Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Pazar sabahı yola çıkacak olan arkadaşlar varsa eğer 7 de TEM-Selimpaşa gişesinden giricem orada buluşabiliriz. Tel: 555 269 88 96
bizde sabah çıkıcaz arkadaşım büyükçekmeceden doğru yolda ararım numaranı yazmışsın benim ki 0533 4824531
şimdi sabahın şu saatinde odun ateşinde çay koymuşlardır. oooh. akşamdan ateş yaktılarsa közün içine patates sokuşturdularsa ilk uyananlar bir güzel götürür közde patatesi.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
eriyorum burda gidemedim diye ortadogulu yazdıklarını okuyunca dahada kötü oldum yaaa
cadı neden beni almadan gittinnn
HAYATLA DALAŞMA :)
herkese kazasız belasız yolculuklar ve iyi eğlenceler...
Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kıyıköyden ilk fotoğrafları ben ekliyorum,
Dün Istırancalarda gezdim
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1721151
hadi gelsin birileride görsek artık resimleri yaa
saat 7 ben eve geldım. macera dolu bır gezı oldu benım ıcın tum arkadaslara ozellıkle tekırdağ mt dekı repsollu arkadasa coookkkk tesekkurrlerrrr
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
çıkış sat kaçta oldu. resimleri bekliyoruz sabırsızlıkla.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
sabırsızlıkla dönmelerini bekliyorum
HAYATLA DALAŞMA :)
Ben yeni geldim eve saat 19:20 gibi İst'daydık , diloşlarla Bakırköy'de bi kahve içip dağıldık bendeki fotoları bugün yüklemeye çalışırım
bende 10 dakıka önce geldım sılıvrıde cay içtıkten sonra biraz oyalandık ve e 5 üzerınden evıme sağ salım geldım . arda yıne uyudu tamgaz o tarafıkte sankı ucan halı gibi geldık sonra resımleri ve gezi hakkında yazılarımı yazacağım herkese teşekkür ederim
abe kıss bizi neye yazmadın gelmeyiz bak :D:D ben polat bu arada bazılarınız beni tanımıyordu bile ama ben sizi tanıdıgıma cok sevındım yine başka bi yerde bulusmak üzere....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)