Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

İZMİR TAYFASI 16 aralık CUMA TOPLANTISI

REKLAM ALANI
    EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    toplantı veya gezi için topik açıldığında kimse fikrini beyan etmez iş sadece geyiğe dönerse toplantı yerine gelindiğinde armudun sapı üzümün çöpü misali hiç bişey beğenilmez turizm acentası işletmeciliği yapmıyoruz burada gurup olarak hareket edilemiyecek ve uyum sağlanamıyacaksa tabiki hiç bişey yolunda gitmez bir gurubun içerisinde bir takım işler bazı kişiler tarafından üstlenilir..... dediğim gibi yapılan işler beğenilmiyosa bu kadar memnuniyetsizse herkes bizi memnun edecek arkadaşların bu hafta içi çalışıp organizasyon düzenlemesini sabırsızlıkla bekliyorum o gün o saatte belirlenen yerde olucam umarım güzel bir organizasyon olur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    ben fikrimi beyan ediyorum arkadaş beğensende beğenmesende ben yılbaşında kuşadasına gidiyorum festival oteldeyim aileden 6 kişide benle geliyor istersen gel herkeze kapımız açık koca otel senide kapıda bırakmazlar herhalde varsa gelmek isteyen arkadaşlarınıda al size yılbaşı nasıl olurmuş nasıl eğlenilirmiş nasıl içilirmiş bu konuda bir ders verelim orayıda beğenmezsen cennetin kapıları sana sonuna kadar açık hadi bakiyim BU GAZLA BUNLAR HAKKARİYE KADAR GİDER ARTIK
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

One_Way - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    vay yazıları şimdi gördüm, tiryakiyle ben yer bulmakla görevlendirilmişiz yav tiryakiyle bu işi yapmamız amma komik olur ha )) tiryakinin yemekleri güzel ve bol çeşit bir yer bulacağı kesin :p

redpepper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RS 125
    ii o zaman bol bol yemek yiyecez anlaşılan. iyi oldu kenanın da hoşuna gider

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    ben erkan abi ve canan ablanın zevklerine güveniyorum hadi yılbaşı organizasyonu yapın da görelim ben foça için izin aldım şimdiden işallah olur
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

TenTen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fotoğrafları nasıl göndericem?

Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek isterim. Gece her şeye rağmen çok güzeldi. Aslında herşey Malum mekanın'nin bize kıllık yapmasıyla başladı. Neyse katkıda bulunan herkeze teşekkürler. Ben çok eğlendim güzel vakit geçirdim. Bir dahakini kaçırmaya niyetim yok
    Gelelim fotoğraflara, arkadaşlar 39,1 Kb den büyük fotoları ekleyebileniniz varmı? Varsa beri gelsin. Eğer böyle bi imkanımız yoksa bana şu mail adresinden ulaşıp bi mail adresi veririseniz size fotoğrafları gönderebilirim. Mail adresim onur.demirag@egefren.com.tr. evet benim fotolar çok kaliteli değil ama seçilebiliyor en azından. İdare eder cinsinden...
    Organizasyon konusunda da düşüncem, bunu tek kişiye yüklemememiz gerektiği. Bir grup veya dönüşümlü bi biçimde bu olayı halledebiliriz gibi geliyor. Seçenek sunulup oylamada yapabiliriz. Bence cuma yaşanan kararsızlık Danteden dolayı yaşandı. Yoksa organizasyon iyiydi, planlanmıştı. Ben baştan söyleyeyim mantıklı her fikirin arkasındayım yeterki oy birliği olsun.....

derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Bence organizasyonu yapanda iş yokmuş. 5 milyona bira mı olur yaw

Ben olsam 50 yeni kuruşa bağlardım biraları (Miller hem de)

Neyse bir yandan da iyi olmuş, gelemedim diye kafamı vurmam duvarlara
    I'M BACK !!!

redpepper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RS 125
    Bence organizasyonu yapanda iş yokmuş. 5 milyona bira mı olur yaw
    aman derin ortam zaten gergin birde sen körükleme

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar cuma günü nerede toplanıyoruz?haa unutmadan,paprika bar ve bostanlı florya sahilinde geçirdiğimiz güzel anlar için hepinize teşekkür ederim.müthiş keyif aldım..bir çok gönül dostu kazandığıma inanıyorum.zamanla birbirimizi tanıyacağız işte değilmi...

pazar günü hava şartlarından dolayı gelemedik.tiryakinin egs davetinede katılamadık...(borç olsun artık tiryakim)...sizleri merak ettik..neler yaptınız?

arkadaşlar birde elmalı nargile ile mangalda kahveyi bostanlı SULTANIN KÖŞKÜnde deneyin derim dehşet güzel.ortamın aurası muhteşem tavsiye ederiz

lancelot35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    virago 535 ,ybr 125
    organizasyon da sahibide elinden geleni yaptı bu olay aslında bizim makaramız arkadaşlar.kanka sen bildiğini yap her şey çok güzel oluyor.aramızda bu işe senin kadar vakit ayıracak arkadaşta yok.

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Alıntı lancelot35 adlı üyeden alıntı
    organizasyon da sahibide elinden geleni yaptı bu olay aslında bizim makaramız arkadaşlar.kanka sen bildiğini yap her şey çok güzel oluyor.aramızda bu işe senin kadar vakit ayıracak arkadaşta yok.

eyvallah kanka

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    herşey ii güzelde nie hala resimler yok
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

lancelot35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    virago 535 ,ybr 125
    eee benim kankam biraz tembel.önce bu hafta toplanalım sonra yükler resimleri

Motosikleti
    şimdilik yok
    iki haftanın resimlerini aynı topikte koyacak galiba

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Valla herşeyi yapmaya razıyım arkadaşlar organizasyon yaparım yolda kalmışlara yardım ederim motorlarınızı yıkarım temizlerim silerim lastik havalarınızı kontrol ederim bulaşıkları da yıkarım ama şu resim olayını bari biriniz alın da acık bende ohh diyeyim

şaka biyana resimler pc de duruyolar kuzu kuzu haşimdi ha birazdan derken kalıyo hep ama yarın söz anasını satiim atıcam siteye ama bir arkadaşı böle basın yayın işleriyle görevlendirsek fena olmıyacak

Motosikleti
    şimdilik yok
    ben aliim derim ama ben siteye resim nasıl atılıo onu bilmiorum yoksa atarım siteye olur biter de bilmiyorum nasıl atılıo resimler

thorrmax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    guzelkardeslerim bide istanbul da toplansak

One_Way - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    arkadaşım bu kadar kişi istanbulda toplanacak değil ya, buyur sen gel

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler