Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
gece iyi geyik yapmış bu topik, fasulyeyi duyunca gaza geldiniz dimi
arkadaşlar yarından sonra hazırlık için mekana sayı bildireceğimiz için msjlarınızda gizli yüklem ile imâ etmeyin, açık açık geliyorum diyin lütfen
perşembe şafak sökene kadar sayıyı belirlememiz gerekmekte
daha sonra geleceği netleşenler sohbetten nasipleir ama bu menüden mahrum kalır, kuruya ekmek banan bir grup karşısında tost kemirerek üzülür uyarayım (uyarma smilesi uymadı galiba)
May The Force Be With You
Bahtiyar sizi toplam 5 kişi olarak listede düzelttim, iftara geliyorsunuz değil mi?
1-böcek+chatkut
2-forrap+5
3-karmacoma+1
4-extreme+bindokuzyüzyirmibeş
5-izmirli_ua+willy
6-wert_35+0 (bi umut arkayı beşlerim diye bekliyorum ama 0'a sıfır elde var 0 )
7-bhtyr_vfr + sanatizm + Okan abi + Ahmet + 1
çok güzel bir iftar yemeği ve toplaşma olacağı daha şimdiden belli ama ne yazık ki biz gelemeyeceğiz bir dahakine umarım....
size iyi eğlenceler ve bol bol fotolar bekliyoruz
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
Bende geliyorum. Beni de katılımcı listesine eklerseniz sevinirim.
Hızlanmak motorun işidir, ancak onu durdurmak sürücünün becerisidir.
ok öyle diyelim
1-böcek+chatkut
2-forrap+5
3-karmacoma+1
5-izmirli_ua+willy
8-Kadze + ?
9-Cihan_35
diyorum ozaman sakıncası yoksa
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
karmacoma, forrap mekanı kim arayacaktı sayıyla ilgili ? bugün uğradım mekana, sahibesi sayı bekliyor ona göre kuru ıslatıcakmış
arkadaşlar hala düşünmekte olan varsa bir an önce listeye kendini eklerse iyi olur...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
ben gelirim ancak çay içmeye
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
1-böcek+chatkut
2-forrap+5
3-karmacoma+1
5-izmirli_ua+willy
8-Kadze + ?
9-Cihan_35
10- kumita45+misskumita45
Kabul ederseniz bizde gelmek istiyoruz arkadaşlarrr...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
kumitam ve misskumitam şeref verirsiniz, özledik vallaha davutum
15 kişilik kesin katılım sayısı bildirdim mekana buna ilave olabilir 1-2 kişi...
Gelicem diyip gelmeyen olursa ilk toplantıda başı vurula şaka bi yana kişi sayısına göre bize özel yemek yapılacak o yüzden fire vermezsek iyi olur
cuma görüşmek üzere
kesin katılım aşağıdaki gibi
1-böcek+chatkut
2-forrap
3-karmacoma+1
4-extremebindokuzyüzyirmibeş
5-izmirli_ua+willy
6-wert_35
7-bhtyr_vfr + sanatizm
8-Kadze
9-Cihan_35
10- kumita45+misskumita45
toplam 15
Kumitaaamız bekliyoruz tabi ki ne demek
Ben +2 olabilirim.
Yemek sıkıntısı olmaz sanırım ortalama verdiğimiz adette..
15-20 kişilik kuru yapsa yeter.Olmadı ben geliyorum diye belirtenler kuru yer,listede olmayanlar a da karaborsa el altından bisküvi felan satarız,nemalanırız
chatkutum teline sağlık ,
muzo be keşke gelseydiniz, gazlı gecemiz senle sazlı gazlı olurdu sazı sözü bahane ama keşke gelebilseydiniz.
mr&mrs kumita harika bi süpriz gerçekten çok sevindim
sevgili mt milletinin insanları ; kuru o gün sadece bizim için yapılacağıdan sayı önceden belirlenip kesilmesi gerekiyodu bu yüzden kuru kadrosu 15 olarak belirlendi amma fırsat bulup son anda gelebilecek olan veya ben zaten kuru sevmem diyenler falan için zaten mekanın her gün iftar için fix menü bişeyleri oluyo, fiyatta birlik sağlanması için o da aynı fiyattan verilecek gruba,
yani kaç kişi olursa olsun gelipde protein, karbonhidrat ve muhabbet ihtiyacını gideremeyen kimse olmayacak
May The Force Be With You
herkeze selam. ben yarınki güzel ortamda bulunamayacağım. motosikletimi kuşadasında bıraktım yazlığa hafta sonu döneceğim için diğer bir buluşmada görüşmek üzere Afiyet olsun!
yarınki güzel ortam için karabağlardan bin 90 numaraya cami durağında in kıbrıs şehitleri caddesinin ortasında garanti bankasının yanında olacağız gelmezsen ilk buluşmada lastiğini keserim
bekleriz utku, gökhan beyi de kulağından yakala gelirken
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)