kısmet olursa bende katılmayı planlıyorum,
fakat avrupa yakasında belırlı bır yer ve saat yok sanırım,
bakalım yeşilköy veya bakırköyde yakalarım sanırım sizleri...
kısmet olursa bende katılmayı planlıyorum,
fakat avrupa yakasında belırlı bır yer ve saat yok sanırım,
bakalım yeşilköy veya bakırköyde yakalarım sanırım sizleri...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
gelmek için çalışacağım
Serkan abi çıkmışsın http://www.radyomoto.com/ da yarın anons edecekler ve sitede de yayınlayacaklar...
topiği açtım artık gelecem
senide özlemişim kardeşim bu kortej de görüşmemize vesile olur
avrupa yakasında buluşma noktası illaki vardır ama buluşma noktası saati vs. hakkında bi bilgim yok malesef
saliabi sizde gelin hepberaber yapalım korteji dillere destan bi kortej olsun en güzelinden
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Yusuf abi http://www.radyomoto.com/ da sordum yarın radyo ve sitede yayınlayacaklarmış
böyle önemli bir organizasyona mt den katılım bu kadarmı?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Yönetici arkadaşlar neden anasayfada topiğe bir yer vermiyorsunuz.
30 Ağustos Zafer Bayramı bu yayladaki şenlik değil ki biraz daha itibar edilmesini isterdim bu topiğe.Güncellllll
bende katılacağım, avrupa yakası olarak eminönünden arabalı vapurla üsküdara geçsek nasıl olur? dönüşte grupla beraber köprüden dönerdik ...
evet gelenleri görelim
1-yalnız_kurt
2-Arjantinli69
3-Derkunt +2
4-Askon
5-kuyucadısı
6-osbourne
7-karasahin
8-oglumve ben
9-Szman
10-ozrace
11-RoLa
12-motorustası
13-hackiso
14-jonturq
15-CBRErcan
16-Torx
17-serkanadh13
18-matpcy
19-Polo34
20-arslanfb
21-....yoksa sen mi?
22-
23-
24-
25-
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
avrupa yakası içinde bir yer ve saat belirlenirse iyi olur, bu arada kortej izni alınmış mı?
öğrendiğim kadarıyla şu an onunla uğraşılıyor radyomoto da acıklanır herhalde orayı dınleyen arkadaşlar veya oralı olan arkadaşlarımız mesela berk bize bilgi ulaştırır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:40 AM ----------
ARJANTINLİ KARDEŞİM BENIM
bunların hepsi bende mevcut.o zaman katılabiliriz
[QUOTE=RoLa;1753557]topiği açtım artık gelecem
senide özlemişim kardeşim bu kortej de görüşmemize vesile olur
evet kanka ama senin dediğin kortejmi olacak yalnız kurtun dediğimi?bide ikisininde buluşma yeri aynımı?karıştırmayalım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Benide yazın ama avrupa yakası içinde bir buluşma noktası olmalı diye düşünüyorum.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
arkadaşlar ehliyetim yok ama gelebilirim izin varmıı
Merhaba;
Geçen yıl katılmıştım çok anlamlı ve eğlenceli bir etkinlik gerçekten ama malesefki bu seferlik askerdeyim katılamıyorum.
Saygılarımla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)