uykum gldi benim galiba. devrelerden duman çıkıyo
tamam son kez yazıyorum
anadolu yakası buluşma zaman ve yer : 10,00-10,15 eski salı pazarı
beşiktaş'a tahmini varış : 10,30-10,45
fatih historia ya varış : 10,45-11,00
tamam mıdır engin abim
uykum gldi benim galiba. devrelerden duman çıkıyo
tamam son kez yazıyorum
anadolu yakası buluşma zaman ve yer : 10,00-10,15 eski salı pazarı
beşiktaş'a tahmini varış : 10,30-10,45
fatih historia ya varış : 10,45-11,00
tamam mıdır engin abim
coq Nickli Üyeden Alıntı
Sizlere kolay gelsin.
Ben dogal olarak gelemeyecegim ama kalbim sizinle. [QUOTE=osbourne;1726911]İle başlayan mesajını gerisinin gereksiz olduğunu düşündüğüm için alıntılamıyorum..
Arkadaşın dediği gibi illegal bir eylem değil bu LEGAL bir etkinlik.
Kalbin bu şekilde destek olmasın, istemez.Destekmisin/köstekmisin belli değil..
Gerekeni söylemişsiniz,Katılıyorum size
Bende yanınızda olmaya calışacamm.
güzel bir fikir ama maalesef sehir dışında olucm...
Engin - Pazar günü Gezi var Protestoyu pazartesi yaparız
Yolver gitsin .
bakıyorum aynı kişilerin mesajları ile zor bela 3 sayfa olmuş konu. demek ki neymiş itin ayağı taştan esirgenmeyecek.
benzin 5 tl olsun dedim sanırım şaka yapıyorum sandınız. oysa ben ciddi idim.
bu protestoya katılmayacağım. benzini en çok tüketenler ortalıkta yok iken en az benzin tüketen aracın maliklerinin protesto yapmasına millet bir tarafı ile güler.
bu gitmeyin tepkinizi ortaya koymayın demek değil. elbetteki demokratik hakkınızı kullanarak meydana çıkıp demokratik kolluk kuvvetleri ile demokratik bir zeminde orantılı bir şekilde karşı karşıya geleceksiniz.
umarım sonunuz memurlar, işçiler, öğrenciler ve dövülmesi sevap olan diğer kesimler gibi olmaz.
keşke bu memleket yönetilirken yönetilenlerin görüşlerine de önem verilse, keşke meydana çıkıldığında devletin orantısı yerine kulağı milletinde olsa .....
bencillik yapmayın gitmişken harç zamlarını da protesto edin....
can't be worried about that shit. life goes on man.
Anlasilan R.T.E. millete ilaçli gazoz içiriyor.
Yazilanlardan anladigim kadariyla demokrasiye olan inanç tam.
Ya da seçim zamani dagitilan komurlerin çikardigi dumanda bisey var.
Bazi arkadaslar biz LEGAL bir eylem yapiyoruz demis çunku.
Ben bir espri yapmistim ama yanlis yerde yapmisim.
Ciddiye aldiginiza gore o zaman ciddi konusalim.
Gidin protesto edin.
R.T.E korkudan donlarina eder.
Hemen zamlari geri alir.
Polis de yandan size alkislayarak destek verir.
Ne de olsa LEGAL eylem yapiyorsunuz.
Polis bu gune kadar hangi LEGAL eyleme karismis ki degilmi ama!!!!
Bu sefer oldu mu?
Simdi destegimi kabul ediyormusunuz?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Bak abi..
Ne sen beni tanıyorsun ne de ben seni..
Senin yüzünden taban tabana zıt olsam da nasyonal sosyalist olası geliyor insanın..Üslubunun bende yarattığı duygu bu..
Bunu bil diye yazdım..
İkinci nokta ise;
Bu ETKİNLİK tamamen legal..Burası sandığın gibi Uganda yada Moğolistan değil..suistimal edilse de, ırzına geçilse de demokrasi var burada veya yaşatmaya çalışanlar ezilecek azınlıkta değil..Sanırım dışarı yansıyan R.T.E. demokrasisi ki o mealde yazıyorsun bana..
Sen kaşıyıp durdukça insanlarda yarattığı etki aksi oluyor bilmem farkındamısın?
İnan ki bu başlığa yazmanı istemiyorum senin..Hakkım değil ya sadece istek işte..
Senin bildiğinin tahminim 10 katı fazla şey biliyor, fazla şey yaşıyorumdur R.T.E. hakkında ki mesele R.T.E. de değil ya, sana onu da anlatmak na mümkün..
Fransa'dan olayları yargılamak basit, yüzeysel ve keskin olabilir..Ama buradayken bana güven ya..Bir bak bakalım..Bu yazdıklarım ne etki yaratır bilemem ama...Bana güven..
Not: Bu şekliyle desteğini kabul ETMİYORUM..naçizane..
Not2: Benzer protesto ile köprü ücretlerine yapılan fahiş zamları hükümet geri almıştı..Başarılar hep unutulur zaten..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:39 AM ----------
Not3: Modlarla konuştum motosiklet.net i temsil edebileceğiz..Lakin motosiklet.net in brandası şuanda ellerinde mevcut değilmiş..
Ben kendi çapımda bir pankart vb. bir şeyler yapacağım..
Sizde logoyu kullanarak birşeyler yapabilirsiniz isterseniz..
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Güzel bir aktivite fakat aynı gün ev tamiratıyla uğraşacağım için malesef gelemeyeceğim.
Katılacak arkadaşlara helal olsun.
= = = Be Aprilia racer! = = =
:pr:ya ne alaka şimdi bu...sayın gülen hocamızı neden bu işe katıyosun anlamıyorum....size bi zararı olmayan bu insana neden hala örgüt muamelesi yapıyorsun....bak coq adın nediribilmiyorum yaşında benden büyüktür ama bahsettiğin cemaat (senin gözünde örgüt) 3 ay önce türkçe olimpiyatları düzenledi izlerken ağladık,güldük, sevindik afrika lı bir çocuktan kendi türkülerimizi dinledik...gurur duyduk değilmi...bizim gençlerimiz türkeçeden koparken yabancılaşmaya uğraşırken sibirya da almanya da tanzanya da malavi de ki bu tazecik çocuklara türkçe konuşturan bir oluşuma nasıl olurda örgüt dersin anlamıyorum. ne zararı var bu oluşumun bana açıklarmısın kimi öldürmüşüz yada kimin malına göz dikmiş...lütfen birdaha bu oluşum cemat hakkında ileri geri konuşma..aç gözlerini etrafına bak...bu oluşumdan yani cematten insanlarla tanış....fransa da da var okullar git bi gör ondan sonra bu büyük oluşuma laf söyle....sayın coq
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
hopaaa haydin kolay gele arkadaşlar...
madem biri bi adım atmış bizede desteklemek düşer...
işe yararmı tartışılır. sesimizi duyması gerekenler kısa bi süre kulaklarını tıkıyıp hiç bişey yokmuş gibi devam edicekler muhtemelen. ama olsun tepkisiz kalmaktan iyidir en azından...
sizden tek istediğim gereksiz polis yada başkalarıyla tartışmalara girmemeniz butür eylemleri farklı amaçlar için kullananlara müsade etmemenizdir.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
güncelllllllllllllllllllllllllllllllll
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
dikkatli olun bazı provakatörler aranıza sızmaya çalışıbilir....
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)