oh dershaneden geldim akşama da dersimi çalışıp rahatlamayı hakedeyim.Aman unutmayalım makineleri
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Bazı elimde olmayan sebeplerden ötürü biraz geç kalacağım,kusura bakmayın.
Bu buluşma geç saatlere kadar sürer,kimse erken ayrılmasın bence,çok şey kaçırırsınız
Güzel toplantıydı arkadaşlar, Bu sefer foto var
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
katılan katılmayan herkese teşekkürler
fotoyu bırakın cağ atladık sanırım video muz bile var
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
vay be videodamı var bu sefer.bizde ayarı tutturamadık bi türlü ya hep ya hiç takılıyoz
hadi görelim şu videoyu
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Güzel bi toplanıydı gecenin sonlarına doğru modumuzda katıldı aramıza. Bol müzikli, gitarlı güzel bi geceydi.
Aykut abi ne ara gittin ya bizbi motorun yanına gidip geldik yoktun
yok öyle video fotograf var deyip koymamak fotoları. bekliyoruz.
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Bu gün de umudu kesin
Gece 5 e kadar birlikteydik,gece bizim için erken saatlerde bitmez malum O yorgunlukla foto yükler mi bilmiyorum
İnciraltında mangal yaptık gecenin ilerleyen saatlerinde,baştan söyleyeyim kimse beni niye çağırmadınız demesin 11:30 da geldiğimde 4 kişi kalmıştı,sanki gece 2:30 da yakacağımız mangalı bekleyecekmişsiniz gibi (İleriyi görüp yazdım şimdiden..Artık beni niye çağırmadınız diyen olmaz sanırım )
Buluşmaya istemeden de olsa zamanında gelemedim,bunun için üzgünüm.Elde olmayan sebeplerden ötürü böyle oldu,anlayış göstereceğinizi biliyorum.
Güzel bir buluşmaydı diyemiyorum 23:30 gibi geldiğim için,buluşmada yoktum diyebiliriz,ama mutlaka güzel bir buluşma olmuştur,insanlar ve yapılanları birleştirince belli oluyor..Gece gerçekleşen 2.part buluşması da güzeldi..
Muzaffer eline,ağzına sağlık..Gece çaldığın parçaların her biri için seni ayrı ayrı kutsuyorum
slm millet siz gece 1 lerde yazışırken biz ender arkadaşımızla mangal yakmakla forrapim modum benzin istasyonunda birilerine çikolata almakla hayatım bitanem mrs marchocias bize çalı çırı toplamakla meşgulduk... sabah validede kahvaltıyı yaptıktan sonra anca ofise geçtik şimdi foto ve videoları hazırlıyorum biraz sabrederseniz keyifle part1 ve part2 görüntülerini göreceksiniz
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
geri sayım başladı
Çikolatayı ne sokuyon abi muhabbete
Sarhoştum hatırlamıyorum
O geyikti abi,tarzımı biliyosun
Biraz daha beklesek kahvaltıyıda birlikte yapardık aslında Gerçi yiyecek yerimiz kalmadı pek..
arkadaşlar fotoğraf makinamla yaşadığım bir muhalefet yüzünden dosyaları hala yükleyemiyorum pc ye dolayısıyla siteye sorunu çözer çözmez güzel gecemizi yayınlayacağım offf
evet arkadaşlar sonunda sorunu çözdüm kısmende olsa bazı fotolar eksik 2. partla ilgili sadece 2. parta geçiş fotoları var makinam bana güzel bir oyun oynadı videolarıda convert edip hepsini koyacağım birazdan siteye bekleme için kusura bakmayın artık
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)