[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))
-
05 Ağustos 2009, 00:02
Reklamlar
-
05 Ağustos 2009, 00:11
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
sizin için bi turuncu çatı pardon çadır kurucam merak etmeyin
arkadaşlar iyi diyosunuz güzel diyosunuzda hertürlü maliyet aynı çıkıyo. bende daha az ücrete daha çok eglenelim istiyorum ama olmuyo işte. dünden beri oluruna bakıyorum gene aynı gene aynı
merak etmeyin ödenen ücretin karşılıgını fazlasıyla alıcaksınız
bence 2 günlük maliyet 25 ytl gayet normal bir fiat bunun altı olsa yiyecek kalitesi düşer yenen yemekten lezzet alamassınız... yiyecekler kaliteli olsun varsın 5 lira pahalı olsun hiç olmassa damak tadı ile yeriz... ucuz etin yahnisi olmaz... sonra sindiremeyip mide agrısı çekersiniz benden söylemesi ben gelirsem eğer yiyecekleri kalite kontrolünden geçiririm kalitesiz ürün mideme sokmam ona göre yiyecekler tanınmış marka olsun isterim.... piyasada isim yapmamış markaya hayır derim... ayrıca kuyucadısının ismini değiştiriyorum... lütfen birazda gezi cadısı olsun derimmm... kuyu cadısıda nikini gezi cadısı olarak değiştirirse memnun olurum... bence sitedekiler cadıya bu ismi daha çok yakıştaracaklarından eminim...ayrıca pazar günü geziye katılmak isteyenler ne yapıcak onuda yazarsan o zamanda süper gezi cadısı olursun haberin olsun
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
-
05 Ağustos 2009, 00:11
alpher81 adlı üyeden alıntı
iki kere mangal çadır ve giriş ücretini herkes bireysel vererek katılsa, daha da pahalıya gelir diye düşünüyorum.
çünkü carrefourda bile pazarlık yapmaya kalkıştığına şahit oldum cadının... ve dahası başardı. etin fiyatını uzun çaba sonrası baya indirdi... inanılmaz ama gerçek...
hatta sadece 1dakika uğraşsa carrefour fırınları yakıp bize ekmek pişirecekti...
bu fiyatın düşmesi ancak hizmetin azalmasıyla mümkün olur zannumca...
iki yerine tek mangal gibi...
çagla bu elinden gelmeyen yok arkadaşları için sağolsun.allah uzun ömürler versin. ama şu da var hem giriş ücreti-hem çadır ücreti vermek tuhaf.zaten yemek ücreti verecegiz.adamlar yemek yemeye gelenlerden artı ücret istiyorlar.diğer ücretleri kaldırtmak lazım.bence ya da....
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
05 Ağustos 2009, 00:15
giriş ücreti verilmiyecek
çadır ve yiyceklerimiz olucak. durun bakalım bulucaz bi yolunu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 PM ----------
cem nerdesin msn yi aç dedin açtım sen yoksun piyasada
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
05 Ağustos 2009, 00:17
-
05 Ağustos 2009, 00:18
şimdilik iyi akşamlar kolay gelsin çağla.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
05 Ağustos 2009, 00:23
askon adlı üyeden alıntı
çiçekler yeterli teşekkürler
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
şimdilik iyi akşamlar kolay gelsin çağla.
sagol arjantinli... sen c.tesimi geliceksin pzararmı? pazarsa sudabatmayanadam la irtibata geçersiniz birlikte gelirsiniz. yada onu cumartesi gelmeye ikna ederiz
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
05 Ağustos 2009, 00:31
-
05 Ağustos 2009, 00:31
cumartesi günü bana araba lazım arkadaşlar varmı arabası olup bana yardımcı olabilicek biri?
[/B]
-
05 Ağustos 2009, 00:32
sagol arjantinli... sen c.tesimi geliceksin pzararmı? pazarsa sudabatmayanadam la irtibata geçersiniz birlikte gelirsiniz. yada onu cumartesi gelmeye ikna ederiz
şaka bir yanada 25 ytl 3 öğün için bence normal...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
05 Ağustos 2009, 00:43
neya millet cadıyla pazarlığa oturmuş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------
cumartesi günü bana araba lazım arkadaşlar varmı arabası olup bana yardımcı olabilicek biri?
kiralarım
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
05 Ağustos 2009, 00:56
hlmky85 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar sabahtan beri okuyorum valla bana göre 25 tl ücret normaldir.
çünkü akşam mangal
+ sabah kahvaltı
+ pazar günü tekrar mangal
+ salatası şunu buyu içeceği
+ giriş parası vermiyosunuz. şileye 15 verdiniz pazar için ben cumartesi gittim yine 15 de cumartesi harcadım etti 30 tl farkeden bişey yok kız kafa patlatıyo birarada olup eylenelim diye ki kalmış 3 gün tartışmak yersiz bana göre.
birarada olmk paha biçilmez. teşekkürler kuyucadısı....
yanlış bişi söylediysem özür diliyorum herkese iyi geceler diliyorum.
-
05 Ağustos 2009, 01:14
ya benim bir rapor işim var halledersem c.tesiden gelmek istiyoruz serkanla.ama olmazsa iş icabı pazar sabahı niyetimiz var.hayırdır araba neden gerekli.birde yoldan katılacak bir arkadaş vardı cbr lı ehliyeti yokmuş biri sürsede bende gelsem diyordu.bende seni söylemiştim çaglaya söyle diye ama olmadı şimdi cbr da kaçtı çocukta gelemicek desene.
GHOST RİDER
-
05 Ağustos 2009, 01:17
arkadaşlar cadırı bizmi getircez battaniye filan neler lazım birileri varsa yazarmı tam olarak oralarda rezil olmayalım sonra neler almak gerekiyor
-
05 Ağustos 2009, 01:20
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
ya benim bir rapor işim var halledersem c.tesiden gelmek istiyoruz serkanla.ama olmazsa iş icabı pazar sabahı niyetimiz var.hayırdır araba neden gerekli.birde yoldan katılacak bir arkadaş vardı cbr lı ehliyeti yokmuş biri sürsede bende gelsem diyordu.bende seni söylemiştim çaglaya söyle diye ama olmadı şimdi cbr da kaçtı
çocukta gelemicek desene.
ona birini buluruz kimdi o arkadaş?
snaken adlı üyeden alıntı
arkadaşlar cadırı bizmi getircez battaniye filan neler lazım birileri varsa yazarmı tam olarak oralarda rezil olmayalım sonra neler almak gerekiyor
çadıını filan al yanına. bide üstüne kalın bişeyler al gece soguk oluyomuş.
[/B]
-
05 Ağustos 2009, 01:30
çadır getir. (iki kişilik çadır carrefourda 10TLydi). mevcutsa elinde, mat ve uyku tulumu getir bence. yoksa battaniye, gece donmayasın diye.
havlu ve mayonu getir. giyecek ne ihtiyacın varsa onu getir.ben pijamam olmadan uyuyamam dersen onu getir mesela.
her ihtimale karşı elfenerin varsa onu getir. (şilede gece faydalı olmuştu.)
BAşka bişey gelmedi aklıma.. Hayalgücün ve imkanlarınla sınırlı. Yedek buji al mesela yanına...
Bir de terlik getir mesela...
-
05 Ağustos 2009, 01:36
alpher81 adlı üyeden alıntı
çadır getir. (iki kişilik çadır carrefourda 10TLydi). mevcutsa elinde, mat ve uyku tulumu getir bence. yoksa battaniye, gece donmayasın diye.
havlu ve mayonu getir. giyecek ne ihtiyacın varsa onu getir.ben pijamam olmadan uyuyamam dersen onu getir mesela.
her ihtimale karşı elfenerin varsa onu getir. (şilede gece faydalı olmuştu.)
BAşka bişey gelmedi aklıma.. Hayalgücün ve imkanlarınla sınırlı. Yedek buji al mesela yanına...
tamam bunların hepsini temin ederim kolay ama yedek buji ok diyelim onuda alırım ama bi sorun olursa otobanda filan anlayan varmı acaba yoksa buji elimde gezermiyim öyle
-
05 Ağustos 2009, 01:43
-
05 Ağustos 2009, 01:45
alper şu facebook unada bakıver bi zahmet
[/B]
-
05 Ağustos 2009, 01:45
tamam bunların hepsini temin ederim kolay ama yedek buji ok diyelim onuda alırım ama bi sorun olursa otobanda filan anlayan varmı acaba yoksa buji elimde gezermiyim öyle
Herkes elinden geldiği kadar yardımcı olur merak etme
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler