Şimdiden iyi eğlenceler.
Allah kabul etsin tuttuğunuz oruçları
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Allahın izniyle havamüsade edicek ve o gece birterslik olmadan iftarımızı edicez..........bozmayın moralleri tkr_mt......
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
özer 1 gün evvel istanbul mt nin iftarı var,ertesi günde sizin,zaman müsait olursa inşallah gelebiliriz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
abi Bekliyoruz İnşallah Sİzleride.. Bir SAyı Belirleyelim Cumartesiye Kadar Senide KAyıt Ediyorum Listeye)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 PM ----------
GEçen senede aynı tarzda Bir Hava olmuştu, Hatırlıyor musunuz ? o Zamanda Yapmıştık ya.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Sattık motoru yine hep sıkıntı işte yoksa gelirdim biliyorsun özer.
Ama bellide olmaz araba minibüs felan buluruz birşey geliriz o gün bir gelsinde :D
Bu iyi oldu bak yemek listesinde Tabakta mevcut eve giderken tabaklarıda alıcaz mı hatıra misali
Bu sene ki iftar yemeğine gelemeyeceğim arkadaşlar. Sizlere afiyet olsun.
Tekirdağ-Çorlu
arkadaşlar aranıza yeni katıldım buda ilk mesajım olucak 2 gun sonra iftar yemeğine gidilecek :( keske benimde bi makinam olsaydı da bende katılabilseydim valla süper olurdu bu tarz etkinlikleri çok seviyorum aslında babamın bi tane cygnus rs i var ama ordaki makinaları görmeyi bu yürek kaldırmas cygnus hiç kaldırmaz :D:D afiyet olsun arkadaşlar
BeNDe RaCiNG iSTiYoRuM aMa KiMSe eLiNi uZaTMıYo :pale::pale::pale:
nerde bu millet yaaaaaaaa
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
savaş abi izin işi tamammı geliyonmu iftar yemeğine
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
ha ha ha geliyosun yani
bUGÜN İFTAR yEMEĞİMİZ vAR ARKADAŞLAR yERLERİ aYARLATTIM BEN. 2 GÜNDÜR BİLGİSAYARIM ARIZALIYDI Bİ TÜRLÜ TAMİR EDEMEDİM. bU AKSAM yEMEKTEYİZ... biLGİNİZE..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)