açamıyorum açsamda uzun süre kalamıyoum. donuyo pc. az önce gene tüm elektriği kesti
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
arkadaşlar bende gelemiyorum malum kısa dönem askere gidiyorum bu ayın 12 sinde motoruda satıyorum cbf 150 2009 3300 e düşürdüm ilgilenenlere duyurulur size iyi eğlenceler... ha bu arada bakmak isteyen olursa www.sahibinden.com ilan no: 15519072
herkese günaydın
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
saatler ters bana.. yoksa gelirdim.. cumartesi çalışıyorum 18:30 da çıkıcam.. tek başıma o kadar yolu akşam vakti gelmem.. mazeretim var asabiyim ben..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
ben çıkıyorum fenerbehçeye gidecem artık akşama gelirim herkese iyi günler
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
çağla gruba detayin ilhanyazıcı ve sunaybg yide koy jnm )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bende gelıcem cadı benıde ekle lısteye ama pazar gunu olabılırmı pazar bulusması ayarlasanız
hayırlı teskereler kundo
tamam özer.. nejdet,emrah ve erkanda geliyo sanırım...
pazar günü suda batmayanadam gelicek. arjantinlinin iş durumuna göre belli olucak hangi gün gelecegi...
yalnız pazar sabahı çok erken çıkmalısınız yola ki gününüz yolda geçmesin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
cuma günü denize gelen varmı
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
[QUOTE=kuyucadısı;1714100]hayırlı teskereler kundo
teşekkürler cadııı...
merhaba arkadaşlar. sizlerin ve tüm sevdiklerinizin kandili mubarek olsun...
bu arada 20-25 tl 2gün-1gece için uygun. ekonomik olması önemli ama 20-25 tl ye kaç yerde hem eğlenip, hem huzurlu olabilirsiniz ki ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 PM ----------
hayırlı teskereler
Hayat basittir, seçimini yapar ve arkana bakmazsın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)