Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
12. sayfa BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu

Bayramda yol yapmak isteyen istanbullular

REKLAM ALANI
    sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK
    tekirdağ kumbağ da olabilir bence
    MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Turintr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xvs 650 Sport
    Ben gelemiyorum. Hava durumuna şurdan bakın %100 kesin doğru çıktı ş uana kadar saati saatine hemde. ben yurt dışı seyahetlerimde, Formula 1 yarışlarında hava durumunu burdan kontrol ederim. http://www.accuweather.com

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı cihan_34_ist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a Günaydın Gürkan abiyi bekliyelim bakalım onla konuşalım
    arkadaşlar bi araştırma yaptım hava durumuyla ilgili gidecegimiz güzergay hep yagış gözteriyor kendi şahsi fikrim iptalden yana bayram günü canımız sıkılmasın derim ben
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

arkadaşlar gereksiz risk almayalaım.salı günü yol yapabiliriz.banada haber veririmisiniz 05333959304 fazer 2004 hayırlı bayramlar

cihan_34_ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    ohooo herkez tatlı su motorcusu Askon geliyor ben geliyorum abi benim 1 de artçım var okhay daha önce tanıştırmıştım sizle ben demin motorumu sildim araç gereçlerimi hazır ettim ben tastakım hazırım
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    ohooo herkez tatlı su motorcusu Askon geliyor ben geliyorum abi benim 1 de artçım var okhay daha önce tanıştırmıştım sizle ben demin motorumu sildim araç gereçlerimi hazır ettim ben tastakım hazırım
    cihan kardeşim kaç sefer yağışlı havada uzul yolyaptığını sorabilirmiyim sana samimi bir şekilde

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cihan kardeşim kaç sefer yağışlı havada uzul yolyaptığını sorabilirmiyim sana samimi bir şekilde
    Dedecim Askon bu msjında yeterince belli etmiş durumu bunlar zaten biliyorduk
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Dedecim Askon bu msjında yeterince belli etmiş durumu bunlar zaten biliyorduk
    benim sordugum sorunun cevabı bu degil ama

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yazıyı söylüyorum Dedecim ben bu gezinin katılımcılarının pek te kararlı olduklarını haklı sebeplerden dolayı göremıyorum bu gün herkes akşam saatıne kadar bende dahil gelemıyorsa listeden ismini silsin ki ona göre katılımı organıze edelim yada vaz gecelim bu gezi yüzünden planlarımı erteledım yada gezi var diye yapmadım olmıyacaksa bılelım ona göre yön cizelim bunda gücenme darılma ayıp yok yolculuk bu eylül ayında sonbahardayız yağmur yok derız yolda yağmura yakalanırız bu durumu sevmeyen olabılır o da gelmıyorum diyebılır ama listeden ismını sil sin

gelıyorum dıyenler ise yolculuk bu temmuz ayında değiliz sel le bile karşılaşabılırız sağanak yağmurlada çiseleyen yağmurlada bulutlada güneşlede bahtımıza bunları göz önüne alın

yok iptal edelım ama bu tatıl günün de bır arada olalım dıyorsanız ufak bır rota seceriz bır yerde toplaşır buluşuruz ama yağmurlu havada yolun ufağıda bir uzunuda birdir.

zamanında bir gün yola cıkma kararı aldım arabamla istanbul kar fırtına ama cıkacam kardeşim izmite geldim eser yok her yer kuru yol hali budur arkadaşlar hepinize saygılar
    ben bu msjı diyorum Dedecim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 PM ----------

benim sordugum sorunun cevabı bu degil ama
    2 elimin parmaklarını geçmez. okadar hayaliyle kaçtane planımızı erteledik ettik hem sürekli yağmur yağmıoki ara ara yağıo dün bakırköye gittim yağmur var fatşhe geldim bişey yok vs.vs

Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    bak canım kardeşim az yagmur daga cok tehlike sende kabul edersinki bayram dönüş yolu birde yağış olunca daga tehlikeli olur benim fikrim illaki yol yapıcam diyorsanız size kazasız yollar

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    bak canım kardeşim az yagmur daga cok tehlike sende kabul edersinki bayram dönüş yolu birde yağış olunca daga tehlikeli olur benim fikrim illaki yol yapıcam diyorsanız size kazasız yollar
    -
    Eywallah abi Gelenler kimler Arkadaşlar? kıyıköymü yapsak

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu havalarda banada uymaz bence çıkılmaması daha uygundur...
    yinede gitmek isteyen arkadaşlar çok dikkatli olsun lütfen..
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tekirdağ kumbağ da olabilir bence
    bu fikir için ne diyorsunuz?

ya da yarın için istanbulda yağmur görünmüyor, rumeli fenerinin altındaki garipçe köyünü görmeyen varsa oraya gidebiliriz, balık yiyelim denize karşı diyicem ama kaç para olur bilemiyorum, kalabalık gidersek pazarlık gücümüz artar, midye de olsa severim ben

http://www.sihirlitur.com/gezi/garipce_koyu/foto.html

bu arada demin bauhouse dan yağmurluğumu aldım, 9.5 TL sadece, sarı renkli, kalitesi beni gerçekten çok şaşırttı, bu paraya o mal çok iyi, tavsiye ederim, XXL aldım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 PM ----------

garipçe köyüne gidersek öğleden sonra 2 en geç 3 gibi dağılır, bayram dönüş trafiğine girmemiş de oluruz, sabah 8 de kalkmaya da gerek kalmaz, 10 da buluşabiliriz ...

ya da geziyi iptal ederiz ...

sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK
    polo bence garipçe koyu daha uygun olur diye düşünüyorum, resimlere baktım şahane manzaralı bir koy insanın içi açılıyor , orda balık yemekte nefis olurya, tabi daha sonra çay keyfide cabası
    MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Son kararı merakla bekliyorum. İyi bayramlar...

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Ben İznik'ten vazgeçtim..Listeden çıkartırsın beni selim..Her yer yağmur veriyor o tarafları..

Tekirdağ tarafında Uçmakdere'ye gitmeyi öneriyorum..
    Kimse gelmese de kendim o tarafa gitmeyi planlıyorum. Haberiniz ola..

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben İznik'ten vazgeçtim..Listeden çıkartırsın beni selim..Her yer yağmur veriyor o tarafları..

Tekirdağ tarafında Uçmakdere'ye gitmeyi öneriyorum..
    Kimse gelmese de kendim o tarafa gitmeyi planlıyorum. Haberiniz ola..
    gel seni de garipçe köyüne götürelim, manzara ortam süper orada ...

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gel seni de garipçe köyüne götürelim, manzara ortam süper orada ...
    Çok kararsızız :S

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    yağmur ihtimaline rağmen birşeyler yapmaya çalışıyoruz bu işin sonu yaş gibi trakya tarafına bende gitmeye niyetliyim ama yağmur ihtimaline karşı otobandan çıkmak istemiyorum, kumbağ olurdu aslında ...

alpher81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung rt 125
    yağmurdan ziyade bayram trafiğini ve insanların dönüş yollarında olduğunu hatırlatmak isterim.. ve bu sabah itibariyle bayramdaki trafik kurbanlarının 50'yi aştığını...
    Allah korusun arkadaşlar. Bayramda bilen bilmeyen, araba bulan herkes yollarda, direksiyonda...

12. sayfa BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler