Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

Motovento
    REKLAM ALANI
    alpher81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung rt 125
    iki kere mangal çadır ve giriş ücretini herkes bireysel vererek katılsa, daha da pahalıya gelir diye düşünüyorum.
    çünkü carrefourda bile pazarlık yapmaya kalkıştığına şahit oldum cadının... ve dahası başardı. etin fiyatını uzun çaba sonrası baya indirdi... inanılmaz ama gerçek...
    hatta sadece 1dakika uğraşsa carrefour fırınları yakıp bize ekmek pişirecekti...
    bu fiyatın düşmesi ancak hizmetin azalmasıyla mümkün olur zannumca... iki yerine tek mangal gibi...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin için bi turuncu çatı pardon çadır kurucam merak etmeyin

arkadaşlar iyi diyosunuz güzel diyosunuzda hertürlü maliyet aynı çıkıyo. bende daha az ücrete daha çok eglenelim istiyorum ama olmuyo işte. dünden beri oluruna bakıyorum gene aynı gene aynı

merak etmeyin ödenen ücretin karşılıgını fazlasıyla alıcaksınız
    bence 2 günlük maliyet 25 ytl gayet normal bir fiat bunun altı olsa yiyecek kalitesi düşer yenen yemekten lezzet alamassınız... yiyecekler kaliteli olsun varsın 5 lira pahalı olsun hiç olmassa damak tadı ile yeriz... ucuz etin yahnisi olmaz... sonra sindiremeyip mide agrısı çekersiniz benden söylemesi ben gelirsem eğer yiyecekleri kalite kontrolünden geçiririm kalitesiz ürün mideme sokmam ona göre yiyecekler tanınmış marka olsun isterim.... piyasada isim yapmamış markaya hayır derim... ayrıca kuyucadısının ismini değiştiriyorum... lütfen birazda gezi cadısı olsun derimmm... kuyu cadısıda nikini gezi cadısı olarak değiştirirse memnun olurum... bence sitedekiler cadıya bu ismi daha çok yakıştaracaklarından eminim...ayrıca pazar günü geziye katılmak isteyenler ne yapıcak onuda yazarsan o zamanda süper gezi cadısı olursun haberin olsun
    MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı alpher81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki kere mangal çadır ve giriş ücretini herkes bireysel vererek katılsa, daha da pahalıya gelir diye düşünüyorum.
    çünkü carrefourda bile pazarlık yapmaya kalkıştığına şahit oldum cadının... ve dahası başardı. etin fiyatını uzun çaba sonrası baya indirdi... inanılmaz ama gerçek...
    hatta sadece 1dakika uğraşsa carrefour fırınları yakıp bize ekmek pişirecekti...
    bu fiyatın düşmesi ancak hizmetin azalmasıyla mümkün olur zannumca... iki yerine tek mangal gibi...
    çagla bu elinden gelmeyen yok arkadaşları için sağolsun.allah uzun ömürler versin. ama şu da var hem giriş ücreti-hem çadır ücreti vermek tuhaf.zaten yemek ücreti verecegiz.adamlar yemek yemeye gelenlerden artı ücret istiyorlar.diğer ücretleri kaldırtmak lazım.bence ya da....
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    giriş ücreti verilmiyecek
    çadır ve yiyceklerimiz olucak. durun bakalım bulucaz bi yolunu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 PM ----------

cem nerdesin msn yi aç dedin açtım sen yoksun piyasada
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    giriş ücreti verilmiyecek
    çadır ve yiyceklerimiz olucak. durun bakalım bulucaz bi yolunu
    ya sen hakıkaten uğraş verıyorsun emeğin büyük lakın problem bizde sende değil yetermi yetmez ama malesef elimizde bu cıcekler var

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    şimdilik iyi akşamlar kolay gelsin çağla.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya sen hakıkaten uğraş verıyorsun emeğin büyük lakın problem bizde sende değil yetermi yetmez ama malesef elimizde bu cıcekler var
    çiçekler yeterli teşekkürler

Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdilik iyi akşamlar kolay gelsin çağla.
    sagol arjantinli... sen c.tesimi geliceksin pzararmı? pazarsa sudabatmayanadam la irtibata geçersiniz birlikte gelirsiniz. yada onu cumartesi gelmeye ikna ederiz
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

hlmky85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyogt250r gitti :( gt 650 comet geldi :)) hala...
    arkadaşlar sabahtan beri okuyorum valla bana göre 25 tl ücret normaldir.
    çünkü akşam mangal + sabah kahvaltı + pazar günü tekrar mangal + salatası şunu buyu içeceği + giriş parası vermiyosunuz. şileye 15 verdiniz pazar için ben cumartesi gittim yine 15 de cumartesi harcadım etti 30 tl farkeden bişey yok kız kafa patlatıyo birarada olup eylenelim diye ki kalmış 3 gün tartışmak yersiz bana göre.
    birarada olmk paha biçilmez. teşekkürler kuyucadısı....
    yanlış bişi söylediysem özür diliyorum herkese iyi geceler diliyorum.
    Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
    Nasılsa su akar yatağını bulur...

