bu gaziosmanpaşa safak hastanesi oluyor dimi ummet abi yağış olmaz ise %100 bende orada olucam
bu gaziosmanpaşa safak hastanesi oluyor dimi ummet abi yağış olmaz ise %100 bende orada olucam
arkadaşlar şimdidden aifyet olsun .. alllah kabul etsin yemeğinizi.. umarım yağış olmaz her 2 organizasyon içinde .
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
hadi hayırlısı ümmet abi,güzel bir etkinlik olucak gibi.yağmur yağıyor ama hayırlısı eğer yağmur yağmaz ve iş durumunu ayarlayabilirsem bende gelirim muhabbet için.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
aşkolsun ümmet abi bi banamı yer yok orda hıhh küstüm işte
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
çağla abla ben alırım seni tmm mı ? bende gitcema ama iftardn snra tmm mı abla
Scooterımla katılabilirmiyim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
hepinize afiyet olsun..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
ben orda olmayacağım helim, o yüzden orda olacak arkadaşlara afiyet olsun dedim
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
ne o sen gelmiyonmu
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)