[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))
-
07 Ağustos 2009, 11:43
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
bencede öyle görünüyor kadir.sabah eve girdim çıkıp doktara gidicektim bir gök gürültüsü o biçim yagmur.hayla evdeyim.ne demişler marmaranın havasıyla k..... güven olmazmış.yer yagmuru otururuz çadırlarda.
aynen abicim.. ondan sonra gezi olur sana işkence.. en sevmediğim şeydir.. şahsen ben yağmuru çok sevmem.. hele dışarıdaysam... ben tropik insanım, çok yağmura gelemem.. ılık olsun güneşli olsun..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
07 Ağustos 2009, 11:45
-
07 Ağustos 2009, 11:53
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
bugün ana mesajda güncellemeler yapılıcak. lütfen kontrol edin...
isim listemizi artık netleştirelim arkadaşlar
eğer işlerimi bitirebilirsem yetişirim size ya da sonradan yanınıza düşerim. bitmezde gelemezsem size şimdiden iyi eğlenceler...
Hayat basittir, seçimini yapar ve arkana bakmazsın...
-
07 Ağustos 2009, 12:11
KyCd adlı üyeden alıntı
hava bu bellimi olur.. bi bastırıyomuş yağmur.. sucuk gibi olurusnuz
sucuk gibi olalım ne olacak, sucu-kibi motor kullanıyorsun sen de bişey diyomuyuz.
-
07 Ağustos 2009, 12:16
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
07 Ağustos 2009, 12:32
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Lüleburgazda yağmur falan yok hava güneşli ve hafif rüzgarlı
Eğer hazırlanabilirsek birazdan yola çıkmayı planlıyoruz..
emrah kıyıköye yakşaştıgınızda beni bi arayın lütfen
KyCd adlı üyeden alıntı
ya şu konuyu bi açığa çıkaralım..
sucu - kasksız, montsuz, eldivensiz, ehliyetsiz (çoğu), amatörce, bilinçsiz olarak motor kullanırlar
(hepsi için geçerli değil.. alınmasın kimse)
ben - kasksız, montsuz ve bilinçsiz kullanmıyorum..
BEN SUCU GİBİ MOTOR KULLANMIYORUM KARDEŞİM..! bana bugün sucu diyenler yarın SUCUYA ARTÇI BİNMESİNLER o zaman..
ayrıca... sucu ne taşır? benim bildiğim bidon.. bana artçı binende bidon mu oluyo şimdi?
sucusun işte sucuu sucuuu sucuuu
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
07 Ağustos 2009, 12:39
selamın aleyküm arkadaşlar sabah 4,30 da gök gürültüsü ile uyandım acaip güzel bir hava vardı . bulutlar hız sınırına uygun 80 km re ile ilerlıyordu. daha koyu olan bulutlar karaburun tarafından gelıyordu. dedim şimdi görmek lazım karadenızın ihtişamını dalgaların metrelerce yükselip kabardığını dedım bide arkasından karayel cıksa yaşamıştım bir gece cadırlar bir sağa bir sola eğiliyor yağmur taneleri ok gıbi cadırın üstünde trampet gibi ses cıkartıyor.uzakta olan denızın dalga ses leri kulağınıza ben geldiiiim yaklaştım dıyor cadırın fermuarını indirip bi de bakıyorsun denız kabarmış sahılı yok etmiş işte bu şimşekler simsıyah denızın ortasını aydınlatırken gök yarıldı sankı böğrüme kadar hissettiğim o
gürültü yü gök gürültüsü aman ALLAHIM ne mühtiş geceydi cadır uctu ucacak yağmur adeta bahce suluyor denız ben geldım diyor şimşekler havaifişek gibi neyse kısmet belkı yıne yaşarız
-
07 Ağustos 2009, 12:41
-
07 Ağustos 2009, 12:48
askon adlı üyeden alıntı
selamın aleyküm arkadaşlar sabah 4,30 da gök gürültüsü ile uyandım acaip güzel bir hava vardı . bulutlar hız sınırına uygun 80 km re ile ilerlıyordu. daha koyu olan bulutlar karaburun tarafından gelıyordu. dedim şimdi görmek lazım karadenızın ihtişamını dalgaların metrelerce yükselip kabardığını dedım bide arkasından karayel cıksa yaşamıştım bir gece cadırlar bir sağa bir sola eğiliyor yağmur taneleri ok gıbi cadırın üstünde trampet gibi ses cıkartıyor.uzakta olan denızın dalga ses leri kulağınıza ben geldiiiim yaklaştım dıyor cadırın fermuarını indirip bi de bakıyorsun denız kabarmış sahılı yok etmiş işte bu şimşekler simsıyah denızın ortasını aydınlatırken gök yarıldı sankı böğrüme kadar hissettiğim o
gürültü yü gök gürültüsü aman ALLAHIM ne mühtiş geceydi cadır uctu ucacak yağmur adeta bahce suluyor denız ben geldım diyor şimşekler havaifişek gibi neyse kısmet belkı yıne yaşarız
sabah sabah bu ilham nerden geldi usta
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
07 Ağustos 2009, 12:53
Günaydınlar herkese..
Yarın yolda yağmur yok herkesin içi rahat olsun
-
07 Ağustos 2009, 12:55
cadı yarın yolda birşey ikram edecekmisin
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
07 Ağustos 2009, 13:02
askon adlı üyeden alıntı
severim böle havaları esrarengiz ürkütücü
KyCd adlı üyeden alıntı
o halde sende bidon olduğunu kabul ediyon dimi..
beni arı soktuğunda sırf seni düşünüp o gidonu tekrar tuttum ya.. karşılığı bu muydu?
değerimiz bu kadarmış..
ben gidip bi avcılar turu yapiim gelcem sonra..
dikkatli git gel
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 AM ----------
yt_servan adlı üyeden alıntı
cadı yarın yolda birşey ikram edecekmisin
ne gibi tatlım
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
07 Ağustos 2009, 13:36
slm cadı ben bizimkilerin ne zaman hareket edeceğini bi öğrenebilsem gelicem bende
benide listeye ekliye bilirsin.
hee burada senin süpürgenin modeli ne
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
-
07 Ağustos 2009, 13:49
slyscorp adlı üyeden alıntı
slm cadı ben bizimkilerin ne zaman hareket edeceğini bi öğrenebilsem gelicem bende
benide listeye ekliye bilirsin.
hee burada senin süpürgenin modeli ne
sizinkiler kim yahu? yazarım listeye senide
[/B]
-
07 Ağustos 2009, 14:10
Selam,
Bu" Yeşil vadi"köyün neresinde?
geç kalanlar ve Bilmeyenler icin google earth ten kroki ekleyebilir misiniz?
-
07 Ağustos 2009, 14:17
selam
sudabatmayan abi aradı az evvel
hava çok güzel diyor varmak üzereymiş.
yalnız yeşilköy ü geçtikten sonra rüzgar varmış baya
dikkatli olalım
gittiginde tekrar arayacak
hepimiz inşallah güzel bi yolculuk yapar gider geliriz
-
07 Ağustos 2009, 14:30
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
-
07 Ağustos 2009, 14:51
arkadaşlar ana mesajı lütfen kontrol edin.
[/B]
-
07 Ağustos 2009, 14:59
istanbul mt bu hafta kıyıköye gidiyorsa bende gelmek isterim mt ile tanışmayı çok istiyordum nasip olur inşallah,
hız sınırı felan koyuyormusunuz aranızda.
-
07 Ağustos 2009, 15:04
HACKER_MuNcHeR adlı üyeden alıntı
istanbul mt bu hafta kıyıköye gidiyorsa bende gelmek isterim mt ile tanışmayı çok istiyordum nasip olur inşallah,
hız sınırı felan koyuyormusunuz aranızda.
katılıma göre 2 grup yapılabilir. grup halinde yol alınacagı için hızımız sabit olacaktır.
[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler