güzel geçmiş güzel allah kabül etsin ve tekrarını nasip etsin,resimler için teşekkürler.
güzel geçmiş güzel allah kabül etsin ve tekrarını nasip etsin,resimler için teşekkürler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Güzel ve neşeli bir iftar yemeği olmuş tebriklerimi dilerim ...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Resimleri de görünce gelemediğim için bir kez daha üzüldüm arkadaşlar.
İnşallah seneye...
Güzel organizasyon olmuş Özer, emeğine sağlık...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Dikkat et Sülüman abi...körle yatan şaşı kalkar... sen daha gençsin Andropoz adamı dağlara çıkarıyor valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ayıp ettin be abi yamaha sülonun arkadaşları için gidemeceği yer yok yemin ediyom şu anda bıldırcın avından geldim motorsiklet çamur içinde birde sizin için tozlansın ne olcek çin çan çong değilki bu meret YAMAHA 125
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
bende onu diyom zaten klasik yollar banada ters (bizde balıkçı adamız bozuk yollarda çok gezdik bakalım bizim yollar kadar kötümü) sülonun motorunu bilemem tozamı bulanır çamuramı o kendi daha iyi bilir, yalnız başka bir hususta gideriz gelirizde senin motor bize göre hızlı bize ayak uydurabilirmisin abi her geziye çıktığımızda birilerinin bana geride kalıyosun demesi benim hoşuma gitmiyo (malum 150cc) adamlara diyorum sen önden git ben arkadan gelirim diye öylede de yapmıyolar ben sakin kullanıcıyım acelem yok rahat rahat gezmeyi severim böyle ise bana uyar
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
bayramda hava çok güzel olcek haberiniz olaaaaaaa
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Bomba gibi bir gezi olacaktır yine.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)