yarın uzun bir yolculuk var hazırlık var.. varda var
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
benzine ortak artçı aranıyorr isteyen pm me !
gitceğimiz yer nerden kaç km ve e-5 üzerindenmi otobandanmı gıdılecek ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 AM ----------
kycd vardı rs de =) gözlüklü bi abimiz
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
arkadaşlar ben pazar günü sabah gelebilirim. yolu biliyorum daha önceden kıyıköye gitmiştim ama kimseyi tanımıyorum o yüzden özelden telefon atabilirseniz gelirken haberleşiriz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:11 AM ----------
Rota bu TEM'den Çerkezköy çıkışından çıkılcak. Ama gidişte ben gelemicem
Bir de pazar sabahı gidecek arkadaşlar ben b.çekmeceden yola çıkıcam ve erken vakitte orada olabilmek için 6 gibi çıkmayı düşünüyorum. Eğer pazar sabahı gelecek arkadaşlar varsa haberleşip buluşup devam edebiliriz.
herkese hayırlı sabahlar. sabah gök gürültüsü ile uyandım. ne güzel yağıyor yağmur. sizin gidişinizen önce diner inşallah.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Hayırlı sabahlar m.t. Arkadaşlar geziye katılacak arkadaşlara eğlenceler diliyorumkazasız belasız gidip gelin inş.
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Bugün ben de İğneada tarafında olacağım,planımda bir değişiklik olmazsa ziyaretinize gelebilirim
arkadaşlar hepinize günaydın sabah saat 6,30 daki havanın şekli bu bulutların altında güneş saklanıyor ve bulutlar kuzeyden karadenız sahıllerinden gelıyor yanı bulutlar oraları terketti takriben 3 saat sonrada buraları terkeder öğleden sonra karşı yağmurlu olabılır ama bu gün 27 derece sıcaklık ve yağmur yok bunları yazarken işte açtı güneş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:25 AM ----------
inşallah seve seve sizinle tanışmak isteri nede olsa hemşeriyiz
Günaydın... Hadi bakalım hava dandik.. umarım sucuk olmazsınız..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
aklımda teşekkürler
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
günaydın arkadaşlar
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Hava gayet güzel yaz yağmurları bunlar 10 dakka yağar durur. Aldanmayın
Yolver gitsin .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)