Motosikleti
    cumartesi günü bana araba lazım arkadaşlar varmı arabası olup bana yardımcı olabilicek biri?
    [/B]

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sagol arjantinli... sen c.tesimi geliceksin pzararmı? pazarsa sudabatmayanadam la irtibata geçersiniz birlikte gelirsiniz. yada onu cumartesi gelmeye ikna ederiz
    şaka bir yanada 25 ytl 3 öğün için bence normal...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    neya millet cadıyla pazarlığa oturmuş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------

cumartesi günü bana araba lazım arkadaşlar varmı arabası olup bana yardımcı olabilicek biri?
    kiralarım
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

Motosikleti
    hyosung rt 125
    Alıntı hlmky85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sabahtan beri okuyorum valla bana göre 25 tl ücret normaldir.
    çünkü akşam mangal + sabah kahvaltı + pazar günü tekrar mangal + salatası şunu buyu içeceği + giriş parası vermiyosunuz. şileye 15 verdiniz pazar için ben cumartesi gittim yine 15 de cumartesi harcadım etti 30 tl farkeden bişey yok kız kafa patlatıyo birarada olup eylenelim diye ki kalmış 3 gün tartışmak yersiz bana göre.
    birarada olmk paha biçilmez. teşekkürler kuyucadısı....
    yanlış bişi söylediysem özür diliyorum herkese iyi geceler diliyorum.

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT

ya benim bir rapor işim var halledersem c.tesiden gelmek istiyoruz serkanla.ama olmazsa iş icabı pazar sabahı niyetimiz var.hayırdır araba neden gerekli.birde yoldan katılacak bir arkadaş vardı cbr lı ehliyeti yokmuş biri sürsede bende gelsem diyordu.bende seni söylemiştim çaglaya söyle diye ama olmadı şimdi cbr da kaçtı çocukta gelemicek desene.

snaken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zc
    arkadaşlar cadırı bizmi getircez battaniye filan neler lazım birileri varsa yazarmı tam olarak oralarda rezil olmayalım sonra neler almak gerekiyor

Motosikleti
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya benim bir rapor işim var halledersem c.tesiden gelmek istiyoruz serkanla.ama olmazsa iş icabı pazar sabahı niyetimiz var.hayırdır araba neden gerekli.birde yoldan katılacak bir arkadaş vardı cbr lı ehliyeti yokmuş biri sürsede bende gelsem diyordu.bende seni söylemiştim çaglaya söyle diye ama olmadı şimdi cbr da kaçtı çocukta gelemicek desene.
    ona birini buluruz kimdi o arkadaş?

Alıntı snaken adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar cadırı bizmi getircez battaniye filan neler lazım birileri varsa yazarmı tam olarak oralarda rezil olmayalım sonra neler almak gerekiyor
    çadıını filan al yanına. bide üstüne kalın bişeyler al gece soguk oluyomuş.
    [/B]

Motosikleti
    hyosung rt 125
    çadır getir. (iki kişilik çadır carrefourda 10TLydi). mevcutsa elinde, mat ve uyku tulumu getir bence. yoksa battaniye, gece donmayasın diye.
    havlu ve mayonu getir. giyecek ne ihtiyacın varsa onu getir.ben pijamam olmadan uyuyamam dersen onu getir mesela.
    her ihtimale karşı elfenerin varsa onu getir. (şilede gece faydalı olmuştu.)
    BAşka bişey gelmedi aklıma.. Hayalgücün ve imkanlarınla sınırlı. Yedek buji al mesela yanına...

Bir de terlik getir mesela...

snaken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zc
    Alıntı alpher81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çadır getir. (iki kişilik çadır carrefourda 10TLydi). mevcutsa elinde, mat ve uyku tulumu getir bence. yoksa battaniye, gece donmayasın diye.
    havlu ve mayonu getir. giyecek ne ihtiyacın varsa onu getir.ben pijamam olmadan uyuyamam dersen onu getir mesela.
    her ihtimale karşı elfenerin varsa onu getir. (şilede gece faydalı olmuştu.)
    BAşka bişey gelmedi aklıma.. Hayalgücün ve imkanlarınla sınırlı. Yedek buji al mesela yanına...
    tamam bunların hepsini temin ederim kolay ama yedek buji ok diyelim onuda alırım ama bi sorun olursa otobanda filan anlayan varmı acaba yoksa buji elimde gezermiyim öyle

Motosikleti
    hyosung rt 125
    tamam bunların hepsini temin ederim kolay ama yedek buji ok diyelim onuda alırım ama bi sorun olursa otobanda filan anlayan varmı acaba yoksa buji elimde gezermiyim öyle
    Şile yolunda bir motorun bujisi kırılmış. yerine tel takmışlar öyle şileye gitti ve geri geldi.
    o kadar söylüyorum sen anla, anlayan var mı
    buji şakaydı ama yedeğin varsa getir tabii yanında.

Motosikleti
    alper şu facebook unada bakıver bi zahmet
    [/B]

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Herkes elinden geldiği kadar yardımcı olur merak etme

REKLAM ALANI
14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler