Rus ajanlarına dikkat
Rus ajanlarına dikkat
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
valla bilmiyorum kim veriyior o gazı....
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
Yav abartmayın işi alakasız yerlere sürüklemeyin..
Gelmek isteyenler buluşma yerini ve saatini biliyor..
Geliniz..Destek olunuz..Aksi fikir yazmaya gerek yok..Burası tartışma sayfası değil..Buluşma sayfası..
Destek verenler, geliyor değil mi?
hey allam ne boş beleş muhabbetlere konu olmuş topic.
yani eylem yapmak bi çözüm değil bunu herkes biliyo ama bu ülkede bişeyler için baş kaldırmamak o başı avcumuza almayı seve seve kabul etmek demektir.
adamcağız böyel bişey düşünmüş uğraşmış insanları toplamaya çalışıyo.
saçma sapan şeyler yazmayın lütfen ya.
bi fikir verin bi yardım edin olmadı gelin. motorunuzla yer kaplayın,kornanızla ses yapın..
ben anlamyorum bu sitedeki insanlar niye birileriyle dalga geçme uğraşında.
lafa gelince herkes motorcu dostu biri bişey yaptığı zaman hemen kendini üstün gören bu iş tutmaz evinizde uyuyun kaskınızı dizliğinizi çıkartmayın tarzı alaycı tavırlar.
kimseyle tartışma derdinde değilim benim derdim yeteri kadar var zaten başka birisiyle laf dalaşına girmem.ilerde bi gün yüz yüze geliriz imkansız değil.sen bana laf attın ben sana laf attım geyiği döner buluşmada fln. gerek yok.. ayrıca yaşım bi çoğunuzdan ufak. daha fazla bişey de söyleyemiyorum. ama lütfen ya destek olun ya da susun be abicim...
Gelenlrin sayısında epeybi artış gördüm daha bi eştahlandim sabirsizlikla bekliyorum o günü katilim dahada artacak....
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
katılımdan sonra künefe varmı
ya arkadaşlar ben o kadar yoruldumki inancımıda kaybettim bir bakalım kendimize bırde bakalım etrafımızdakılere ben öyle pek şikayet edene rastlamıyorum sorarsan içindekıleri söylüyor sonrasında pil bitti gerisi yalan yok ya okadar cok sorunumuz ama okadar dinleyenımızde yok
benzındeki vergileri yansıyan fiatların cokluğunu pretesto edelım değilmi
peki elk. su. tlf. dakı vergıleri pretesto ettıkmi
aldığın maaşın kesılen vg. sini prtesto ettıkmi
bir gün vatandaşlık görevimizi yapıp devletım bu güne kadar yapılmayanı sağlık yönünde devrim yaptı deyıp sonra ist. bir ucundan diğer ucuna 90 km re hızla trafiğe takılmadan yapılan yol ve kavşaklar sayesınde gidebılıyorum deyıp okula başlayan öğrencıye eskıden soyuluyorduk şimdi bedava kıtap deyıp vs.vs.vs.
sonra len arkadaş benım devletımde sen neden vergı kacırıyosun diye pretesto ettikmi
devletım zarara uğruyor diye şikayette bulundukmu ettikmi
sen hiç evde BABANI ya bu günlere bizi getırenlere oylarınızı vermişsiniz deyıp babanızı pretesto ettinizmi
hakkıyla devletıne ne faydam var da ne istiyorum deyıp kendını pretesto ettınmi
binlerce şehıdımız var yeter artık deyıp pretesto ettınızmi
trafıkte yapılan onca yanlışlığı tarafık memurlarını asayişi göreve çağırmayı vazife bılıp pretesto ettınızmi
komşunuz aç yattı onun açlğını pretesto ettınızmi
bütün gün saymakla bitmeyecek carpık sorunlarımız var ken aldığım üç kuruşluk benzını yok legal yok ılle gal deyıp pretesto edecek değilim bende regal dıyorum kımse kusura bakmasın evet acı gercek anlayan anladı . o kadar cok sorun varken aldığım on liralık benzının 3 litreye düşmesi benı çokta ilgilendirmıyor.Tarafmı tutuyorum hayır .pretesto edenlere saygın varmı evet var sonuna kadar.sömürgeci bir dünyada yaşıyoruz malesef
yaptığımız ticaretın bile sanatın bile tadı yok evde işte alacakta verecekte tad kalmadı .Neyı kıme nerede nasıl hangısınden başlayıp pretesto edeyım ben bana maya bırakmayan dedelerımı pratesto edıyorum bu gün onlar karşısında ezılıyorum .ALLAH dedelerımın günahlarını af etsın şimdi benzıne 5 lira isteseler ne olacak mevzu büyük
içtiğim sigarayı 5 lira yapsalar ne olacak mevzu derın bir bir esnaf arkadaşlarım dükkan kapatıyor ev taşıyor yer değiştiriyor ben neyi pretesto edeyım heeeey
+ 1 yazın listeye orda olcam umarım güncel kalsın sayfa ama :D
Tamamdır
Konu güncel merak etme
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 AM ----------
Yaparız birşeyler usta sen gel yeter
Diğer yazdıkların konusunda ise sana söylemek istediğim şey haddim değil belki ama tam da sistemin istediği bir insanın ağzından çıkacak şeyleri yazmışsın..
O öyleyken bu böyleyken, ona bunu yapmadık buna şunu yapmadık, o zaman benzine gelen zamlarıda boşverelim diyorsun sen..
Gözünü sevdiğim sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?
Ki burada yanmakta yok..(Buradan sonra yazdıklarım seninle ilgili değil usta)
---------------------------------
Yav arkadaşlar alt tarafı gelip 2 korna basacaksınız..
Ben hala inanamıyorum bu başlığa olumsuz şeyler yazanlara..
kimse kusura bakmasın ama;
Bu kadarmı üşengeçsiniz? Bu kadarmı boşvermişsiniz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 AM ----------
Gelenlerin tektek elini sıkacağım bu gidişle..
bu protesto keşke tüm türkiye genelinde olsa da katılım güzelleşse..
Coq abi, sen de ne laflar var be okurken kopuyorum vallaha
ben elimde korna ve akü yürüyerek katılsam orada gündüz vakti motora binersem kesin evdekiler yakalar
Ya arkadaşlar bana göre bu protesto kimseyi tınlatmayacak ve olan kornalarınıza ve heba ettiğiniz bir pazar gününüze olacak. Sabah akşam korna çalmanız Litre fiyatlarının düşmesinde bişeyi değiştirmeyecek kimsede her zaman olduğu gibi bizleri duymayacak. allaha emanet olun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 AM ----------
Senin korna çalmana gerek yok sen olduğun yerde gaz yap
Yolver gitsin .
umarım bir işe yarar
haklısın berk. bencede bu protesto belki fiyatların düşmesine neden olmıycak. belkide olur... denemeden göremeyiz. en azından düşmese bile denedik diyebiliriz.
bu pazar gezmiyelim bu pazar hepimiz için bişi yapalım. söz sonrasında gideriz biyerlere muhabbet eder çayımızı yudumlarız ne dersin?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Bakarız rotayı yüksek ihtimal yalova çınarcığa kıracaz. Gitmeme durumu olursa gelirim. ;)
Yolver gitsin .
evime 15 dk ! ;) Uğramaya çalışacağım, motorum yok ama destek olurum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)