Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-16 CUU 46- Plakasından belli 46lık işte!!! fıRRat46!
βยя§คMD....
Corser Wolf Bursa Motordelisi Motorsiklet Grubu
Fırat MODA (A rH + ) 05379788329
grup bu ama daha fazlada makina gelebilir.. guzel bir gezi gorunuyor gibi geliyor..
sana katılıyorum arkadasım ama burda bir ozellik daha var.. bursa md + corser wolf grubu+bursa md
cumartesi geceden gidmek isteyen yok mu istanbuldan varsa çıkalım bu akşam çadırda kalırız gece
Bu gece iyi uykunu al sabah gideriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:33 AM ----------
Bursa m.d Bursa M.t Tum grupları bekliyoruz arkadaşlar.Hepimizin ortak amacı motosiklet olduguna göre din dil ırk grup farketmez
Yolver gitsin .
Vallaha sizi bilmem ama bu geceden çıkacağım ben belki çınarcığa belki başka biryerlere çınarcığa gidersen yarın sabah ararım size katılırım.
arkadasım geceden cıkacaksan gel benim otele hem kahvaltı yaprız beraber yola cıkarız
..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 AM ----------
BerkToprak; numaramı verdim yarın haberleşiriz..
Numaranı nereye yazdın arkadaşım görmedim ?
Yolver gitsin .
Kısmet şu anda şirketteyim akşam 5 de çıkacağım işten tahmini 7-8 gibi yola çıkarım otel nerede senin teli özelden gönderirsen konuşuruz.
yukarı dogru bak foruma.. yazıo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:49 AM ----------
bursa girişi botanik park otantık club oteldeyim ben
ama o da veremem masada yatarız..:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:52 AM ----------
bursa girşi botanik park otantık club hoteldeyim ben buyur gel.. ama oda veremem bende calısanım ama sabaha kadar muhabbet ederiz..yatar uyuruz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 AM ----------
fıratmoda46;1730173]-16 CUU 46- Plakasından belli 46lık işte!!! fıRRat46!
βยя§คMD....
Corser Wolf Bursa Motordelisi Motorsiklet Grubu
Fırat MODA (A rH + ) 05379788329
sevgici_cocuk@hotmail.com
ekaragz82 Sen çadırı kur gelecez
Yolver gitsin .
BerkToprak msn mi ekle konusalım..
körfez yaparsanız katılırım.o kadar yolu koceliden yalavo ya tek başına çekemem.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
sonunda guzel bir eglence varsa olumde olsa cekilir bence ozgur 2 teker ruhu..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 PM ----------
BerkToprak arkadasım ona gore cabuk bir karar alalım..ben ona gore motorcu gruplara haber vericem.. gecikirse kalır bak.. hemen konusmamız lazım ayarlamak için..
offff......
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
KyCd arkadasım sende gel..bekleriz..
Kocaeliden veya istanbul yakınlarından gelen arkadaşlar eski hisar Feribotlara gelsinler orda buluşacağız ordan devam ederiz. Bursadaki arkadaşlarla iletişime geçtik onlarla ortak bir yerde Yüksek ihtimalle Gemlikte birleşip kumlaya 10 dakkada geçiş yapacağız Katılmak isteyen yol bana tersmi değilmi uzağım diyenler bizimle telefonla iletişime geçerlerse onlarada yol hakkında bilgi verebiliriz.
Not: Eskihisardan topçulara feribotla geçiş yapacağız Topçılar ile Kumla arası 1 saatlik yolmuş Hem yol yapıp hemde denizin keyfini çıkarmak isteyen tüm arkadaşları bekliyoruz.
Yolver gitsin .
berk bir liste oluştursana... kimler geliyo görelim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)