anadolu yakasında çok yağmur var
anadolu yakasında çok yağmur var
Küçükçekmece ye yakın b,r taraftan gidicek varsa bana söleyebilirmi yolu tam bilmiyorumda Eşlik edebilirim motorumla..
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
500 Evlerden son dakika yağmur yağmıyor arkadaşlar
şahinin dediği gibi hala yağmur yok 500 evlerde
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
cner abi sen hangi motorla gecen ayıptır sorması
canercamalan ya Hocam Beraber gidebilirmyz ? ben yolu bilmiorumda uygun ise bende motorla eşlik ederim sana uygunmudur ?
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
iftardan sonra maç varmı o mekanda acaba
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
oLLeyy
şahin akşam 17:30 da biz bilal ile birlikte çıkıyoruz seninle nerde buluşucaz??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:59 PM ----------
inşvardır ya yoksa da hemen bi ayar çekerim digiturk olarak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 PM ----------
ben yatar görüşürüz iftarda ya biraz uyuyayım
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
mekan tam olarak nerde kalıyo bilrn varmı en azından sokak ismi mahalle ismi falan..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)