aha herkes cıkmış bende şimdi cıkıyorum bp ye gidıyorum yolda falan karşılaşamayız hepınız hoşçakalın
Etkinliğe katılan arkadaşlara bol eğlenceli kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum.
ÖNEMLİ : Hadımköy tarafında yağmur varmış ve yol kayganmış lütfen giden arkadaşlar bu uyarıyı diğer arkadaşlarada iletsin.. Dikkatli olun ki sonra hepberaber üzülmeyelim.. Allah yolunuzu açık etsin..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
gelenler:
1_kuyucadısı
2_alpher81
3_hlmyk85
4_snaken
5_osbourne
6_askon+2
7_Szman
8_canercamalan
9_by_star
10_hasanpinar0537
11_0081yavuz
12_0081yağız
13_romeo
14_erdem860
15_taytıs
16_streo
17_özdeş
18_detayin
19_ilhanyazıcı
20_sunaybg
21_ghostrıder
22_sudabatmayanadam
23_AYGÜL
24_uzman_1907
25_istanbulccc+1
26_molcayto
26_eeraktan
28_caner22
29_slyscorp
30_A.Y.F.E.R
31_yt_servan
32_extrema
33_BerKToprak
34_kadir_
35_polo34
36_relique
37_E-M-R-E
38_B-A-N-U
39_arjantinli69
40_brazilyalı
yine enson ben kaldım,yaaaaaa arkadaşlar 41 kim olucak?
salı pazarının orada 3 arkadaş vardı yaaa kimse yok vazmı geçti acaba millet
Gidemiyorum diye gerçekten üzülüyorum ya
Kazasız belasız gidin gelin arkadaşlar hepinize iyi eglenceler
[QUOTE=draggy;1720248]Eğer tahminim doğruysa yollar çok karanlık ve kötü olacak, düşünmek lazım bunu...[/QUOTE
gruptan birini arasanız tam bilgi için belki daha dogru olur
heh bu daha ıyı ne gerek war o kadar yolu gıdıcn
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
iş olacak ya öğle saatlerinde bahçelievler yenibosnada bir siteye uğradım. baktım bir aqila ( yanlış görmediysem ) çadır, kamp malzemeleri yüklüyor. Hocam kıyıköye mi dedim ağabey biraz şaşkın eevet dedi. motosiklet net motosiklet net deyiverdim ben de şaşkıncana. dünya küçük motosiklet net ailesi büyük. hayırlı yolculuklar temennime sen de bir dahaki sefere artık temennisi karşılık bularak ayrıldık. herkese keyifli kamplar. ( milli eğitim müdürü izinde hala benim evraklar imzalanmadı daha ehliyet yok :( )
yanlış görmüşüm. KEEWAY miş araç.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)