[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))
-
06 Ağustos 2009, 11:00
Reklamlar
-
06 Ağustos 2009, 11:11
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
günaydın denizciler.ne oldu son durum fazla giden yok gibi.bizde adalara mı gitsek denize acaba.
varmı adalar bir iki çagla bu arada cbr ben bulamadım ama sen bulmuşsun.motoru dönüşte artık getirirsin buraya.
ada mada yok kıyıköye gidicez okadar
yol uzun çok fazla katılım olmaması normal helede hergün güncellenen benzin fiyatları söz konusuyken....
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
06 Ağustos 2009, 11:13
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
yol uzun çok fazla katılım olmaması normal helede hergün güncellenen benzin fiyatları söz konusuyken....
çağla benzin deme çıldırıyorum.. şuan bütün küfür dağarcığımı tekrar ettim zaten..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
06 Ağustos 2009, 11:14
ya benim izin işi olcak gibi.yarın hastaneden rapor almaya gideceğim.akilik olmazsa c.tesi çıkarız ve ya cuma akşamı.brezilyalı hazır zaten bekliyor.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
06 Ağustos 2009, 11:25
KyCd adlı üyeden alıntı
neyle takas etçen len?
2007hrc ile kafa kafaya
-
06 Ağustos 2009, 11:30
ERDEM860 adlı üyeden alıntı
2007hrc ile kafa kafaya
iyi bakalım.. hayırlısı olsun.. kazasız belasız, iyi günlerde kullan.. gerçi bu zamlarla ne kadar kullanırsın orasını bilmem..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
06 Ağustos 2009, 11:48
KyCd adlı üyeden alıntı
çağla benzin deme çıldırıyorum.. şuan bütün küfür dağarcığımı tekrar ettim zaten..
kim çıldırmıyo ki kadir. çok çılgın bir millet olucaz bu gidişle
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
ya benim izin işi olcak gibi.yarın hastaneden rapor almaya gideceğim.akilik olmazsa c.tesi çıkarız ve ya cuma akşamı.brezilyalı hazır zaten bekliyor.
işlerinizi ayarlıya bildiğinize çok sevindim
ERDEM860 adlı üyeden alıntı
2007hrc ile kafa kafaya
erdem ya sırasımıydı şimdi takasın
bana bak çıtır geliyosun okadar
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
06 Ağustos 2009, 12:20
günaydınlar... cadı nerde sohbet orda sanırım son 3 qün hadi arkadaslar acele edin kalkıyorrrrr... KIYIKÖY KIYIKÖYYY KIYIKÖYYYYY....!
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
-
06 Ağustos 2009, 13:13
ya benım ortanca oğlum sakarya,yalova resımlerını her gördüğünde benıde benıde diye ağlıyor şimdi büyüğünü almasam fırtına kopar ortancayı almasam şimşek cakar gelmesem içim yanar hepsını toplayıp arabamla gelsem bütçemi yakar olay maksttan cıkar .yardım edın arkadaşlar ortanca gece yastık altında motor dergılerıyle uyuyor şimdi o bu kadar motorla birlıkte yolculuk yapsa kafayı yer öpücük yağmuru başlatır.
-
06 Ağustos 2009, 13:17
askon adlı üyeden alıntı
ya benım ortanca oğlum sakarya,yalova resımlerını her gördüğünde benıde benıde diye ağlıyor şimdi büyüğünü almasam fırtına kopar ortancayı almasam şimşek cakar gelmesem içim yanar hepsını toplayıp arabamla gelsem bütçemi yakar olay maksttan cıkar .
yardım edın arkadaşlar ortanca gece yastık altında motor dergılerıyle uyuyor şimdi o bu kadar motorla birlıkte yolculuk yapsa kafayı yer öpücük yağmuru başlatır.
sana yardımcı olabilecek tek şey Rabbim..
Allah yardımcın olsun
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
-
06 Ağustos 2009, 13:20
askon adlı üyeden alıntı
ya benım ortanca oğlum sakarya,yalova resımlerını her gördüğünde benıde benıde diye ağlıyor şimdi büyüğünü almasam fırtına kopar ortancayı almasam şimşek cakar gelmesem içim yanar hepsını toplayıp arabamla gelsem bütçemi yakar olay maksttan cıkar .
yardım edın arkadaşlar ortanca gece yastık altında motor dergılerıyle uyuyor şimdi o bu kadar motorla birlıkte yolculuk yapsa kafayı yer öpücük yağmuru başlatır.
abi brezilyalı tek gelmiyomu? ufaklıklardan birini ona artcı ver olmaz mı?
[/B]
-
06 Ağustos 2009, 13:27
-
06 Ağustos 2009, 13:30
askon adlı üyeden alıntı
bence furkanı brezilyalı alır... arjantinli de sanırım oglunu getiricek... getirmiyosa oda alır
[/B]
-
06 Ağustos 2009, 13:31
askon adlı üyeden alıntı
furkanı seve seve artçı alırdım, lakin ben gelmiyorum..
-
06 Ağustos 2009, 13:45
KyCd adlı üyeden alıntı
furkanı seve seve artçı alırdım, lakin ben gelmiyorum..
olsun abi al sen onu gidin gezın berabereyvallah kardeşim sağolasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 PM ----------
bence furkanı brezilyalı alır... arjantinli de sanırım oglunu getiricek... getirmiyosa oda alır
bu akşam görüşeceğim bakalım
-
06 Ağustos 2009, 13:50
-
06 Ağustos 2009, 14:07
hoopps pardon yanlış yere oldu )
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
06 Ağustos 2009, 14:25
canercamalan adlı üyeden alıntı
hoopps pardon yanlış yere oldu
)
bi daha olmasın
-
06 Ağustos 2009, 14:26
nahzuvay adlı üyeden alıntı
SELM millet bu gezi harbiden var mı ya
valla cok istiom bnde gelmeyi bakalım yarın belli olacak bnm gidişat eger gelirsem arkam bos olacak artcı alabilirim yani, çadırım da var hemide 3 kişilik eger gelemezsem cadırımı ödünç verebilirim
arkadaşlar üyenin güzelliğine bakın yaa...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
06 Ağustos 2009, 14:30
:D bende gelmeyi düşünüyorum abimin devilli fazer i alabilirsem, inşallah hemde kampada uğrarım, geçen topic açmıstım ya orda ihtiyar amcam var onu ziyaret sonrada sizi ziyaret inşallah
çağla abla ayriyetten hangi yoldan gitceksiniz, eski edirne asfaltındamı yoksa cevreyolundanmı yoksa arka yoldan mı ?
ben eski edirne asfaltını tavsiye edrim, aynı garipçe yolu gibi bol bol tezek kokusu gelir burnumuza ayçicekleri vs vs bak mesela ben gittim bu da topiğim;
http://www.motosiklet.net/forum/etki...aretim%3B.html
bu rası arka yol(eski edirne asfaltı) ve şahane :d
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler