[istanbul mt] 09/09/09 milli coşkuyu birlikte yaşamaya ne dersiniz?
Reklamlar
-
teşekkürler cem ali bukadarmı bütün foto silkele bi makineyi belki bikaç tane daha düşer
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
-
sen bana orj. leri göndersene cem ali bi zahmet
iftara geliyosunuz dimi?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Gelmeye çalışıcaz abla bakalım..
Msn dede yoksun nası göndercem fotoları pm bakarmısın
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
sen bana orj. leri göndersene cem ali bi zahmet
iftara geliyosunuz dimi?
abla ne iftarı
-
Ayağınız Uğursuz geldi...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
selam arkadaşlar...
dün tanıştık memnun oldum... fotolarda karanlık ve hoş çıkmış ,
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Valla Sinan Abi Maç Berabere bittiğine göre çook numara .
Sen nasılsın ne yapıyorsun bu aralar .Küçük arkadaş nasıl selam söyle
eyvallah sağol iyiyim selamını iletırım ya bende bu adama acayıp alıştım dile kolay 2 sene beraber dolaşıyoruz o artcım olmadığı zaman ters bı durum daha yavaş oluyorum o olduğu zaman sankı dengemi sağlıyor daha farklı sürüyorum neyse senın motor ne durumda bayrama motorsuz kalmazsın inşallah
-
-
bu topiğe yazmayacağım diye yazarsam yazmış olurum dimi
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
Sinan abi Fazer 1 ay istirahatli Malesef.
Bende yeğenin Scoterını Aldım onunla herkeze ayak uydurmaya çalışacağım.
bi ayaktır gidiyor bakalım bu gün
abi senın ayak kaç numara mıllete derken şimdi biz ters gelmeyelım
-
askon adlı üyeden alıntı
bi ayaktır gidiyor bakalım bu gün
abi senın ayak kaç numara mıllete derken şimdi biz ters gelmeyelım
Sinan Abi ne ayak Bu hangi ayak
-
Sinan Abi ne ayak Bu hangi ayak
şimdi sağ ayak sol ayak 6 cı ayak 5 numara motosıkletın orta ayak yan ayak sonra ayak yapma ayak uyduracağız herhalde sanırım başkada yok
-
askon adlı üyeden alıntı
şimdi sağ ayak sol ayak 6 cı ayak 5 numara motosıkletın orta ayak yan ayak sonra ayak yapma ayak uyduracağız herhalde sanırım başkada yok
İyi öyle olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler