ben imageshacka göndermeye başladım biri de konuyu açsın.
Bu arada Osbourne'a tekrar teşekkürler. Ayrılmamızdan bir dakika sonra, Haremden eve giderken benzinim bitti.
Evinden geri geldi bana benzin getirdi.
(Ben bunu hep yapıyorum... )
Bende daha 15 dk. önce içeri girdim.Gezinizin sorunsuz geçmesine sevindim.Katılamadım.İnşallah birdahaki sefere.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Foto başlığı açılmıştır..
Ve bende evime saat tam olarak 22.30 da girebildim..
Ayrıntıları gezi fotolarındaki mesajda..
Dilaver,selam.Makinadan netice varmı?
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Geizicilerin hepsi uykuda..bir tek ben varım herhalde şuan ayakta durabilen..
Gezi anafikri olarak aklımda ayıptır söylemesi yediğimiz mangallar, inanılmaz dalgalı deniz, ve 170-180 km yi 4 saatte gidip 5 saatte de geldiğimiz kaldı
Dolayısı ile herkes şuan pert vaziyettedir
Nasıl genç bunlar .Ben 700-700 1400km yaptım hala ayaktayım hepsi bayılmış.
Kıyıköye gidiyoruz diye diye gittiler vallahi nispet yapar gibi foto yagmuruna da tutarlar artık
Burdan devam arkadaşlar
http://www.motosiklet.net/forum/etki...videolari.html
Moderatör arkadaşlar burayı kitleyebilir.
Yolver gitsin .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)