dağda,bayırda kurda kuşa yem edecen adamları alıp götürmüşsün dağın başına karada kış'ta alla alla
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lo metehandrooo dağda,bayırda kurda kuşa yem edecen adamları alıp götürmüşsün dağın başına karada kış'ta alla alla
    Kılavuzu benim hepsinin ...motorlar karda...

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kılavuzu benim hepsinin ...motorlar karda...
    kılavuz olduğun belli adamlar seni kaybetmesin çekmişsin sarı çizmeleri reflektöre ne gerek minimum görüş seviyesi 500 mt
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kılavuz olduğun belli adamlar seni kaybetmesin çekmişsin sarı çizmeleri reflektöre ne gerek minimum görüş seviyesi 500 mt
    kanka güzel gezerim deli gezerim...efsane gezerim...bana takıl diyecem ama motörden muhtemelen bıkmışsındır...

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraz geç mi kaldım ne?

şimdi var
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

ımroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-strom DL 650
    yahuuu arkadaşlar siz garipçe köyüne gitmeyecekmiydiniz saat 12:30 da oradaydım ve 13:45 e kadar sizleri bekledim acaba geziden vazmıgeçildi yoksa benmi rotayı şaşırdım valla üzüldüm bekle bekle kimse yok gerçi listeye adımı yazdırmadım ama ben sarıyerde oturduğum için sizlere bir merhabe demek ve bayramlaşmak istedim neyse görüşemedik ama gerçekten oraya gidip sizleri görememek üzücüydü :(

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı ımroz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahuuu arkadaşlar siz garipçe köyüne gitmeyecekmiydiniz saat 12:30 da oradaydım ve 13:45 e kadar sizleri bekledim acaba geziden vazmıgeçildi yoksa benmi rotayı şaşırdım valla üzüldüm bekle bekle kimse yok gerçi listeye adımı yazdırmadım ama ben sarıyerde oturduğum için sizlere bir merhabe demek ve bayramlaşmak istedim neyse görüşemedik ama gerçekten oraya gidip sizleri görememek üzücüydü :(
    garipçeye gitmişler nasıl karşılaşamadınız ki? yokmu sende ordakilerin numeroları?
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Suzuki V-strom DL 650
    Valla Cadı göremedim kimsenin numerosuda yoktu bayaaaa bi bekledim üstelik hayır ben sarıyerli olarak ev sahipliği yapayım dedim ama göremedim açıkçası yolda başlarına bişeymi geldi diyede korktum bekledim bekledim yoklardı bende arkama baka baka geri geldim neyse artık bir dahaki organizasyona kısmet diyelim

ersinisdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FJR 1300 AE / Honda NSS Forza 300 Abs
    Valla Cadı göremedim kimsenin numerosuda yoktu bayaaaa bi bekledim üstelik hayır ben sarıyerli olarak ev sahipliği yapayım dedim ama göremedim açıkçası yolda başlarına bişeymi geldi diyede korktum bekledim bekledim yoklardı bende arkama baka baka geri geldim neyse artık bir dahaki organizasyona kısmet diyelim
    Merhaba ben de garipçeye doğru bir kahve içmeye gidiyorum. Birazdan çıkarım belki gruba rastlarım..

Motosikleti
    saglık olsun akşam sanırım 1453 de olucaklar müsait olursan oraya gel

Alıntı ersinisdj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba ben de garipçeye doğru bir kahve içmeye gidiyorum. Birazdan çıkarım belki gruba rastlarım..
    şuan garipçe gezisinde gittiğimiz ikinci balıkcıdalar. istersn ordan birinin telefonunu verebilirim
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

ersinisdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FJR 1300 AE / Honda NSS Forza 300 Abs
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuan garipçe gezisinde gittiğimiz ikinci balıkcıdalar. istersn ordan birinin telefonunu verebilirim
    Teşekkür ederim herhalde onlara yetişemem. Zira garipçe gezisine katılmadığım için bahsettiğiniz balıkçının yerini de bilmiyorum. Artık sahile yakın bir yerdeki cafeye geçerim..

Motosikleti
    Alıntı ersinisdj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim herhalde onlara yetişemem. Zira garipçe gezisine katılmadığım için bahsettiğiniz balıkçının yerini de bilmiyorum. Artık sahile yakın bir yerdeki cafeye geçerim..
    peki sen bilirsin. afiyet olsun sana
    [/B]

Motosikleti
    Suzuki V-strom DL 650
    Ewet sağlık olsun lakin şu tel. nolarını ( numeroları ) alsam iyi olur lütfen özelime mesaj atarsanız sevinirim kıyıköy gezisinde tanıştığımız bir kaç arkadaş no larınızı yazınız lütfen..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:42 PM ----------

[QUOTE=kuyucadısı;1793343]saglık olsun akşam sanırım 1453 de olucaklar müsait olursan oraya gel

1453 nerede yahu tam adresssss lütfen

Motosikleti
    Ewet sağlık olsun lakin şu tel. nolarını ( numeroları ) alsam iyi olur lütfen özelime mesaj atarsanız sevinirim kıyıköy gezisinde tanıştığımız bir kaç arkadaş no larınızı yazınız lütfen..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:42 PM ----------

saglık olsun akşam sanırım 1453 de olucaklar müsait olursan oraya gel

1453 nerede yahu tam adresssss lütfen
    benim- gürkanın ve kadirin numarasını attım sana. 1453ü tarif etmiyim kaybolursun ama istrsen karşıya geçicem ben haberleşir birlikte ideriz
    [/B]

Motosikleti
    Suzuki V-strom DL 650
    eee olabilir aslında

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler