Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
20. sayfa BirinciBirinci ... 10181920212230 ... SonuncuSonuncu

[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

REKLAM ALANI

Motosikleti
    apache baş baş Gt 250R and today 50 :)
    Alıntı sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu kıyıköyün hangi mevkisinde kamp kuracaksınız.... çadırı kuracagınız kampın adı varmı, ayrıca sosyal tesisi varmı, lütfen birazda bunlardan bahsedilse belki tesise sizden önce giden olursa kıyıköyün neresinde konaklasın veya gelenleri nerede beklemesini tavsiye edersiniz, bakarsınız oralarda oturan arkadaşlardanda mt kayıtlı olan vardır,,,,
    yeşil vadi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    bu kıyıköyün hangi mevkisinde kamp kuracaksınız.... çadırı kuracagınız kampın adı varmı, ayrıca sosyal tesisi varmı, lütfen birazda bunlardan bahsedilse belki tesise sizden önce giden olursa kıyıköyün neresinde konaklasın veya gelenleri nerede beklemesini tavsiye edersiniz, bakarsınız oralarda oturan arkadaşlardanda mt kayıtlı olan vardır,,,,
    kamp merkezimizin adı yeşil vadi sosyal tesisi derken tabiyki lüks bi merkez degil ama bi takım yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılaya bilirsiniz. orda oturan mt üyesi bildiğim kadarıyla yok ama erdemler sabahtan gidicekler. sonradan grup harici gidenlere onlar yardımcı olurlar sanırım
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

geçen sene ağustos ayında gitmiştim bende kıyıköy güzel yer ama baya dalga var bilginize (:
    [B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::

sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK
    ayrıca gideceğimiz yol güzargahı otobandan silivri ordan çerkezköy,daha sonra saray, sonrasıda kıyıköy acaba bu yolumu kullanacağız
    MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı erm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay emektar böle yapa yapa evde mi kaldı yoksa
    sen beni bi sor o zaman da öyle konuşuruz
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Günaydın herkese

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı edii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aygül sen ne zaman işe başlıyosun
    ahh ahh bi an önce inşşş
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kamp merkezimizin adı yeşil vadi sosyal tesisi derken tabiyki lüks bi merkez degil ama bi takım yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılaya bilirsiniz. orda oturan mt üyesi bildiğim kadarıyla yok ama erdemler sabahtan gidicekler. sonradan grup harici gidenlere onlar yardımcı olurlar sanırım
    kamp alanında lükslük mü aranırmış cadıcım ya
    tam bizlik biyer
    sabahtan gidicez bizde erdemlerle (gelirlerse ) yol durumunu arar anlatırım sana
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın herkese
    bizde yatacaktık

nahzuvay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc750 X DCT - Vespa Gts 250ie
    SELM millet bu gezi harbiden var mı ya valla cok istiom bnde gelmeyi bakalım yarın belli olacak bnm gidişat eger gelirsem arkam bos olacak artcı alabilirim yani, çadırım da var hemide 3 kişilik eger gelemezsem cadırımı ödünç verebilirim
    ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...

Motosikleti
    Günaydın herkese
    hocam bu saate kadar yatılırmı ınsaf

Motosikleti
    HERO HUNK
    Alıntı AnqeLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen sene ağustos ayında gitmiştim bende kıyıköy güzel yer ama baya dalga var bilginize (:
    kim korkar dalgadan, fırtınadan karadeniz korksun MT den

arkadaşlar bir terslik olmasa bede katılacağım hepsiburda com dan cadır siparişi verdim onu beklıyorum cadırımı alırsam kesin katılırım kamp işinden pek anlamam ama severim bana çadır açma konusunda yardımcı olacak arkadaşlar vardır zanedersem . birde kötü bir iğtimal cadır yetişmese nerde yatacağım bu durum da gelemem herhalde saygılar tüm motorcu arkadaşlara.

Motosikleti
    HERO HUNK
    Alıntı baris2005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bir terslik olmasa bede katılacağım hepsiburda com dan cadır siparişi verdim onu beklıyorum cadırımı alırsam kesin katılırım kamp işinden pek anlamam ama severim bana çadır açma konusunda yardımcı olacak arkadaşlar vardır zanedersem . birde kötü bir iğtimal cadır yetişmese nerde yatacağım bu durum da gelemem herhalde saygılar tüm motorcu arkadaşlara.
    bende daha çadır almadım carfursa ya gittim daha önce 2kişilik çadır 10tl iken 19 tl olmuş zoruma gittigi için almadım. belki geri düşer diye bekliyorum.. ama zorda kalırsam alıcam tabiki bugün metroda tek kişilik şişme yatak gördüm fiatı cazipti aldım fiatı 15tl idi fakat şişirmek için pompam yok fakat kamp alanında nasıl olsa birinden bulurum dedim....yatagı alınca uyku tulumundan vaz geçtim battaniye ye benzeyen herhangi birşey bulurum üstüme örtmeye diye düşündüm...yarın olmassa birde sişme yastıklara bakıcam...sipariş verdigin çadır kaç kişilik parası ne kadar?

birde cumartesi günü hava yagmurlu olacakmış ne dersiniz sürüşü ve kamp alalını zora sokmazmı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 AM ----------

1. DISCOVERY 330.BL-TC077.2 3 KİŞİLİK ÇADIR 3 kişilik cadır içi biraz geniş olsun diye düşündüm . fiyati 43 tl cıvarı 6 taksitle aldım deniz yatağı bende aldım cok kulanışlı 5 tl civarı carfur kozyatağıda ...

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    abi 15 tl cadır için uygun fıat ondan aşağısı bulunmaz .arkadaşım cadırını kurmak için yardım ederiz cok basıt ama cadırın gelmezse bıle uyku tulumu al içine gir yat bi geceden ne olacak

Motosikleti
    HERO HUNK
    Alıntı baris2005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birde cumartesi günü hava yagmurlu olacakmış ne dersiniz sürüşü ve kamp alalını zora sokmazmı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 AM ----------

1. DISCOVERY 330.BL-TC077.2 3 KİŞİLİK ÇADIR 3 kişilik cadır içi biraz geniş olsun diye düşündüm . fiyati 43 tl cıvarı 6 taksitle aldım deniz yatağı bende aldım cok kulanışlı 5 tl civarı carfur kozyatağıda ...
    barış sen çadırda deniz yatagındamı yatıcan

Motosikleti
    Var
    Hava durumundan endişe etmeyin..Haftasonu trakya'da yağış görünmüyor şuanda..

Motosikleti
    bende daha çadır almadım carfursa ya gittim daha önce 2kişilik çadır 10tl iken 19 tl olmuş zoruma gittigi için almadım. belki geri düşer diye bekliyorum.. ama zorda kalırsam alıcam tabiki bugün metroda tek kişilik şişme yatak gördüm fiatı cazipti aldım fiatı 15tl idi fakat şişirmek için pompam yok fakat kamp alanında nasıl olsa birinden bulurum dedim....yatagı alınca uyku tulumundan vaz geçtim battaniye ye benzeyen herhangi birşey bulurum üstüme örtmeye diye düşündüm...yarın olmassa birde sişme yastıklara bakıcam...sipariş verdigin çadır kaç kişilik parası ne kadar?
    abı endıselenme bende hıc cadır acmadım aldıgım gb duruyo kac gundur elbet bır sekılde kurarız ben pompa getırıcem 12 voltla calısıyo motordan calıstırıcam

Motosikleti
    HERO HUNK
    Hava durumundan endişe etmeyin..Haftasonu trakya'da yağış görünmüyor şuanda..
    yağmur olsa ne olur ki, nasıl olsa yaz yagmuru olurdu, o da gelip geçici olurdu... hiç olmassa serinlenirdik, hangi MT ci korkarki yazyağmurundan

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    araba buldum da kullanıcak birini arıyorum şimdi
    a2+b ehliyet kiralanırr.. =)
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

Motosikleti
    Var
    Bu arada geziye katılanlardan cbf 150 si olan varmı acep?

20. sayfa BirinciBirinci ... 10181920212230 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler