inşallah bende orada olacağım bi aksilik çıkmazsa,görüşmek üzere..
pek yakındea bu sinemada yanınızda olacagım maxsimum 15,20 gün
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
biz herzaman dostlarımızın sesini duyarız muzaferim cumaya gürüşmek özere
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 AM ----------
iyi olur unutçaz nerdeyse bir birimizi oğuz abim kardeşlerini unuturmu insan gelde hasret giderelim
Ya biz İzmir'den geçtik yine ama Çeşme'ye uğradık anlayacağın bizim müsait zaman seneye kaldı
Siz gelinceye kadar biz İstanbul'a geleceğiz bu gidişle Sağlık olsun,biz buralardayız ve her zaman kapımız açık,biliyorsunuz
Bilmukavele kardeşim
şafak 1 vee fotoğraf makineleri hazırlanıyordur umarım güzel bir gece olacak kare kare her anı yakalayalım
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
arkadaslar yarın aksam bende orda olcam.gökalp im dönemedim sana kusura bakma cok sıkıntılı ve yoğun bi hafta geciriyorum toplantıda konusuruz detaylı herkese kazasız sürüşler...
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
adamın topiklerinde bile şafakmı saydıracan be muzaffer
şimdi şafak saymaya başlayınca forrap kendi açtığı topaktan soğuyacak,
ama şaka maka şafak 30 saat,
yolu geçenler iskele kenarını bi kolaçan etsin yarına hazırmı diye,
yarın görüşürüz
herkes fotojenik olsun ona göre
May The Force Be With You
Şafak kim ?
Ben fotojenik gelicem,hatta hijyenik olma düşüncem de var..
Bir misafirimiz olabilir,bir aksilik çıkmazsa yönetimdeki çömezim Görkem de gelecek (Bak yine askeri terim )..
Gün batımı,sahil,hoş sohbet,fotoğraf,çim,gitar ve Muzaffer Hoşses in katkılarıyla güzel bir akşam bizleri bekliyor..
Görüşmek üzere..
bizde istanbuldan toplanıp gelsek mi
güzel bi buluşma olacaga benziyo
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
iyi akşamlar cemaat, dostlar burdaymış buraya yazayım bende...
yarın akşam görüşmek üzere
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
günaydın millet az kaldı akşama ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)