[istanbul mt] 09/09/09 milli coşkuyu birlikte yaşamaya ne dersiniz?
Reklamlar
-
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
:cherry: :cherry: :cherry:
-
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
ben senin sucu döneminide biliyorum kadir inkar etme
ben neler biliyorum bide onu düşün..
B-A-N-U adlı üyeden alıntı
Ya işte evde 2 tane varmış ne güzel, düşün gittiğin yerde kaçtane olacak bir hesap et...
çok haklısın..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
zaten caddebostana geldiğimde kimseyi tanımadığımdan görüşemiyodum bugün en azından tanışmış oluruz caddebostan gurubundan olanlar varsa sonra ordada görüşmek adına.
-
-
hlmky85 adlı üyeden alıntı
kocaman abi olmuşsunuz bi aklınıza mukayet olamıyomusunuz
KyCd adlı üyeden alıntı
ben neler biliyorum bide onu düşün..
çok haklısın..
ne biliyosun
tombo adlı üyeden alıntı
zaten caddebostana geldiğimde kimseyi tanımadığımdan görüşemiyodum bugün en azından tanışmış oluruz caddebostan gurubundan olanlar varsa sonra ordada görüşmek adına.
evet caddeden arkadaşlarımız var hepimiz caddedeniz
sag duyu? yeni işin mi?
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
ne biliyosun
bildiklerim bana kalsın.. konuyu dağıtmayalım
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
-
Hiç yani
Vaaaaayyy hiç fena fikir değil senden başlayayım istersen ilk müşterim olur musun...?
ben hazır müşterin olurum.. sağ duyum var sola lazım bi tane..
-
tombo adlı üyeden alıntı
arkadaşım bak böyle gurup arıyorsan burda gurup çok seç beyen
tükkan gurubu var mesela da biraz rahatsız onlar hep gezerler
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
KyCd adlı üyeden alıntı
bildiklerim bana kalsın.. konuyu dağıtmayalım
kadirrrrrrrr bişi derdim ama neyse...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 PM ----------
Hiç yani
Vaaaaayyy hiç fena fikir değil senden başlayayım istersen ilk müşterim olur musun...?
canım var bende yaa ama işlerine son verirsem söz alırım seni işe
[/B]
-
KyCd adlı üyeden alıntı
ben hazır müşterin olurum.. sağ duyum var sola lazım bi tane..
Senin sağda sayılamayacak kadar çok var o açıdan senin solu ben kesmem canım ya kusura bakma yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:50 PM ----------
canım var bende yaa ama işlerine son verirsem söz alırım seni işe
Tamam canım anlaştık
-
cadde orda olucak ben cıktım anca gıderım trafik falan puff nası gıdıcem o yolu yaa heheheh
-
allahdan yagmur mac sırasında bastırdı kımse ıslanmadı ilk etklntı umarım devamı yanı benım ıcın fotolar beklemede
dünya yı yağlamak lazım pas dan güzel dönmüyor:bounce:
-
death prof adlı üyeden alıntı
allahdan yagmur mac sırasında bastırdı kımse ıslanmadı ilk etklntı umarım devamı yanı benım ıcın fotolar beklemede
tanıştığımıza sevindim sayın prof
fotograflar alide onu bekliycez
[/B]
-
tanıştığımıza sevindim sayın prof
fotograflar alide onu bekliycez
bende memnun oldum o da bıtırmek uzere bayadır ugrsıyo sorun cıkıyomus duser bırazdan zaten
-
death prof adlı üyeden alıntı
bende memnun oldum o da bıtırmek uzere bayadır ugrsıyo sorun cıkıyomus duser bırazdan zaten
tamam bekliyorum fotoları.
iftarı sormuştunuz topik anasayfada var linkide atıyım hemencik
http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusmasi.html
[/B]
-
-
elıne saglık dostum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler