Çok güzel bir akşamdı..
Emeği geçen,katılım gösteren herkese teşekkürler
Sanatizm e de geçmiş olsun tekrar..
Foto varmı bu sfer
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
bu seferde foto yok heralde...ben gelicem artık foto çekmeye ama cuma günleri rutin bir toplantım var....
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
[/COLOR]Arkadaslar kusura bakmayin, fotolarimizi geç yayimladigim için üzgünümm.. (internet baglantimiz kesilmis idüü; sorun halledildi)
Bu arada yarin ayin 9 u bilmem birseyler çagrisim yapiyor mu ??
Çorbalar ile iftar menümüzün açilisi yapildi..
forrap bu aktivite için tskr ederim.. izmirli dostlari bir araya getirdiniz. sayica epeyce gelemeyen kisi vardi.. gözlerim aradi eski simalari..
iftar yemegi için bir arada olmak çok güzel, yüzler hep gülüyor. Bu ayin bereketi ve mutlulugu yansimiss
Aykut hangi kareye baksam agzina birseyler atiyorsun.. Yarasin kardesime
iftar sofrasina dakikalar kala yetisebildik. masaya ek yapip hemen çorbami kaptim... karnim çok aç oldugu için dostlarla pek laflayamadim
(fotolarin devami geliyorrrr.....)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 PM ----------
fasulyeden çok pastirma vardi tabaklarda, bu mekan çok güzelmis yafff
Karnim doydu, gözlerim etrafi görmeye basladi
karinlar doymaya baslayinca bi haller olmus arkadaslar size.. açikcasi ben fena sistim, sigara için kalkip disarida gezinmek pek iyi gelmisti.
benden bukadar... yarin aksam bulusmada kim cekecek bakalim fotolari Ben sirami savdim
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
Fotoğraflar çok güzel..
Teşekkürler fotoğraflar için Bahtiyar ve Sanatizm
fotolar için sağol bahtiyar sen olmasan yanmıştık
Fotolar için teşekkürler bahtiyar.Emeğine sağlık
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
kampana kafa alp tunga bari mübarek ramazanda fitne fücur bölücülük yapma...niye katılmadın iftara...forrap göreve...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
rica ederiz...
evet fotograflari biz de cok begendik.
aksilikler olmasaydi daha keyifli saatler gecirecegimize emindim.
bu arada; yemekler (sarma haric) de oldukca guzeldi.
karnimiz davul gibi sisti. Bu guzel organizasyon icin de biz tesekkur ederiz.
Bhtyr_vfr ile karmacorma disarida sigara icerken bir mekan hakkinda konustular. Uygun olan en kisa zamanda oranin da nezih menusu ve keyifli ortamini hep birlikte yasariz umarim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 PM ----------
cok tesekkur ederim...
::ressam::
remazanın bereketi her şekilde yansıdı bu akşama,
hem sofra bereketliydi, hemde çok güzel katılım oldu,
katılan herkese çok teşekkürler, hem fasulyeye hem muhabbete doydum herkesin ayaklarına sağlık,
son anda fotoğraf makinaları ile gelip bu buluşmayı belgeledikleri ve çok geç olmadan yükledikleri için BHTYR_VFR & Sanatizim'e de ayrıca teşekkürler.
May The Force Be With You
Fotoları görünce neler kaçırdıgımı gördüm
Telefonla yer ayırtmama rağmen acil bir işim cıktı Çeşmeye gittim gece gelebildim.Hepinize afiyet olsun bir dahaki toplantıda görüşürüz arkadaslar
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
neler kaçırdığını ben biliyom da sen say bakayın neler kaçırdığını bakayın farkındamısın ekstrem
May The Force Be With You
fotolar cok ii çıkmış emeğinize sağlık.cok güzel bi akşamdı.bu geceyi organize eden modumuza topiği açan böcek e ve resimleri çeken sanatizm e cok teşekkürler
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)