yok askon henüz gelen olmadı azsonra düşerler,sadece ptt den eray var ölesine uğramış,şimdi gidiyor
yok askon henüz gelen olmadı azsonra düşerler,sadece ptt den eray var ölesine uğramış,şimdi gidiyor
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Birazdan bende cıkıyorum,görüşmek üzere.
sana beş dakka mesafedeyim ümmet abi geliyorum
oglomve ben
keloyla biz gelioruz iftardan sonraya. aslında iftara gelmek isterdim ama kelo geç çıkıcakmış , bende tek gelemem diye beraber gelicez )
By.Speedy :bounce:
Afiyet olsun arkadaşlar.
Yolver gitsin .
eee mekandan canlı yayına geçersiniz diye bekliyodum ben ??? orada ekipman mevcut atın bir iki resimde görelim dimi amaolmuyo böle... herkese kucak dolusu sevgiler...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
resimler azsonra geliyo
www.perkitan.com
beklemedeyiz merkez..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
son yarım saat gerçi bende az resim var ama olsun,gerisi gürkan ve karaşahinde.
www.perkitan.com
ulannn :D Dönüşte motor yalan oldu yaptım sonunda anca qeldm ama motor 5. vites rıyor 100.. 110 gık demiyor çin min qüzel alet :D
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
slm arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)