16/08/09 Pazar İST [MT] çınarcığa denize gidiyoruz :D
Reklamlar
-
13 Ağustos 2009, 15:31
arkadaşlar bu pazar kendimizi denize atalım dedik ve geçen sene güzelliðini tasdiklediğimiz çınarcıkadaki beachlerde güzelcene hep beraber denize girelim güneşlenelim plajda çalan güzel müziğin eşliğinde yanalım ve yakalım ne dersiniz
eskihisardan feribotla yalova ordanda çınarcık ve deniz güneş ohhhhh
beachlerde şenzlok :5tl şemsiye:3tl yiyecek içeceklerde uçuk fiyatlar değil (değişmediyse 1 senede)
yer:yalova çınarcık
buluşma yeri:kozyatağı girişindeki shell kayalar petrolün yanında
saat:09.:00 hareket ona göre erken gelin buluşma yerine
Gelmek isteyen arkadaşlar 0535 2685024 iletişime geçebilirler.
Yolver gitsin .
Reklamlar
-
14 Ağustos 2009, 01:12
Moderatör
Kimse gelmeyecek bence
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
14 Ağustos 2009, 01:28
-
14 Ağustos 2009, 01:30
Diğer hafta ramazan geliyor gidelim MT olarak Güzel fikir
-
14 Ağustos 2009, 01:31
-
14 Ağustos 2009, 18:29
Benzin zamları protestosu
-
14 Ağustos 2009, 18:34
şimdi bu stede bir sürü konu var arkadaşım buraya gezelım diye konu açmış siz benzın diyorsunuz şimdi oraya o konuya girsek çınarcık çınarcık desk olurmu hoş ben ikisinede durumum müsait değil ama
-
14 Ağustos 2009, 18:35
telefon numarası sana mı ait gelmek için aramak istersek sen mi cıkıcan abi ? ona gore konuşim yanlış yapmıyalım :D
-
14 Ağustos 2009, 20:08
Arkadaşlar gelmek isteyenler beni arasınlar dediğimiz istikamette 10 15 hatta üstü motorcu arkadaşlar katılımda bulunacak benzin zammı karşıtı gidecek arkadaşlarda kusura bakmasın 70 milyonluk ülkede ses çıkmıyorsa bizim öttürmemiz iğne acısı bile yapmayacak o arkadaşlarada allah kolaylık versin diyorum maksat kimsenin topicini pert etmek değil amaç ramazana giriş in son haftası bundan sonraki zamanda ramazandan sonra deniz sezonu kapanmış olacak kendisini bu zevkten mahrum etmek istemeyn kardeşlerimizi aramızda bekleriz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 PM ----------
Lucas adlı üyeden alıntı
Kimse gelmeyecek bence
Lucas Katılım olacak yalovadan bize refakat edersin. iletişime geçersen sevinirim.
Yolver gitsin .
-
15 Ağustos 2009, 00:58
gidişte körfezi dolaşsanıza, zevkli olurdu uzun yol, dönüşte vapur yapardınız ...
-
15 Ağustos 2009, 01:00
Lucas ta katılmayacak bence....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
15 Ağustos 2009, 01:32
bence kefken gezisi olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum,,, hatta çadır kurmak istiyenler c.tesi gidebilirdi,,,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 AM ----------
sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı
bence kefken gezisi olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum,,, hatta çadır kurmak istiyenler c.tesi gidebilirdi,,,
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
-
15 Ağustos 2009, 11:22
emeklı adamın halı bir başka ya
-
15 Ağustos 2009, 11:33
Abicim senide bekliyoruz Kefken çok dalgalı o yüzden çınarcık denizi temiz ve dalgasız
Yolver gitsin .
-
15 Ağustos 2009, 11:36
arkadaslar her an bursadan destek gelebilir ancak bursa tarafından gırıste cınarcık yolu cok bozuk takur tukur dokule dokule gidiyor motorlar.. en iyisi kumla yapalım ne dersiniz..
-
15 Ağustos 2009, 11:40
fıratmoda46 adlı üyeden alıntı
arkadaslar her an bursadan destek gelebilir ancak bursa tarafından gırıste cınarcık yolu cok bozuk takur tukur dokule dokule gidiyor motorlar.. en iyisi kumla yapalım ne dersiniz..
İletişimde olalım kumla hakkında fazla bilgimiz yok eğer biraz bilgi verirseniz Bursadaki arkadaşlarımızın desteği sonucunda güzel bir gezi yapmış oluruz. Bir arada ortak bir karar veririz. Hepimizin ortak bir amacı var sonuçta fikirlerinizide değerlendirererk hareket ederiz arkadaşım.
Yolver gitsin .
-
15 Ağustos 2009, 11:41
zafersancak1 adlı üyeden alıntı
Diğer hafta ramazan geliyor gidelim MT olarak
Güzel fikir
hee biz gitcez sen gelicen... bende inandım
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
15 Ağustos 2009, 11:44
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
15 Ağustos 2009, 11:44
wallahi cok guzel bir yer kumlası ben daha dogrusu hiç cınarcıgada gitmedim ama .. bence guzel bir etkinlik yapmıs oluruz bizden 10 makina gelir imzamda yazan motorsiklet grubundan .. mt den de bir o kadar gelse bide sizi hesap et.. wala cok eglenceli olur bence..
-
15 Ağustos 2009, 11:47
ben gelmek isterdim ama kamyon ile uzun yol çıktı..trafikta olacağım büyük ihtimal...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler