eh bee kenan abi sabah sabah yoldan geldim senin şu yemek listesini okudum çok kötü oldum 70 km yol bir de yağmur ve rüzgarla atıştırdım ben bu akşam yağmur olursa biraz zor gelirim ama olmazsa ordatyım işallah
eh bee kenan abi sabah sabah yoldan geldim senin şu yemek listesini okudum çok kötü oldum 70 km yol bir de yağmur ve rüzgarla atıştırdım ben bu akşam yağmur olursa biraz zor gelirim ama olmazsa ordatyım işallah
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Ya arkadaşlar niye benle uğraşıyonuz acaba?akşam herkes gelsin yağmur çamur demesin.Ha bu arada çok içmeyin sarhoş çekemeyiz akşama görüşürüz bye
arkadaşlar dün akşam çok eğlendik resmen parti havası vardı herkese çok teşekkürler
Akşamki buluşmamız çok güzel geçti ben olurumda güzel geçmezmi deyip nekadar ukala bir artçı olduğumu ilan edrim bir içtik bir içtik sormayın havada bahar gibiydi.sahil boyunda yeşillendik herkese sevgiler
evet arkadaşlar gezimiz çok güzeldi gelen herkese teşekkür ederim ayrıca aramıza yeni katılan arkadaşlara tekrar hoşgeldiniz diyorum
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
soya soslu tavuk bira çerez meyve havuç salatalık söğüş midye dolma ve cananın cips leri çok güzel bir geceydi yaawww herkese teşekkürler paprıca bar ın önünü baya renklendirdik motorlarla gören vayyy beee motorlara bak dedi valla baya yakışmış kapının önüne motorlar değilmi cenkisss abiiii
kenan kardeşim haklısınız coooooooooook eğlendik.Adamlar bizi cereze vede meyvaya BOĞDULAR. İcimden organizasyonda emeği gecen arkadaşlara teşekkür etmek geldi.teşekürler izmir grubu
ya tamam boğulmadık meyveden çerezden ama napiim adam akıllı bira içenmi oldu sanki barda
kanka resimler ya yükle şu resimleri artık.
bence de kenan yükle artık resimleri
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
O paralara arjantin veriyorlardı ama sende problem yok bir dahakinde tedbirli gidelim biralar cila olsun
eh be kenan abi doğru düzgün bira içen olmadıki diyosun içecek hal mi bıraktın zaten bir biraya 5 ytl verince 3 tane içmiş kadar olduk kafayı da bulduk bir de yemek yersek masayı donatcaklardı hani ama haklısın donattılar 2 salatalık 2 havuç seferberlik ilan ettiler yani hatta ben fazla kilo alcam diye fazla yemedim cidden bak
tayfa kankama yüklenmeyin fazla adam ne yapsın bizim için 3 bar kapatmış dante yi beğenmediniz ikincide silahlı adamlar karşıladı diye kaçtık üçüncü PAPRİKA iyi geldi daldınız ismindende bellidi biber gibi bir yerdi sadece dolmalık biber gibidi azcık şiştik ne var bunda kenandan çoban bizden koyun olursa az bile ORGANİZASYON ŞART yine geceyi cananın cips leri kurtardı sahildeki barda halay bile çektik deniz manzarasına karşı daha ne istiyorsunuz hatıralarınızda bir sayfa daha oldu
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ben kenana bu konuda yüklenmiyorum ama resimleri biraz daha süre koymazsa ona bir yüklenecem ki rs 125 yüklenmesinden beter olacakk
kanka motorumu hatırlatmak zorundamısın zaten rüyamda motor kullanır oldum inşallah haftaya hazır olacakmış. valla burnumda tutuyorben kenana bu konuda yüklenmiyorum ama resimleri biraz daha süre koymazsa ona bir yüklenecem ki rs 125 yüklenmesinden beter olacakk
benim kafamı bozmayın valla aç susuz bırakırım sizi görürsünüz arkadaş amma memnuniyetsiz bir tayfa olup çıktınız sizin dünyadan haberiniz yok yaaa 5 milyon bira ya pahalı dediğinizi duymasınlar gülerler valla ne bekliyodunuz???? çaya kahveye nargileye 15-20 milyon para bayılıyosunuz her hafta 3 bira içip nezih bir mekanda 15 milyon verecek oldunuz amma arıza çıkardınız yaaaa
birdahaki organizasyonu fiyatları beğenmeyen ve türlü arızalar çıkaran arkadaşların yapmasını rica ediyorum yeri zamanı ve mekanı belirleyin de buseferde ben siteden okuyup geliyim ama herşeyi eksiksiz ve tam isterim beğenmediğim bişey olursa yakıcam çıranızı en kısa zamanda organizasyonu bekliyorum...
kenan tamam sinirlenme ya bu topikte tartışılacak konu değil topluca konuşmamız lazım benim düşüncem her hafta gönüllü bir kişiyi görevlendirelim gelecek haftanın organizasyonu için hem herkesin gönlü olur hemde herkes organizasyon olayının zorluklarını yaşayarak öğrenir ve de bundan sonraki organizasyonlarda hoşuna gitmeyen birşey olduğunda olaylara daha yapıcı yaklaşırbirdahaki organizasyonu fiyatları beğenmeyen ve türlü arızalar çıkaran arkadaşların yapmasını rica ediyorum yeri zamanı ve mekanı belirleyin de buseferde ben siteden okuyup geliyim ama herşeyi eksiksiz ve tam isterim beğenmediğim bişey olursa yakıcam çıranızı en kısa zamanda organizasyonu bekliyorum...
ben organizasyon işini tiryakim ve one way yapsın derim katılanlar parmak kaldırsın özkanda takipçisi olsun bu işin ( felaket gırgır olacak ) hadi bakalım tayfa birazda siz çalışın kan gövdeyi götürsün bir organizasyon yapın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)