[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))
Reklamlar
-
05 Ağustos 2009, 18:24
sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı
bu kıyıköyün hangi mevkisinde kamp kuracaksınız.... çadırı kuracagınız kampın adı varmı, ayrıca sosyal tesisi varmı, lütfen birazda bunlardan bahsedilse belki tesise sizden önce giden olursa kıyıköyün neresinde konaklasın veya gelenleri nerede beklemesini tavsiye edersiniz, bakarsınız oralarda oturan arkadaşlardanda mt kayıtlı olan vardır,,,,
yeşil vadi
Reklamlar
-
05 Ağustos 2009, 18:34
bu kıyıköyün hangi mevkisinde kamp kuracaksınız.... çadırı kuracagınız kampın adı varmı, ayrıca sosyal tesisi varmı, lütfen birazda bunlardan bahsedilse belki tesise sizden önce giden olursa kıyıköyün neresinde konaklasın veya gelenleri nerede beklemesini tavsiye edersiniz, bakarsınız oralarda oturan arkadaşlardanda mt kayıtlı olan vardır,,,,
kamp merkezimizin adı yeşil vadi sosyal tesisi derken tabiyki lüks bi merkez degil ama bi takım yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılaya bilirsiniz. orda oturan mt üyesi bildiğim kadarıyla yok ama erdemler sabahtan gidicekler. sonradan grup harici gidenlere onlar yardımcı olurlar sanırım
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
05 Ağustos 2009, 19:39
geçen sene ağustos ayında gitmiştim bende kıyıköy güzel yer ama baya dalga var bilginize (:
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
-
05 Ağustos 2009, 19:49
ayrıca gideceğimiz yol güzargahı otobandan silivri ordan çerkezköy,daha sonra saray, sonrasıda kıyıköy acaba bu yolumu kullanacağız
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
-
05 Ağustos 2009, 19:58
erm adlı üyeden alıntı
vay emektar
böle yapa yapa evde mi kaldı yoksa
sen beni bi sor o zaman da öyle konuşuruz
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
05 Ağustos 2009, 20:18
Günaydın herkese
-
05 Ağustos 2009, 20:43
edii adlı üyeden alıntı
Aygül sen ne zaman işe başlıyosun
ahh ahh bi an önce inşşş
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
kamp merkezimizin adı yeşil vadi sosyal tesisi derken tabiyki lüks bi merkez degil ama bi takım yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılaya bilirsiniz. orda oturan mt üyesi bildiğim kadarıyla yok ama erdemler sabahtan gidicekler. sonradan grup harici gidenlere onlar yardımcı olurlar sanırım
kamp alanında lükslük mü aranırmış cadıcım ya
tam bizlik biyer
sabahtan gidicez bizde erdemlerle (gelirlerse ) yol durumunu arar anlatırım sana
osbourne adlı üyeden alıntı
Günaydın herkese
bizde yatacaktık
-
05 Ağustos 2009, 21:10
SELM millet bu gezi harbiden var mı ya valla cok istiom bnde gelmeyi bakalım yarın belli olacak bnm gidişat eger gelirsem arkam bos olacak artcı alabilirim yani, çadırım da var hemide 3 kişilik eger gelemezsem cadırımı ödünç verebilirim
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
05 Ağustos 2009, 21:19
-
05 Ağustos 2009, 21:28
AnqeLa adlı üyeden alıntı
geçen sene ağustos ayında gitmiştim bende kıyıköy güzel yer ama baya dalga var bilginize (:
kim korkar dalgadan, fırtınadan karadeniz korksun MT den
-
05 Ağustos 2009, 23:08
arkadaşlar bir terslik olmasa bede katılacağım hepsiburda com dan cadır siparişi verdim onu beklıyorum cadırımı alırsam kesin katılırım kamp işinden pek anlamam ama severim bana çadır açma konusunda yardımcı olacak arkadaşlar vardır zanedersem . birde kötü bir iğtimal cadır yetişmese nerde yatacağım bu durum da gelemem herhalde saygılar tüm motorcu arkadaşlara.
-
05 Ağustos 2009, 23:24
baris2005 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bir terslik olmasa bede katılacağım hepsiburda com dan cadır siparişi verdim onu beklıyorum cadırımı alırsam kesin katılırım kamp işinden pek anlamam ama severim bana çadır açma konusunda yardımcı olacak arkadaşlar vardır zanedersem . birde kötü bir iğtimal cadır yetişmese nerde yatacağım bu durum da gelemem herhalde saygılar tüm motorcu arkadaşlara.
bende daha çadır almadım carfursa ya gittim daha önce 2kişilik çadır 10tl iken 19 tl olmuş zoruma gittigi için almadım. belki geri düşer diye bekliyorum.. ama zorda kalırsam alıcam tabiki bugün metroda tek kişilik şişme yatak gördüm fiatı cazipti aldım fiatı 15tl idi fakat şişirmek için pompam yok fakat kamp alanında nasıl olsa birinden bulurum dedim....yatagı alınca uyku tulumundan vaz geçtim battaniye ye benzeyen herhangi birşey bulurum üstüme örtmeye diye düşündüm...yarın olmassa birde sişme yastıklara bakıcam...sipariş verdigin çadır kaç kişilik parası ne kadar?
-
05 Ağustos 2009, 23:31
birde cumartesi günü hava yagmurlu olacakmış ne dersiniz sürüşü ve kamp alalını zora sokmazmı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 AM ----------
1. DISCOVERY 330.BL-TC077.2 3 KİŞİLİK ÇADIR 3 kişilik cadır içi biraz geniş olsun diye düşündüm . fiyati 43 tl cıvarı 6 taksitle aldım deniz yatağı bende aldım cok kulanışlı 5 tl civarı carfur kozyatağıda ...
-
05 Ağustos 2009, 23:33
abi 15 tl cadır için uygun fıat ondan aşağısı bulunmaz .arkadaşım cadırını kurmak için yardım ederiz cok basıt ama cadırın gelmezse bıle uyku tulumu al içine gir yat bi geceden ne olacak
-
05 Ağustos 2009, 23:36
baris2005 adlı üyeden alıntı
birde cumartesi günü hava yagmurlu olacakmış ne dersiniz sürüşü ve kamp alalını zora sokmazmı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 AM ----------
1. DISCOVERY 330.BL-TC077.2 3 KİŞİLİK ÇADIR 3 kişilik cadır içi biraz geniş olsun diye düşündüm . fiyati 43 tl cıvarı 6 taksitle aldım deniz yatağı bende aldım cok kulanışlı 5 tl civarı carfur kozyatağıda ...
barış sen çadırda deniz yatagındamı yatıcan
-
05 Ağustos 2009, 23:43
Hava durumundan endişe etmeyin..Haftasonu trakya'da yağış görünmüyor şuanda..
-
05 Ağustos 2009, 23:48
bende daha çadır almadım carfursa ya gittim daha önce 2kişilik çadır 10tl iken 19 tl olmuş zoruma gittigi için almadım. belki geri düşer diye bekliyorum.. ama zorda kalırsam alıcam tabiki bugün metroda tek kişilik şişme yatak gördüm fiatı cazipti aldım fiatı 15tl idi fakat şişirmek için pompam yok fakat kamp alanında nasıl olsa birinden bulurum dedim....yatagı alınca uyku tulumundan vaz geçtim battaniye ye benzeyen herhangi birşey bulurum üstüme örtmeye diye düşündüm...yarın olmassa birde sişme yastıklara bakıcam...sipariş verdigin çadır kaç kişilik parası ne kadar?
abı endıselenme bende hıc cadır acmadım aldıgım gb duruyo kac gundur elbet bır sekılde kurarız ben pompa getırıcem 12 voltla calısıyo motordan calıstırıcam
-
05 Ağustos 2009, 23:52
osbourne adlı üyeden alıntı
Hava durumundan endişe etmeyin..Haftasonu trakya'da yağış görünmüyor şuanda..
yağmur olsa ne olur ki, nasıl olsa yaz yagmuru olurdu, o da gelip geçici olurdu... hiç olmassa serinlenirdik, hangi MT ci korkarki yazyağmurundan
-
06 Ağustos 2009, 00:05
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
araba buldum da kullanıcak birini arıyorum şimdi
a2+b ehliyet kiralanırr.. =)
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
06 Ağustos 2009, 01:05
Bu arada geziye katılanlardan cbf 150 si olan varmı acep?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler