[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))
Reklamlar
-
07 Ağustos 2009, 23:15
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
benden ok filan olmaz bak demedi deme
haberleşiriz
Yılın mt bombası olur yani ona göre
Ayrıca biz daha ölmedik yav
Uff oradaki kebaplar geliyor gözümün önüne valla hehe..
Reklamlar
-
07 Ağustos 2009, 23:18
ya izmitten araba ile gelen biri olsa aklımda güzel bir süpriz vardı ama malesef olmadı
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
07 Ağustos 2009, 23:19
ya izmitten araba ile gelen biri olsa aklımda güzel bir süpriz vardı ama malesef olmadı
Yav çok önemliyse ben arabayla geleyim?
-
07 Ağustos 2009, 23:22
burdan izmite gidip ordan kıyıköyemi geçiceksin
sen motorunla gel en güzeli
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
07 Ağustos 2009, 23:28
burdan izmite gidip ordan kıyıköyemi geçiceksin
sen motorunla gel en güzeli
acil bir durumsa diye söylemiştim..peki gelmem
-
07 Ağustos 2009, 23:35
artçı olma konusunda 4 yıllık tecrübeli
kilosu 30 cıvarı boyu 1,50 civarı
ful korumalı problemsız yaşı 11
motosıklet konusunda bilgi sahibi
motosıklet.nete üye
bir coğunuzun ismını benden iyi tanıyan
panık olmayan viraj hakımıyetine uyum sağlayan
gezileri seven kuyumcadısı diyen oğlumu artçı olara alacak hayır sever motosıklet.net üyesi aranıyor ilgilenenlerin cv si ile şahsen müracatları beklenır .
-
07 Ağustos 2009, 23:38
osbourne adlı üyeden alıntı
acil bir durumsa diye söylemiştim..peki gelmem
çok sagol saglık olsun
askon adlı üyeden alıntı
artçı olma konusunda 4 yıllık tecrübeli
kilosu 30 cıvarı boyu 1,50 civarı
ful korumalı problemsız yaşı 11
motosıklet konusunda bilgi sahibi
motosıklet.nete üye
bir coğunuzun ismını benden iyi tanıyan
panık olmayan viraj hakımıyetine uyum sağlayan
gezileri seven kuyumcadısı diyen oğlumu artçı olara alacak hayır sever motosıklet.net üyesi aranıyor ilgilenenlerin cv si ile şahsen müracatları beklenır .
kuyumcadısı abi almıyomu brezilyalı?
[/B]
-
07 Ağustos 2009, 23:40
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
hani gitmicektin
Evde kaldımmmm
sabah akşam pc başında oyun oynamaktan sıkıldımm iş bulun banaa :D
ya işte son dakika degişikliği
sende gel
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
walla gelmek istiyorum. bi yandna gitmesemmi diom siz orda ben evde olmaz ...
en iyisi sizde gitmeyin kafam rahat olsun
süper olacak süper ilhan kaçırma
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
hadi arkadaşlar elleri görelim.kimler yarın kaçta yola çıkıyor.hangi güzerğahtan gidilecek.
biz yarın sabah 8-8.30 gibi çıkıcaz pendikten
-
07 Ağustos 2009, 23:49
çok sagol saglık olsun
kuyumcadısı
abi almıyomu brezilyalı?
kendıleri ile bir görüşebilsem ya ikisinide alırımda problemde olmaz fakat milleti eleştırıyoruz ters olmasın sonra ya kardeşim bu ne demesınler yopksa deneyımımız var ama daha sağlıklı olsun istıyorum birini bırakır kacarım ama içim el vermıyor adam motor hastası bir kere kulağınada duyurduk şimdi wc gitsem gideceğim zannedıyor peşimi bırakmıyor ortanca bu gün cumaya zor kactım durum buarabasıyla gıdecekler var dı bakalım yarın bulacağız şekıl olmazsa ben arkadan gelırım gurubu rezil etmeyelim kanunsuzluktan
-
07 Ağustos 2009, 23:54
motosikletimin muayenesini yaptıramadım her defasındada topic qözüme batıyor nedense atlicam taksiye qelicem o olcak yani
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
-
07 Ağustos 2009, 23:57
AYGÜL adlı üyeden alıntı
ya işte son dakika degişikliği
sende gel
süper olacak süper ilhan kaçırma
biz yarın sabah 8-8.30 gibi çıkıcaz pendikten
canım yarın gidince bi arayın beni olurmu
askon adlı üyeden alıntı
kendıleri ile bir görüşebilsem ya ikisinide alırımda problemde olmaz fakat milleti eleştırıyoruz ters olmasın sonra ya kardeşim bu ne demesınler yopksa deneyımımız var ama daha sağlıklı olsun istıyorum birini bırakır kacarım ama içim el vermıyor adam motor hastası bir kere kulağınada duyurduk şimdi wc gitsem gideceğim zannedıyor peşimi bırakmıyor ortanca bu gün cumaya zor kactım durum bu
arabasıyla gıdecekler var dı bakalım yarın bulacağız şekıl olmazsa ben arkadan gelırım gurubu rezil etmeyelim kanunsuzluktan
dur abi bulucaz bi yolunu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------
GTim adlı üyeden alıntı
motosikletimin muayenesini yaptıramadım her defasındada topic qözüme batıyor nedense atlicam taksiye qelicem o olcak yani
gelmiyomusun yani
[/B]
-
07 Ağustos 2009, 23:58
ararım tabiki canım söylemene gerek bile yok
-
08 Ağustos 2009, 00:01
GTim adlı üyeden alıntı
muayne ye kım bakacakki zaten toplu gıdılıyor adam cevırmek istese hepimiz duracaz gözü korkar be
çağla ben levente geleyımmi yoksa gişelerde mi beklıyeyım sizi
-
08 Ağustos 2009, 00:01
AYGÜL adlı üyeden alıntı
ararım tabiki canım söylemene gerek bile yok
canımsın hayatım. dikkatli gidin. yavuz ve yagız bizden erken orda olucaklar. geldiklerinde sizi bulucaklar haberin olsun
[/B]
-
08 Ağustos 2009, 00:02
-
08 Ağustos 2009, 00:02
OLEYYYYYYYYYYYY DAMPİNG OLMUŞ
"tüm yeme içme ihtiyaçlarınızı kamp merkezinden karşılayabilirsiniz. fix menü kaldırılmıştır. herkes bütcesine damak zevkine göre haraket edebilir.
çadır, wc, duş, masa, vs. için hiç bir bedel ödenmiyecektir. köy girişinde motosiklet.net ten geliyoruz demeniz ücret ödememeniz için yeterli olacaktır."
bende geliyorum pazar gelicem 12-1 arası, sonra dönücem 4de, vericem 25 tl, aklıma yatmıyordu, zaten şişmanladık, kilo sorunum var, açık büfe mangal çok geliyordu, eyvallah ...
-
08 Ağustos 2009, 00:04
askon adlı üyeden alıntı
muayne ye kım bakacakki zaten toplu gıdılıyor adam cevırmek istese hepimiz duracaz gözü korkar be
orası doğru bizim burası BEYLİKDÜZÜ yeni POLİS bölgesi oldu birde burayı qör sen kaç tane motorlu kurye motorunu kaptırdı birde ceza.Forumda bile topic acıldığında kızıp içerleniyoruz kaskosuz siqortasız muayenesiz kasksız diye.Motorsuz gelmeye çalışıcam maksat birlikte olmak zaten bir şekilde olsunda nasıl olursa olsun
-
08 Ağustos 2009, 00:06
yarın erkek kardeşim bi ihtimal gelebilir
salıpazarının oraya
sahip çıkın
-
08 Ağustos 2009, 00:08
AYGÜL adlı üyeden alıntı
yarın erkek kardeşim bi ihtimal gelebilir
salıpazarının oraya
sahip çıkın
duymadınız mı yoksa yarın salı pazarının orada 2 aile kan davasından ötürü çarpışacaklar valilikten ve belediyeden izin almışlar
uzak dursun ordan bence
-
08 Ağustos 2009, 00:08
GTim adlı üyeden alıntı
orası doğru bizim burası BEYLİKDÜZÜ yeni POLİS bölgesi oldu birde burayı qör sen kaç tane motorlu kurye motorunu kaptırdı birde ceza.Forumda bile topic acıldığında kızıp içerleniyoruz kaskosuz siqortasız muayenesiz kasksız diye.Motorsuz gelmeye çalışıcam maksat birlikte olmak zaten bir şekilde olsunda nasıl olursa olsun
ya haklısın ben 5 ay garajda tutum motosıkletımı ehlıyetımı alana kadar hergün sldım durdum ama sigorta ehlıyet kaskın korumaların olunca problem olmaz yani ahlaksız teklıf yapmış olmayayımda sorun olmaz zannedersem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler