tam techizeat ordayım
netür bir ayar:?:D
Açıkcası bu kendi aramızda bir organizasyon olacaktı.O yüzden 20 kişi olarak söylenmişti.Organizasyonun bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştik.Ancak yetkili makamlara korteje katılım sayısının 20'nin çok üzerinde olacağı bunun bir sorun yaratıp yaratmayacağı soruldu.Trafiği aksatmadan,taşkınlık yaratmadan düzenli bir şekilde seyrettiğiniz sürece bir sorun olmaz cevabı alındı.Merak etmeyin her şey yolunda.Fermuar düzenini bozmadan,gereksiz yere önündekileri geçmeden.aralara girip çıkmadan gidildiği takdirde hiç bir şey olmaz
yarın bu kortejden sonra nereye gideceksiniz arkadaşlar sultanahmette takılacakmısınız?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
anadolu yakasına gine geçicez dimii??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 PM ----------
iftara sultanahmette yaparız hepimiz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:21 PM ----------
oglum ve ben abi ben özür diledim tmm bilmişlik tasladım kusra kalma ama işte içim kaynıyorrr
katılcaz inşallah çok güzel ve kalabalık olcak
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Bende katılabilirmiyim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Arkadaşlar herkes bayrakla gelmeye gayret ettsin.İstanbulu kırmızı beyaza boyayalım 30 ağustosta
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)