selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum pek cok konuda bilgi sahibi değilim böyle bir geziye katılmayı cok isterim bende 250 mct var size eşlik edebilmem icin yeterlimi.
yolculuk esnasında ne kadar hızla seyir ediliyor birde yanıma almam gerekenler neler biraz bilgi verirseniz sevinirim . yolculuk kac saat sürüyor teşekürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------
selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum pek cok konuda bilgi sahibi değilim böyle bir geziye katılmayı cok isterim bende 250 mct var size eşlik edebilmem icin yeterlimi.
yolculuk esnasında ne kadar hızla seyir ediliyor birde yanıma almam gerekenler neler biraz bilgi verirseniz sevinirim . yolculuk kac saat sürüyor teşekürler
vay be beni eklemedin demek...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
kıyıköy iyidir bol virajlı yalnız, gitmeyen arkadaşlar yolu bilmiyenler özellile virajlar çok keskin lütfen dikkatli gidin, bende kısmetse gelirim belkide tekirdağ mt yi toplarsak kalaba geliriz
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
kardeş msn versem ordan motor hakkında bikaç bilgi almak istiyoru da vedatcakmak1@hotmail.com
yav bi oturun evinizde kırın dizinizi.ne gezenti grup ya
msn kullanmıyorum ama bir sorun varsa motosiklet modelleri kısmında senin motorla ilgili bilgilere ulaşabilir oradan sorunu sorabilirsin..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:29 PM ----------
geliyorsun değilmi?
osbourne ya kardeş sorun şu neticede motorum ilk motor ve uzun yok yapmadım bazı şeyler dediler mesela
1 uzun yola gittiginde motor şişebilir yanar dediler?
2 şimdi burdaki arkadaşların motorlarını gördüm sanki yetişemem gibi geliyor onlara
3başka mondial zc ile gelen oldumu onla bi konuşup cesaret alsam diyorum
gel kardeşim gel bize yetişirsin biz öyle hız yapmıyoruz 150 180 falan gıderız gfurup sürüşünde hız 60 ila80 km dır bazen 100 e cıkılır yolun durumuna göre ama genel 60 ila 80 dir yalnız uyulması gereken kuralları oku umarım evrakların tamdır kask ve korumaların kamp için gereklı malzemeler
bende gelmek isterdim ama 25 tl bana fazla geldi :( herkese iyi eğlenceler ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)