[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))
-
05 Ağustos 2009, 17:32
AYGÜL adlı üyeden alıntı
hehe en başta olayım tabeee
bende fal bakim mi
canım geliyoruz yani dün öyle karar aldık degişmez ya ben istiyorum
akşam sordum belli değil dedi onun için dediydim canımcım... sen kesin diyosan kesindir o
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
ya anlamadıgım başka şeyler de varda burda yazmıyım şindi
hayrettt seninde anlamadıgın bişeyler oluyomuş demekki hayatta
(bende merak ettim şimdi )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------
KyCd adlı üyeden alıntı
ne gibi usta? pm atsana..
banada banada
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
05 Ağustos 2009, 17:33
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
cumartesi günü bana araba lazım arkadaşlar varmı arabası olup bana yardımcı olabilicek biri?
araba aramak için yanlış site be cnm
-
05 Ağustos 2009, 17:34
KyCd adlı üyeden alıntı
ne gibi usta? pm atsana..
kimse gitmicek heralde bu geziye baksana büğün buraya kaç kişi yazdı bana dermisin sonrada ben gelmek istiyorum yada gezin bakalım falan imalı laflar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
sevgilim var özlemiş beni daga açıklayımmı
bu yeterli
Hayat basittir, seçimini yapar ve arkana bakmazsın...
-
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
05 Ağustos 2009, 17:36
akşam sordum belli değil dedi onun için dediydim canımcım... sen kesin diyosan kesindir o
hayrettt
seninde anlamadıgın bişeyler oluyomuş demekki hayatta
(bende merak ettim şimdi
)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------
banada banada
merak etmeyin kendi çapımda bilgim var şükürler olsun
:
-
05 Ağustos 2009, 17:37
merak etmeyin kendi çapımda bilgim var şükürler olsun
abi pm attım..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
05 Ağustos 2009, 17:38
kimse gitmicek heralde bu geziye baksana büğün buraya kaç kişi yazdı bana dermisin sonrada ben gelmek istiyorum yada gezin bakalım falan imalı laflar
gelenlerle harika bir hafta sonu geçiricez canımcım önemli olan da bu gönül hep birlikte olalım istiyo ama yapıcak bişi yok
[/B]
-
05 Ağustos 2009, 17:40
araba buldum da kullanıcak birini arıyorum şimdi
kapı gibi şoför var burada bee...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
05 Ağustos 2009, 17:41
gelenlerle harika bir hafta sonu geçiricez canımcım önemli olan da bu gönül hep birlikte olalım istiyo ama yapıcak bişi yok
biliyorsun gönlüm sizinle sorunlarıda biliyorsun sorun degil aslında mecburiyet başka yerlerde görüşmek üzere hoşçakalın
:
-
05 Ağustos 2009, 17:42
hiiiiiiiiiççççççççççç öle demeyin
çok egleniceeeeezzz çoooooooookkkkkkkkkk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 PM ----------
araba buldum da kullanıcak birini arıyorum şimdi
ehliyet var çarpmadan gideriz herhalde
-
05 Ağustos 2009, 17:43
AYGÜL adlı üyeden alıntı
umarım herşey istediğiniz gibi olur.. sorunsuz kazasız belasız harika bi gezi olur sizler için..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
05 Ağustos 2009, 17:44
KyCd adlı üyeden alıntı
umarım herşey istediğiniz gibi olur.. sorunsuz kazasız belasız harika bi gezi olur sizler için..
amin cnm inş
inanın gelmemenize üzülüyorum
ne güzel birlikte vakit geçirecektik
-
05 Ağustos 2009, 17:44
Hayat basittir, seçimini yapar ve arkana bakmazsın...
-
05 Ağustos 2009, 17:46
AYGÜL adlı üyeden alıntı
amin cnm inş
inanın gelmemenize üzülüyorum
ne güzel birlikte vakit geçirecektik
olsun cnm gönüller bir olsun.. gelmek isterdik ama hepimizin geçerli sebepleri var inan.. yoksa sizi oralarda yalnız bırakırmıyız sandınız..
-
05 Ağustos 2009, 17:47
erm adlı üyeden alıntı
ewet gidenler eğlenecekler. ama mandalar var orda onlarla beraber güneşlenecekler
takım kurup maçta yapabilirsiniz
Bi kawa daha mı katıldı gruba
Gürkan abi bak seni delicek adam geldi
-
05 Ağustos 2009, 17:47
erm adlı üyeden alıntı
ewet gidenler eğlenecekler. ama mandalar var orda onlarla beraber güneşlenecekler
takım kurup maçta yapabilirsiniz
ne mandası
KyCd adlı üyeden alıntı
olsun cnm gönüller bir olsun.. gelmek isterdik ama hepimizin geçerli sebepleri var inan.. yoksa sizi oralarda yalnız bırakırmıyız sandınız..
evet gönüller bir
nasılsa haftaya gene bişi olur
-
05 Ağustos 2009, 17:48
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
kapı gibi şoför var burada bee...
hasancım vaktin varmı peki?
biliyorsun gönlüm sizinle sorunlarıda biliyorsun sorun degil aslında mecburiyet başka yerlerde görüşmek üzere hoşçakalın
biliyorum gürkan. önce iş sıkma canını
AYGÜL adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 PM ----------
ehliyet var
çarpmadan gideriz herhalde
ehliyet bendede var canımcım da yanımda biri olsa fena olmaz tek başına okadar yol sıkıcı olur
KyCd adlı üyeden alıntı
sen-siz olmadan gitmek içime sinmiyo ama mecburiyet önce işleriniz sonra eglence başka yolu yok
[/B]
-
05 Ağustos 2009, 17:50
AYGÜL adlı üyeden alıntı
ne mandası
evet gönüller bir
nasılsa haftaya gene bişi olur
bişey olmadığı bi hafta hatırlıyomusun sen?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 PM ----------
sen-siz olmadan gitmek içime sinmiyo ama mecburiyet önce işleriniz sonra eglence başka yolu yok
seviyoruz seni..
-
05 Ağustos 2009, 17:52
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler