ya çınarcık var gezi var bırakın arkadaşım ne pretestosu gelın çınarcık çınarcık
ya çınarcık var gezi var bırakın arkadaşım ne pretestosu gelın çınarcık çınarcık
tekrar :
anadolu yakası buluşma yeri saati : 10,00-10,15 eski salı pazarı
Engin KArdeşim valla sonuna kadar destek dicem her konuda ama bu konuda diyemem devlete karşı gelmem ben mcuks kalbimiz sizinle.
Yolver gitsin .
+1 bende gelebilirim
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
arkadaslar sızın benzın zammı protestonuzu duymus olacaklarkı benzıne ındırım yaptılar3.29 krş tabı sonrasında bındırım olmazsa
pretesto haberlerini almışlar indirim yapmişlar işe yaradı yupppiiiii
motorlarımızı benzin yerine tinerle çalıştıralım..daha iyi protesto olur... ben 1,5 sene honda activaı öyle çalıştırdım...not kimya fabrikasında şöför olduğum için tinere para vermiyordum... sonuçş motor 1.5 sene sonra kitledi....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
iyi işte benzine indirime geçildiğine göre protestoya gerek kalmadı
Yolver gitsin .
Bende Gelmek isterdim de ehliyet yok cepte para yok sizleri evden desteklicem x) Aslında Güzel Bişi bu Protesto fikri Sizlere Başarılar..
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
eylemimiz bayağı ses getirmiş başka motosiklet siteleri de klon haber yapmış bizim başlığımızı..
Bkz. -> Motordelisi.com
arkadaşlar yarına kadar benzin de bi indirim daha yaparlarsa iyi olur vallaa
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
fikirlerim değişmez ama sırf size destek olsun diye orda olmaya calışacağım ama söz veremıyorum sebep kac haftadır ertelediğim aile me cocuklarıma söz verdiğim gezi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)