Yarın suadiye oteli önünde bekliycem çevirme olmucak sanmam
Yarın suadiye oteli önünde bekliycem çevirme olmucak sanmam
OGLUM VE BEN KUSURA BAKMA BEN HANİİ AŞKA ANLAMDA SANDIM ÖZÜR DİLERİM BENİMKİDE BİR HEVES BANA OKUYUNCA GELCEMMİ PEKİİ???:d
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
kim ehliyetliiiii?* ne olursunuz bulunn yada arkadan takip edeceğim sizi yavaş yavaş hız sınırını aşmadan kurallara uyarak geleceğim yalnız kask vs. mont ayakkabımı giyeceğim ve yola atılacağımm
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ya biz zaten tükkan olarak katılsak 2 grup oluruz heralde..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
tahminen yardımcı olucaklardır bze lütfen bakın ilk gezim olucak hemde sizleri tanımam için yol açılıyor lütfn artçı olun lütfn yada hani derseniz şölede olur arkalardan yavaş yavaş gelirim lütfennn
biraz bilmişlik tasladım kusura bakmayın beni artçı olarak kabul eden kim var ltfen ya biriniz yardımcı oln
beni kim artçı olarak kabul eder?????
listeye benide ekleyin.. bi işim var onu halledip katılırım ben size.. (inşallah)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)