cuma toplantısını atlatalım da pazara işimiz zor gibi cidden, hava tahminciniz olarak yağmur var diyorumm
cuma toplantısını atlatalım da pazara işimiz zor gibi cidden, hava tahminciniz olarak yağmur var diyorumm
Bu sefer geliyorum. Motorum bana yamuk yapsa da geliyorum. Hem bana çok yakın. Sonunda tayfayla tanışıcam. Görüşürüz millet.....
gelenleri değil gelmeyenleri başa yazıcam yoklama yapıcam devamsızlıktan sınıfta bırakıcam çay içenlere 0 vericem bir bira içip kayış atanların kanaat notundan düşücem haberiniz ola
bir ksk li olarak çok sevindim DANTE iyi bir seçim zaten motorcu dediğin denizi görmeli mehtaba karşı kadeh kaldırmalı derim ben.CUMA günü görüşmek üzere GÜLDEMET
Arada bir değişiklik yapmak iyidir, eminim çok keyifli geçecek
Yanlız araç kullanacak arkadaşların 2 kadehten fazla alkollü içki içmemesini rica ediyorum (rakıda tek kadeh). Bunu söylemeye gerek yoktu belki amaaaa beni kimse durdurmadı e-heh
Selamlar..
Gitmek varsa, durmak yoktur:bounce:
bozyaka'dan gelıcem bana pesin - not ver motora bineceksem icmemmmmmmmm bırebır kaza sahıtlıgım var kımseye ickı (motora binecekse)tavsıye etmemEgeKnn adlı üyeden alıntı
huraycım ben ksk de oturuyorum 2 kadehten fazla içebilirmiyim mesela 6 bira üzerinede bir ufak rakı ohhh be sünger mübarekHURAY adlı üyeden alıntı
arkadaşlar,
resimlerinizi bekliyoruz..İzmirli arkadaşlarımızı da tanıyalım...
peril 16 hafta oldu her hafta toplantı ve gezimiz var sektirmeden şu an en çok gezi ve toplantı yapan gurup zaten bizim izmir tayfası eeee arkadaşları tanıyamadınmı daha şaka şaka yayınlıyacağız resimleri bakalımPeril adlı üyeden alıntı
sanırım bu hafta sonu foçaya yapıcaz geziyi topiği açıcam ama bakalım hava şartları müsade edicekmi
İzmir li arkadaşlardan şöle bol resimli bir gezi bekliyoruz ona göre
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR adlı üyeden alıntı
barış kardeşim bu hafta foçaya gidersek çok hoş resimler çekilecektir eminim bizzat ilgileneceğim
bahar gelsede sizlerlede buluşsak yaaaaa
hadiii tayfa katılım çok az sayfaya harbi bak kanaat notlarınız iyice düşmeye başladı haaaa
ben geliorummmmmmmmmm gelenler bi parmak kaldısın bakalımmm
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
kanak ben gelmiyorum...............
lancelot35 adlı üyeden alıntı
haydaaaaa niee
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
kurucuların gelmeme gibi bir seçim hakkı yok dimi ( kayışı yağlıyorum ) pulset bu yazıyı okursa emniyeti diker kapıya valla çıkana alkol kontrolu yaptırır sonra görürsünüz pazar geziyi evde oturur çamaşır bulaşık makinesine binersiniz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
BEN GELİYORUM
izmir tayfasına bakın, bakın da görün diyorum ben, yaza bütün izmir sınırı içindeki motorlar cuma akşamı konvoy yapacak bostanlıdan karşıyakaya (yollar yetmicek bize)
okuyup okuyup kaçmak yok yazın arkadaşlar, listenin en üstün de olmak için yazalım, parmaklara kuvvet
ben büyük ihtimalle katılamayacağım,size iyi eğlenceler arkadaşlar,bol bol resim çekilin emi
ben tabiki geliyorum, yağmur bile olsa motorum yağmur çamur demiyor zaten
35 km uzakta toplantı mı olur
İdeal şartlar oluşursa (eş, hava) twister'ımla gelirim (geliriz)
(Ulen bu nasıl hayat yaaa? )
I'M BACK !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)